Amin inşallah ben öok hastaydım transferde öksürüyordum çokÇok üzüldüm en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebeklerimize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah ben öok hastaydım transferde öksürüyordum çokÇok üzüldüm en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebeklerimize inşallah
11. Günümdü canım geçen seferde 11 de yaptırmıştım 330 çıkmştı ama o düştü bu sefer ki hiç tutunamamıç 0.100Üzülmeyin inş rabbim en kısa zamanda nasip eder kucağınızı doldurur inş bugün tam test gününüzmüydü
Amin cümlemizi inşallah üzülmüyorum hayırlısı buymuş 3 bebek kaybedince tutmaması insanı etkilemiyor sanırım. Tutup düşünce daha kötğ oluyorum tekrar denerim rabbim maddi güç versin yeter ki bu işler içinCanım benim hangi teselli cümlesini kursak az kalıcak ama rabbimden hayırlısı en kısa zamanda inşallah pozitifi de görürsün Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine sevindirsin hepimizi
Sağ olun dut yemedim ama onu da yerim kayısı ve su bolca tüketip yürüyorum bakalım doktor kontrol edecek bir saat bir yolum var gideyim de baksın Şehir dışı güt gel de yoruyor doktor evham yaptığımı düşünecek ama gerçekten sancım var içim acıyor yani napayımCanım bak benim de kuzenim kadın doğumcu kuru dut ve kuru kayısı yemenizi söyledi bir de bol su için bunlar işe yarıyormuş biraz da yürüyüş yapın isterseniz bugünü böyle geçirin
Önceki düşüklerinizde kese ve kalp atışlarını duymuş muydunuz pekiAmin cümlemizi inşallah üzülmüyorum hayırlısı buymuş 3 bebek kaybedince tutmaması insanı etkilemiyor sanırım. Tutup düşünce daha kötğ oluyorum tekrar denerim rabbim maddi güç versin yeter ki bu işler için
Amin inş sağlıkla 2 tanedirMerhaba sanırım doktor kesin olarak görmek için 26şubatta gelirsin dedi. Gün sayıyorum. Evet 2 embriyoydu. Lekelenmem de var bekliyorum sabırla. İnşallah çok isterim ikiz olmasını
Rabbim içine ferahlık versin canım benimde negatifler olmuştu insan üzülüyor pes edecek gibi oluyor ama evlat isteği ağır basıyor yine devam ediyor bu aralar mutlu olduklarını yap ben diyetisyene kuaföre falan gitmiştim diğer transfere biraz ara verip kendimi hazır hissedince yeniden transfer oldum sonucumu bekliyorum herşey güzel olacak11 canım
İnşallah inşallah aynı gün sevincimiz nasip olsun Ben biraz zayıfım doktorum 2 taneyi kabul etmiyor ilk denemem diye yaşımda 28. Benimde 3 tanesi donduruldu. Çok ısrar ettim 2 diye ama olmadıHadi geçmiş olsun canim.Bende şuan transfer bekliyorum odada.İnsallah sonrasında da güzel haberleri buraya yazmak nasip olur.beni sabah aradılar 2 tanesini dondurdular diğer ikisi de benimle eve geliyor
Valla o basınç transferden sonra çoğaldı. Göz korkutmak istemem ama progestan iğne felç ediyor insanı rabbim bizim gibi anne adaylarına kolaylık sabır versin gerçekten zor uzun bir süreçBen özele gidiyorum ona rağmen 2 embriyoyu kabul etmedi doktorum çünkü epey zayıfım ben kuzum yaşımda 28 uymuyorum kriterlere ama seçim bana kalmış olsaydı iki embriyo isterdimYa o gaz varmış gibi olan basınç gerçekten ne zaman geçiyor acaba tam bi düzelip sonra konulsa süper olacak.Sana sordular mı bir tane mi koyalım yoksa çift mi diye ? Yoksa kendi kararları mı ? Bana sorsalar bi cevabım yok bu soruya
Hayırlı olsun sağlıkı bebek olsun Progestan iğne göbekten benim çok rahat sizin acaba kalçadan mı sorsanız göbekten olsanız ?Valla o basınç transferden sonra çoğaldı. Göz korkutmak istemem ama progestan iğne felç ediyor insanı rabbim bizim gibi anne adaylarına kolaylık sabır versin gerçekten zor uzun bir süreçBen özele gidiyorum ona rağmen 2 embriyoyu kabul etmedi doktorum çünkü epey zayıfım ben kuzum yaşımda 28 uymuyorum kriterlere ama seçim bana kalmış olsaydı iki embriyo isterdim
İlaçlarınızı kullanmaya devam ediyor musunuz peki kese görülene kadar?Merhaba sanırım doktor kesin olarak görmek için 26şubatta gelirsin dedi. Gün sayıyorum. Evet 2 embriyoydu. Lekelenmem de var bekliyorum sabırla. İnşallah çok isterim ikiz olmasını
Hadi inşallah bakalım heyecanla bekliyorum transfer gününü ağrıların nasıl olduAmin inşallah canım ki bunun üzerine bana 3.gün transferi yapılmayacağını öğrendim o ilk başta genel prosedürmüş beşinci güne embriyo kalmaz da çöp olmasın anne rahminde doğal ortamında yaşama şansı daha yüksek diye ama sayısı fena olmadığı için beşinci güne gitmeye karar vermişler daha yüksek ihtimal olsun diye
Amin inşallah hepimizin Hem fitil hemde kalçadan iğne 2 tanesini bugün yaptılar 3 tane kaldı onları da gün aşırı vurulucaksın dendi. Göbekten oksapar var test gününe kadar devam edecekmişim. Çok fazla ilaç var içeceğim Korkuyorum bundan ama doktorum dediyse vardır elbet bir bildiği. Sizin ilaçlarınız nedir acaba?Hayırlı olsun sağlıkı bebek olsun Progestan iğne göbekten benim çok rahat sizin acaba kalçadan mı sorsanız göbekten olsanız ?
