Kaliteleri neydi embriyolarınızın acaba, herhangi farklı bir tedavi uyguladınız mı?Evet aynı acıyı paylaşanlar gerçekten tek yürek kardeş gibi oluyor Allah hepimizden razı olsun gönlünüze göre versin inşallah
8.gün 18.34
10.gün 56.61
13.gün 215.02
3.gün embriyosu dondurulmuş 2 adet transfer edildi.
inş sağlıklıdır ve sağlıkla da kucağınıza alırsınız, şimdi heveslendim benim de 5. Gün embriyosu pazartesi oldu transferim pazartesi kan versem mi acabaTeşekkür ederim benim normalde test günüm 22 Şubat 12. Gün ama ben dayanamayıp 7. Gün kan testi vermiştim 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi ama tabi nasip kaç tane tutmuştur sağlıklı mıdır bilmiyorum henüz
Liste yapabilen var mı yapsakPozitif haberleri geldikçe insan umutlanıyor, herkes için bir kez daha seviniyorum bir kadının daha yüzü güldü diyorum, darısı başıma
İnşallah canım Trabzon’daHayırlı olsun inş bebişlerin sağlıkla tutunurlar sana nerde tedavi görüyorsun
Kasik ağrısı bende de oluyor ama dikkat ediyorum sanki igneyi vurunca artiyor ozellikle sol kasığımdan parmak ucuma kadar kasilma oluyo. İnsallah belirtidirYok canım benim akıntım yok sadece bacağıma vuran bi kasık ağrım var
Galiba herkeste belirtiler farklı
HayrolsunAyy kizlar artik ne olacaksa olsun sacma sapan ruyalar gormeye basladim bigun gordum cocuk olmus bu gece 3 tane gebelik testi yapiyordum hepsinde de vardipsikolojim bozuldu artik haha
Günaydın bende Trabzon'da medikal park ufuk beyde tedavi görüyorum
Bence belirtiKasik ağrısı bende de oluyor ama dikkat ediyorum sanki igneyi vurunca artiyor ozellikle sol kasığımdan parmak ucuma kadar kasilma oluyo. İnsallah belirtidir
İyi kalite demişlerdi detaylı bilgi vermediler. Ekstra bi tedavi uygulanmadı aksine önceki tedavilerimden daha az ilaç kullandım öncekinde hem ecopirin hem oksapar kullanıyodum bu transferde sadece coraspirin kullandım mesela progestan fitil + iğne transfer dönemi bağışıklık düşürücü ilaç folikasit ve vitamin kullandımKaliteleri neydi embriyolarınızın acaba, herhangi farklı bir tedavi uyguladınız mı?
İkinci çizgi hayalet çizgi denilen şekilde var canım bebeğin seninle demek ki önemli olan belirginleşsin Hayırla artsın değerin inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsun bizeArkadaslar ben 10 subatta transfer olmustum bugun 8. Gunum dun test yapmistim normal testlerden silik cikmisti buda ilk 10 dakika sonra boyle oldu basina gelen varmi boyle kuruma cizgisi falan degildir insallah iki testtir boyle cikiyor
Evet ya ben de farkettim ki test günü yaklaştıkça aklımı daha da meşgul etmeye başladı tamam yol uzun ama en azından test sonucunu görsekAyy kizlar artik ne olacaksa olsun sacma sapan ruyalar gormeye basladim bigun gordum cocuk olmus bu gece 3 tane gebelik testi yapiyordum hepsinde de vardipsikolojim bozuldu artik haha
Normal test mi erken gebelik testi mi? Bence varArkadaslar ben 10 subatta transfer olmustum bugun 8. Gunum dun test yapmistim normal testlerden silik cikmisti buda ilk 10 dakika sonra boyle oldu basina gelen varmi boyle kuruma cizgisi falan degildir insallah iki testtir boyle cikiyor
Aa bendeGünaydın bende Trabzon'da medikal park ufuk beyde tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?