İnşallahhAmin , son kaybınız son üzüntünüz olsun inşallah
Duydum canımÖnceki düşüklerinizde kese ve kalp atışlarını duymuş muydunuz peki
Umarım ağrılarına çözüm bulur bir an evvel transferini olursun canimŞimdi doktora geldim muayene edip bakacak ağrım çünkü hala var enteresan bir şekildeBen de heyecanlıyım sonraki süreç umarım rahat olur
Gayet iyidi. Garip duygular içindeyim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahNasıl geçti transferiniz bende sabah 8.30da oldum. İnşallah beraber görelim pozitifi
anladım canım iyi yapmışsın doktora gitmek iyi olmuş en azından bir sorun varsa da çözülür. çok güzel sayı canım maşallah benim de 13 tane hala devam ediyor.yarında transferim var bakalım nasip kısmet..inşallah hakkımızda hayırlısı olur.kasıklarımda batma ve sancı var tuvalette de gep oluyor doktor şimdi kontrole çağırdı ben bu durumda pek transfer istemiyordum cumartesi için ki zaten 5.güne götürmeye karar vermişler bir tanesi daha elenmiş 7 embriyo güzel bölünmüş kaliteleri iyi dedi sayısı az olsaymış 3.günde düşünürlermiş şimdi kontrol olduktan sonra bir sorun yoksa pazartwsi olacakmış transfer
Yani yapacak birşey yok tabi ağrıyorsa gideceksiniz tabi benim de öyle olsa ben de giderdim vallaSağ olun dut yemedim ama onu da yerim kayısı ve su bolca tüketip yürüyorum bakalım doktor kontrol edecek bir saat bir yolum var gideyim de baksınŞehir dışı güt gel de yoruyor doktor evham yaptığımı düşünecek ama gerçekten sancım var içim acıyor yani napayım
Benim doktorum ozelde ama ona ragmen koymuyorum dedi. Ilk denemede. Bilemedim.Ben 31 yaşındayım doktor koydu.35 yaş devlette aranan kriter
Rabbim sonraki denemelerinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tabi darısı bizimde başımıza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDuydum canım
Aaa ne güzel erken test zamanı. Benim 1 Mart nasıl geçecek zamanGayet iyidi. Garip duygular içindeyim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah25.inde test ver dediler
Bana birde iki gün sonra kullanmam için gonapeptyl verdi göbekten. Duphaston, Coraspin, Oksapar iğne, progestan iğne, progestoren fitil, vitaminler, folik asit vs vs ecza deposu gibi oldumBenim ilaçlarım transfer sonrası progestan fitil göbekten iğne, corasprin, 1 hafta predonol. Düşük önleyici iğne transfer günü ve 1 hafta sonrası yapıldı adını unuttum. Bir de transfer sonrası ve ertesi gün göbeğimi yakan bir iğne oldum onun da adı aklımda değil canım. İlaçlarımız çok ama değecek sağlıklı evlatlar olacaklar bize inşallah önce Allah’a teslimiz sonra da doktorlarımıza
25 cok erken degil mi ? SasirdimGayet iyidi. Garip duygular içindeyim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah25.inde test ver dediler
Çıkınca yaz bakalım ne diyecek doktorunŞimdi doktora geldim muayene edip bakacak ağrım çünkü hala var enteresan bir şekildeBen de heyecanlıyım sonraki süreç umarım rahat olur
Oooo maşallah senin çok güzel sayı yarın kaçıncı gün olacakanladım canım iyi yapmışsın doktora gitmek iyi olmuş en azından bir sorun varsa da çözülür. çok güzel sayı canım maşallah benim de 13 tane hala devam ediyor.yarında transferim var bakalım nasip kısmet..inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
İçerde pıhtılar olduğu için ve yumurtalar büyüdüğü için normalmiş Ağrı canım.Lifli beslen bolca dinlen falan dedi pzartwsi taze transfer yapma taraftarı istersen dondurup bir sonraki ay da yapabiliriz dedi ama belki pzartesiye iyi olurum hem dondurup çözünce kalitesi düşer mi acaba diye de endişe ediyor insan .Dr nasıl uygun görürse öyle devam bakalım inşallah yarına daha iyi olurumÇıkınca yaz bakalım ne diyecek doktorun
Onu atlatınca sanki her şey bitecek gibi geliyor .Ben o kadar odaklanmıştım ki opu oldu mu süreç bitti gibi hissedeceğimi sanıyordum ki bi nebze öyle o iğneler falan bitti mis gibiYani yapacak birşey yok tabi ağrıyorsa gideceksiniz tabi benim de öyle olsa ben de giderdim vallainsan korkar tabi hem sizin 5. Gün embriyosu yapılacaksa o zamana daha da iyi olursunuz üst üste gelmemiş olur hadi insallah tertemiz ağrısız sızısız geçsin ben de çok korkuyorum galiba pazartesi günü yumurta toplama işlemim olcak benim de pazar günü çağırdı doktor heyecanlıyım çok
İNŞAALLAH en kısa zamanda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim ...Merhaba sonucum negatif allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Hadi bakalım pazartesi si bebişine kavuş inşallah transfer den sonra da güzel şeyler olması dileği ileİçerde pıhtılar olduğu için ve yumurtalar büyüdüğü için normalmiş Ağrı canım.Lifli beslen bolca dinlen falan dedi pzartwsi taze transfer yapma taraftarı istersen dondurup bir sonraki ay da yapabiliriz dedi ama belki pzartesiye iyi olurum hem dondurup çözünce kalitesi düşer mi acaba diye de endişe ediyor insan .Dr nasıl uygun görürse öyle devam bakalım inşallah yarına daha iyi olurum
Banada erken geldi ama dondurulmuştu 5.gün 1 martta bir daha ver dedi25 cok erken degil mi ? Sasirdim
İnsallah canim hakkımızda hayırlısı. Sende kahverengi akıntı geliyor muBenim de 22si canım ay inş ikimiz de seviniriz
İnşallahHadi bakalım pazartesi si bebişine kavuş inşallah transfer den sonra da güzel şeyler olması dileği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?