Kac kilosun canim . 35 yas altina ilk denemeye zsten 2 tane koymuyorlar . Kilo ile alakasi oldugnu zannetmiyorum. Bende zayifim ama lakasi yok dedi doktorum.İnşallah inşallah aynı gün sevincimiz nasip olsun Ben biraz zayıfım doktorum 2 taneyi kabul etmiyor ilk denemem diye yaşımda 28. Benimde 3 tanesi donduruldu. Çok ısrar ettim 2 diye ama olmadı
Sansi artırmak için benim doktor koyuyorum dedi.yasin küçük diye dems olabilir evet.Bir süre daha iğne,hap,ve sağlıklı beslenme kriterlerine devam edeceğiz anlaşılan.Doktorum hergun bir dilim.ananas ye diye eklemiş notlarının arasına.demek ki ananas hakikaten çok önemli.duayla çocuklarımızı elimize alacağımız günü bekleyelim inşallah 2 Mart test günü sende daha erken olabilirValla o basınç transferden sonra çoğaldı. Göz korkutmak istemem ama progestan iğne felç ediyor insanı rabbim bizim gibi anne adaylarına kolaylık sabır versin gerçekten zor uzun bir süreçBen özele gidiyorum ona rağmen 2 embriyoyu kabul etmedi doktorum çünkü epey zayıfım ben kuzum yaşımda 28 uymuyorum kriterlere
Ben 31 yaşındayım doktor koydu.35 yaş devlette aranan kriterKac kilosun canim . 35 yas altina ilk denemeye zsten 2 tane koymuyorlar . Kilo ile alakasi oldugnu zannetmiyorum. Bende zayifim ama lakasi yok dedi doktorum.
Amin , son kaybınız son üzüntünüz olsun inşallahAmin cümlemizi inşallah üzülmüyorum hayırlısı buymuş 3 bebek kaybedince tutmaması insanı etkilemiyor sanırım. Tutup düşünce daha kötğ oluyorum tekrar denerim rabbim maddi güç versin yeter ki bu işler için
Benim ilaçlarım transfer sonrası progestan fitil göbekten iğne, corasprin, 1 hafta predonol. Düşük önleyici iğne transfer günü ve 1 hafta sonrası yapıldı adını unuttum. Bir de transfer sonrası ve ertesi gün göbeğimi yakan bir iğne oldum onun da adı aklımda değil canım. İlaçlarımız çok ama değecek sağlıklı evlatlar olacaklar bize inşallah önce Allah’a teslimiz sonra da doktorlarımızaAmin inşallah hepimizin Hem fitil hemde kalçadan iğne 2 tanesini bugün yaptılar 3 tane kaldı onları da gün aşırı vurulucaksın dendi. Göbekten oksapar var test gününe kadar devam edecekmişim. Çok fazla ilaç var içeceğim Korkuyorum bundan ama doktorum dediyse vardır elbet bir bildiği. Sizin ilaçlarınız nedir acaba?
Bir de estrofem tabi ki günde ikişer tane sabah akşamBenim ilaçlarım transfer sonrası progestan fitil göbekten iğne, corasprin, 1 hafta predonol. Düşük önleyici iğne transfer günü ve 1 hafta sonrası yapıldı adını unuttum. Bir de transfer sonrası ve ertesi gün göbeğimi yakan bir iğne oldum onun da adı aklımda değil canım. İlaçlarımız çok ama değecek sağlıklı evlatlar olacaklar bize inşallah önce Allah’a teslimiz sonra da doktorlarımıza
Şimdi doktora geldim muayene edip bakacak ağrım çünkü hala var enteresan bir şekilde Ben de heyecanlıyım sonraki süreç umarım rahat olurHadi inşallah bakalım heyecanla bekliyorum transfer gününü ağrıların nasıl oldu