• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İyi kalite demişlerdi detaylı bilgi vermediler. Ekstra bi tedavi uygulanmadı aksine önceki tedavilerimden daha az ilaç kullandım öncekinde hem ecopirin hem oksapar kullanıyodum bu transferde sadece coraspirin kullandım mesela progestan fitil + iğne transfer dönemi bağışıklık düşürücü ilaç folikasit ve vitamin kullandım
Bağışıklık düşürücü ilaç kullanmanızda farklı bir tedavi işte, bende serum olarak kullandım.. başarı oranı daha fazla diye bana da az ilaç kullanarak bu seferki transferim uygulandı, umarım sonucum sizinki gibi olur, cevap için teşekkürler 😉

Bağışıklık düşürücü ilaç kullanmanızda farklı bir tedavi işte, bende serum olarak kullandım.. başarı oranı daha fazla diye bana da az ilaç kullanarak bu seferki transferim uygulandı, umarım sonucum sizinki gibi olur, cevap için teşekkürler 😉
Ben 3 transferimde de farklı doktorlarda yaptırdım hepsinde de kullandığımdan herkese veriliyor sanıyordum vücudun bebeği yabancı madde olarak görüp atmaması için bağışıklığı düşürüyoruz demişlerdi. Allahın izniyle güzel sonuçlar alıp sağlıkla taşıyıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de bana da Rabbim 🥰🤲🏻

Oooo maşallah senin çok güzel sayı yarın kaçıncı gün olacak 🧿🧿 Ağrım içerde pıhtılar olduğu için bir de yumurtalar büyümeye devam ettiği için basınç yapıyormuş normalmiş.İstersen bir ay dondurup öyle de verebiliriz dedi dr ben de siz me tavsiye edersiniz dedim ben 5.gün taze verme taraftarıyım dedi o zaman öyle olsun dedim sonuçta doktorun bir bildiği vardır ☺️ Beşinci güne kaç tane kalacak acaba inşallah hepsi gider 🤲
Canım bugün transfer günümdü salı opü olmuştum 5 diyorlar bugün için ama 4 yani bugüne kalan o sayıdan sadece 2 olmuş iyi olarak diğerleri değerlendirilip dondurulabilecek olan varsa dondurulacak yoksa hiç kalmıyor elimizde 2 sini de transfer etti

Bugün oldum saat 7.30 da
Yok ikinci transferim
Sizin

Bugün oldum saat 7.30 da
Yok ikinci transferim ☺️
Sizin
Hayırlı olsun inş hoca sabahın 7.30 geliyormu saat olarak çok erken ama sağlıkla büyür unş benim üçüncü 10 şubatta oldum 2 tane 5. Gün embriyosu 22 Şubat test tarihim unş sağlıkla büyürler

Kızlar beta 9. Gün 39.5 çıktı düşük dimi ya 😒
Kuzum benim pozitif işte sen neden düşük diye kendini üzüyorsun. Hem düşük olması önemli değil düzenli yükselmesi önemli 11. gün tekrar verdiğinde inşallah katlanmış olur. İçini ferah tut😌 Bebişin seninledir Rabbimin izniyle🙏

Canım bugün transfer günümdü salı opü olmuştum 5 diyorlar bugün için ama 4 yani bugüne kalan o sayıdan sadece 2 olmuş iyi olarak diğerleri değerlendirilip dondurulabilecek olan varsa dondurulacak yoksa hiç kalmıyor elimizde 2 sini de transfer etti
Yaaa bugün beni de aradılar ama embriyoları sürekli ortamında rahatsız etmemek için bakmıyorlarmış pzartwsi ne kalacak belli olacak benim pazartesi 5.gün oluyor inşallah kalır ya 🥲7 taneydi zaten

Kaçıncı gün 13 taneydi sizin döllenen en son ne zaman haber vermişlerdi bir günde bu kadar azalıyor mu ya tedirgin oldum büyük risk o halde böyle beşinci güne gitmek

Kaçıncı gün 13 taneydi sizin döllenen en son ne zaman haber vermişlerdi bir günde bu kadar azalıyor mu ya tedirgin oldum büyük risk o halde böyle beşinci güne gitmek
Benim 8di döllenen embriyom 3. gün 5e düşmüştü. Dün 4. günüydü AA kalite transfer oldum tek embriyo. Bugün aradılar ve 3 emriyomun atlatamadığını, 1 embriyonun kaldığını onu da dondurduklarını söylediler. 5. gün biraz riskli olabiliyor demişti doktorum çoğu embriyo 5. Günü atlatamayabiliyor. Ama rabbim ol derse 3ü 5i farketmez. Sen içini ferah tut. İnşallah sapasağlam kalırlar tüm embriyoların.

Benim 8di döllenen embriyom 3. gün 5e düşmüştü. Dün 4. günüydü AA kalite transfer oldum tek embriyo. Bugün aradılar ve 3 emriyomun atlatamadığını, 1 embriyonun kaldığını onu da dondurduklarını söylediler. 5. gün biraz riskli olabiliyor demişti doktorum çoğu embriyo 5. Günü atlatamayabiliyor. Ama rabbim ol derse 3ü 5i farketmez. Sen içini ferah tut. İnşallah sapasağlam kalırlar tüm embriyoların.

Bize lazım olan bir tane embriyo zaten ben de tekrar opu işlemi olmak istemediğim için dondurmaya kalsın istiyorum ama nasip 🤷🏼‍♀️ İnşallah hepsi kalsa keşke gönül öyle istiyor tutmazsa falan içimiz rahat olsun diye ne bileyim hayırlısı ☺️Ağrı,sancı falan var mı ? Benim hala acıyor özellikle tuvalet esnasında gece kalktığımda falan dayanılmayacak gibi değil ama inşallah pzartesiye kalmaz

3.gün 13 tü ama biraz önce aradılar 8 tane 4. Gün dondurmuşlar doktor bana öyle dedi şimdi embriyologlar böyle dedi anlamadım 🤷🏼‍♀️ Neyse şu an 8 tane yedik kalmış şükür

3.gün 13 tü ama biraz önce aradılar 8 tane 4. Gün dondurmuşlar doktor bana öyle dedi şimdi embriyologlar böyle dedi anlamadım 🤷🏼‍♀️ Neyse şu an 8 tane yedik kalmış şükür
Gayet iyi maşallah daha ne olsun 4.gün de gayet iyi düşünsenize daha 2.gün 7 taneydi benim buna bile sayısı çok diye beşinci güne götürmeye karar verdiler demek ki 1-2-3 falan olunca üçüncü gün koyuyorlar 🤷🏼‍♀️

Back