• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bu gün 11. Günüm allahın izniyle test yaptırıcam dua edin banada pozitif olsun inşallah. Koltuk altımdan göğüsüme uzanan damarlanma var ve şişlil sertlik hayırlara vesile olur inşallah
Amin inş güzel haberlerini bizimlede paylaşırsın inş😊

Okuduğum araştırdığım ve yaşadığım kadarıyla hemen hemen herkeste bu şikayetler ilk üç gün devam etmiş. Sıkma canını dediğim gibi yarına daha da hafiflemiş olacak inşallah. Kayısı ye su iç ılık duş al iyi geliyor. Bana geldi en azından kuzum. Ayaklarını da sıcak tut.
Sağ ol canım dikkat ediyorum .Senin transferin nasıldı ?

Merhaba size belki umut olurum diye geldim. 3yılı geçti bebek istiyoruz. Yumurta takibi, aşılama ve 2 tüpbebek negatif çıkmıştı. Ben pcos eşim morfoloji sıfır... 40tane yumurta toplandı tüp bebekte iyi gibi görünse de tedavi uzun süre ertelendi dinlenmem için. Hep sabır ile geçen günler. 19tanesi döllendi , 7tane kaliteli kaldı 5.güne ulaşan. Sonra ilk 5aa transfer edildi. Negatif... 2. Transferde 2 embriyo olabilir dediler ama çözülürken 2 tane de kaybettik. Yine negatif. Son 2 kaldı anlayacağınız 4bb sanırım onlarda. Artık umutsuzca son denemeyi yapalım olmazsa genetik testlerine gideriz dedik. 3.günden sonra lekelenmem başladı (diğerlerinde de öyle olmuştu) yine tutmadı diye ilaçları bırakmak istedim. Hemşirem riske atmayalım biraz daha bekle dedi. 10 gün kan vermeye gittim. Sırf negatifi göreyim ilaçları bırakayım diye. Ama mucizem annesine kıyamadı. 291 çıktı , 2gün sonra 890 çıktı 🥰
Merhaba siz çift embriyo mu koydurmuştunuz keseyi görebiliriz mi yada kalp atışını ikiside tutmuştur inş

Daha gitmedim canim 23üne randevu verdiler insallaj az kaldi. Sabirsizlaniyorum. Beklemek cok zorrrr
Ya evet malesef beklemek baya zor oluyor bizim gibi anneler için ilk betü değerinden 2 gün sonra yapmışmıydın kan testi kaç çıkmıştı ve ilk öğrendikren kaç gün sonra randevu verdiler kese için

Benim 3 embriyom vardı, 2. Gün arayıp 3. Gün transfer yapalım dediler ben 5. Güne gitmek istedim, doktorum embriyolarının hepsi 5. Güne ulaşamayabilir dedi ama ben riski almaya değer buldum açıkcası. 5. Güne 2 tane ulaştı ikisini de transfer ettiler. Çünkü normal döllenmede embriyo 5-6. Gün rahime iniyor ve tutunuyor yani 3. Gün konan embriyonun çeperi henüz kalın oluyor ve tutunmaya hazır olmuyor, ikinci bir sebepte 5. Gün daha iyi seçim yapılabiliyor embriyolar arasında. Yani bunlar benim benim araştırmalarım ve doktoruma danışarak aldığım kararlar ama bazı embriyoların rahimde gelişiminin daha kolay olabileceğini söyleyen doktorlar da var özellikle embriyo azsa beklemek istemiyorlar. Sizin de taze transfer 5. Güne gitmenin sizin için avantajlı olup olmadığını sorup danışabilirsiniz doktorunuza aklınızda soru işareti kalmasın, bu konularda keşke demek çok acı.
Evet benim de epey araştırmalarım oldu hatta bir doktor şöyle bir benzetme yapıyordu .En iyi laboratuvar bile anne Rahmi kadar iyi değildir diyor bu biraz çölde bitki yetiştirmeye çalışmak gibi diyor 5.güne hani ölen ölaün kalan çok güçlüler kalsın ve tabi öyle olunca tutunma ihtimali daha yüksek oluyor.Ben çok karşı değilim üçüncü güne de çünkü donmuş olarak da eğer olumsuz bir durum olursa embriyom kalsın istiyorum tekrar yumurta toplama işlemi yaşamak istemiyorum ama ben şu an hiç hazır değilim karın içim ciddi manada acıyor zorlanıyorum ağrılarım geçmedi daha o yüzden çok kararsızım 😥

Evet benim de epey araştırmalarım oldu hatta bir doktor şöyle bir benzetme yapıyordu .En iyi laboratuvar bile anne Rahmi kadar iyi değildir diyor bu biraz çölde bitki yetiştirmeye çalışmak gibi diyor 5.güne hani ölen ölaün kalan çok güçlüler kalsın ve tabi öyle olunca tutunma ihtimali daha yüksek oluyor.Ben çok karşı değilim üçüncü güne de çünkü donmuş olarak da eğer olumsuz bir durum olursa embriyom kalsın istiyorum tekrar yumurta toplama işlemi yaşamak istemiyorum ama ben şu an hiç hazır değilim karın içim ciddi manada acıyor zorlanıyorum ağrılarım geçmedi daha o yüzden çok kararsızım 😥
Doktoruna sordun mu canım bu kadar ağrı normal mi? benim artık geçti otururken gazdan dolayı baskı oluyordu onun ağrısı falan mı yoksa kasıklarında bi acı mı var? bu arada aradılar mı durumları için?

Canım benim yengem ve abim de Umuttepe de tüp Bebek le çocuk sahibi oldu abimin ileri derecede sperm azlığı vardı yengem den 5 yumurta Toplandı 4 dü döllendi hepsi 3. Gün emriyo su 2 si transfer yapıldı bi kız bir erkek olarak doğdu lar şuan 1. Sınıfa gidiyorlar düşün 4 yumurtanın 2 si doğdu 3. Gün emriyo su ki spermler kaliteli değildi bile nasip olmayınca olmuyor nasip oluncada işte önüne geçilmiyor şok severim şu sözü nasipse gelir Çin'den Yemen den nasip değilse ne gelir elden beni sakinleştiren ve yoluma devam etmemi sağlayan vizyon dur bu 😊 eminim pozitif sonuçlar alıcaksın sende 🤰🤰😊😊

Canım bak benim de kuzenim kadın doğumcu kuru dut ve kuru kayısı yemenizi söyledi bir de bol su için bunlar işe yarıyormuş biraz da yürüyüş yapın isterseniz bugünü böyle geçirin🌹

Kızlar ben 10 şubatta transfer oldum bugün 7. Gün dayanamadım yaptım ilk negatif çıktı 2 saat sonra gölge gibi oluştu sizce var mı?

Eklentiler

• IMG_20220218_140023.jpg
    IMG_20220218_140023.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 56
Back