ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

anladım canım iyi yapmışsın doktora gitmek iyi olmuş en azından bir sorun varsa da çözülür. çok güzel sayı canım maşallah benim de 13 tane hala devam ediyor.yarında transferim var bakalım nasip kısmet..inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Yani yapacak birşey yok tabi ağrıyorsa gideceksiniz tabi benim de öyle olsa ben de giderdim valla insan korkar tabi hem sizin 5. Gün embriyosu yapılacaksa o zamana daha da iyi olursunuz üst üste gelmemiş olur hadi insallah tertemiz ağrısız sızısız geçsin ben de çok korkuyorum galiba pazartesi günü yumurta toplama işlemim olcak benim de pazar günü çağırdı doktor heyecanlıyım çok

Bana birde iki gün sonra kullanmam için gonapeptyl verdi göbekten. Duphaston, Coraspin, Oksapar iğne, progestan iğne, progestoren fitil, vitaminler, folik asit vs vs ecza deposu gibi oldum Rabbim hiç birimizin emeklerini ümitleri boşa çıkarmasın inşallah

Oooo maşallah senin çok güzel sayı yarın kaçıncı gün olacak Ağrım içerde pıhtılar olduğu için bir de yumurtalar büyümeye devam ettiği için basınç yapıyormuş normalmiş.İstersen bir ay dondurup öyle de verebiliriz dedi dr ben de siz me tavsiye edersiniz dedim ben 5.gün taze verme taraftarıyım dedi o zaman öyle olsun dedim sonuçta doktorun bir bildiği vardır Beşinci güne kaç tane kalacak acaba inşallah hepsi gider

Çıkınca yaz bakalım ne diyecek doktorun
İçerde pıhtılar olduğu için ve yumurtalar büyüdüğü için normalmiş Ağrı canım.Lifli beslen bolca dinlen falan dedi pzartwsi taze transfer yapma taraftarı istersen dondurup bir sonraki ay da yapabiliriz dedi ama belki pzartesiye iyi olurum hem dondurup çözünce kalitesi düşer mi acaba diye de endişe ediyor insan .Dr nasıl uygun görürse öyle devam bakalım inşallah yarına daha iyi olurum

Onu atlatınca sanki her şey bitecek gibi geliyor .Ben o kadar odaklanmıştım ki opu oldu mu süreç bitti gibi hissedeceğimi sanıyordum ki bi nebze öyle o iğneler falan bitti mis gibi İnşallah sizin de sorunsuz ağrısız sızısız geçer.Öyle dayanılmayacak bir Ağrı yok zaten gözünüz korkmasın sadece transfer olduğunda da böyle ağrıyla zorlama olur diye çekiniyor insan

Hadi bakalım pazartesi si bebişine kavuş inşallah transfer den sonra da güzel şeyler olması dileği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…