• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Evet aynı acıyı paylaşanlar gerçekten tek yürek kardeş gibi oluyor Allah hepimizden razı olsun gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻
8.gün 18.34
10.gün 56.61
13.gün 215.02
3.gün embriyosu dondurulmuş 2 adet transfer edildi.
Kaliteleri neydi embriyolarınızın acaba, herhangi farklı bir tedavi uyguladınız mı?

Teşekkür ederim benim normalde test günüm 22 Şubat 12. Gün ama ben dayanamayıp 7. Gün kan testi vermiştim 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi ama tabi nasip kaç tane tutmuştur sağlıklı mıdır bilmiyorum henüz
inş sağlıklıdır ve sağlıkla da kucağınıza alırsınız, şimdi heveslendim benim de 5. Gün embriyosu pazartesi oldu transferim pazartesi kan versem mi acaba 🤔

Arkadaslar ben 10 subatta transfer olmustum bugun 8. Gunum dun test yapmistim normal testlerden silik cikmisti buda ilk 10 dakika sonra boyle oldu basina gelen varmi boyle kuruma cizgisi falan degildir insallah iki testtir boyle cikiyor

Eklentiler

• IMG_20220219_063309.jpg
    IMG_20220219_063309.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 68
Ayy kizlar artik ne olacaksa olsun sacma sapan ruyalar gormeye basladim bigun gordum cocuk olmus bu gece 3 tane gebelik testi yapiyordum hepsinde de vardi😂 psikolojim bozuldu artik haha

Ayy kizlar artik ne olacaksa olsun sacma sapan ruyalar gormeye basladim bigun gordum cocuk olmus bu gece 3 tane gebelik testi yapiyordum hepsinde de vardi😂 psikolojim bozuldu artik haha
Hayrolsun 🤣 bende bu gece kayinvalidemi ultrasona goturuyordum cinsiyetini ogrenecektik 🤣

Kaliteleri neydi embriyolarınızın acaba, herhangi farklı bir tedavi uyguladınız mı?
İyi kalite demişlerdi detaylı bilgi vermediler. Ekstra bi tedavi uygulanmadı aksine önceki tedavilerimden daha az ilaç kullandım öncekinde hem ecopirin hem oksapar kullanıyodum bu transferde sadece coraspirin kullandım mesela progestan fitil + iğne transfer dönemi bağışıklık düşürücü ilaç folikasit ve vitamin kullandım

Arkadaslar ben 10 subatta transfer olmustum bugun 8. Gunum dun test yapmistim normal testlerden silik cikmisti buda ilk 10 dakika sonra boyle oldu basina gelen varmi boyle kuruma cizgisi falan degildir insallah iki testtir boyle cikiyor
İkinci çizgi hayalet çizgi denilen şekilde var canım bebeğin seninle demek ki önemli olan belirginleşsin Hayırla artsın değerin inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsun bize🌸🌸

Evet ya ben de farkettim ki test günü yaklaştıkça aklımı daha da meşgul etmeye başladı tamam yol uzun ama en azından test sonucunu görsek

Normal test mi erken gebelik testi mi? Bence var 😍 test gününüz 22 mi?

Back