• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Arkadaşlar bugün transferin 9. Günüydü test yaptırdım sonuç 184.85 çıktı. Cumartesi değerler yukselecek mı diye kontrol testi istediler... Rabbim hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip eder🤲🥰
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş🥰

Ben kabız oldum çok fenayım hem de bana böyle bir şey de dememişlerdi o da sancıyı arttırıyor
Ben de çok sancı çektim hem kasıklarım ağrıdı hem karnım. Bugün tam bir hafta oldu opu olalım ara ara gaz sorunu ve kabızlık devam ediyor. Karnımın şişliği inmedi bile henüz

Arkadaşlar bugün transferin 9. Günüydü test yaptırdım sonuç 184.85 çıktı. Cumartesi değerler yukselecek mı diye kontrol testi istediler... Rabbim hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip eder🤲🥰
Oyy masallah saglikla artsin darisi basimiza benim daha 6 gunum var ama cok enteresan bir eekilde sakinim bir de ben girmeyecektim degil mi foruma ama dayanamiyorum hahaha😂🥰

Canım bende salı oldum ama hala ara ara belime ağrı vuruyor vs çok normal bunlar orada bir işlem yapıldı. hatta benden şu an akıntı geliyor şeffaf ama arada kan var çok hafif renkte. bana bunlar normal dedi antibiyotik vs zaten korur orayı sonuçta açık ve mikrop kapmaya çok müsait. sen ilaçlarını kullan bence gerisini çok düşünüp kendini kasma. ben en çok tuvalet konusunda sıkıntı yaşıyorum kabız olma dediler ama çok zor benim için. bakalım ne olacak. birde bu karından progestan dex verdi bana acayip uykum geliyor gece yapıyorum ben bayılıyorum direk sende de öyle mi?
Kayisi ye , ama gun kurusu bir de sicak suya koy onu ve suyunu ic iyi gelir. Hem zarari sa yok aksine faydali😁

Kayisi ye , ama gun kurusu bir de sicak suya koy onu ve suyunu ic iyi gelir. Hem zarari sa yok aksine faydali
2 gündür yapıyorum onu canım valla daha bi etkisini görmedim 😁 ama devam yemeye tabi geceden koyuyorum suya onu içip 2 kayısı yiyorum aç karnıma ama bakalım inşallah yaparım 🤣

Beni de henüz aramadılar arayacak demişti dün hemşire embriyologlar bilgi verecek dediler ama umarım ararlar bir an önce şu an derdim kabızlık 😢
Bana hemşire kabız olma dedi ben çıktım ama biraz zorla çıktım sırf yapayım olmayayım diye ama çok zorlamakta istemiyorum yani kendisi gelsin istiyorum ama o da olmuyor. burda da yazmış arkadaş gün kurusu yiyorum geceden sıcak suya koyuyorum 2 tane sabah aç karnıma suyunu içip kayısıları yiyorum sonra kefir ve probiyotik içerikli şeyler yiyoprum. gaz yapacak şeyler sakın yeme ben kabak falan yedim, yoğurt, elma ye lifli iyi gelir. arama konusuna gelince de ararlar beni de 11 gibi aramışlardı dün. tam dolmasını bekliyorlar 24 saatin sanırım.

Duphalac diye bir ilaç var onu kullanmayı önermişlerdi kabızlık sorununa... kürü incir ve kayısıyı ac karninanyiyip üzerine sıcak bir içecek ile rahatlayabilirsin... Çok zor olur ben de çektim o kabızlık sorununu.
Kayısı yedim üzerine su içtim bakalım bir de eşim bir ilaç alıp getirdi şimdi onu içtim dün de o kadar dikkat ettim ki beslenmeme sanırım ilaç etkisiyle oldu beklemiyordum böyle bir şey

Kayısı yedim üzerine su içtim bakalım bir de eşim bir ilaç alıp getirdi şimdi onu içtim dün de o kadar dikkat ettim ki beslenmeme sanırım ilaç etkisiyle oldu beklemiyordum böyle bir şey
sen istemesende oluyor canım yani biraz da zorlamak istemiyor insan psikolojik olarak.ara ara yürüyüş yap bağırsakların hareketlensin çok yatma.

Bana hemşire kabız olma dedi ben çıktım ama biraz zorla çıktım sırf yapayım olmayayım diye ama çok zorlamakta istemiyorum yani kendisi gelsin istiyorum ama o da olmuyor. burda da yazmış arkadaş gün kurusu yiyorum geceden sıcak suya koyuyorum 2 tane sabah aç karnıma suyunu içip kayısıları yiyorum sonra kefir ve probiyotik içerikli şeyler yiyoprum. gaz yapacak şeyler sakın yeme ben kabak falan yedim, yoğurt, elma ye lifli iyi gelir. arama konusuna gelince de ararlar beni de 11 gibi aramışlardı dün. tam dolmasını bekliyorlar 24 saatin sanırım.
Evet mantıklı ben de 11 gibi falan çıkmıştım işlemden ona göre ararlar herhalde .Lifli beslendim dün hep hatta hiç ekmek bile tüketmedim sıvı alımıma da dikkat ettim beklediğim bir durum değildi bir tek dün gece kayısı yemedim normalde akşam da yiyordum 🥲 neyse bunu da halledeceğiz aman ya bi bitseydi

Normal diyor bu kadar olur diyor bakalım .Dün akşam da kan verdim herhangi bir sıkıntı yok sonuçları yolladım .Bu arada Okan’da ilgi alaka beklediğimin çok üstündeydi genelde olumsuz yorumlar duymuştum .Odalar falan da gayet ferahtı.Senin doktorun da orayla çalışıyor ya bir de aslnda düşününce covid almamaları da güzel bir şey seninki çok talihsizlik o ayrı ama diğer hastalar çalışanların sağlığı için ortak kullanılan yerler sonuçta bu kadar özeni beklemiyordum açıkçası
Ben Okan’a gidiyodum bir kimyasal gebeliğim vardı gittiğim doktordan memnun değilim hiç hatta çok pişmanım orası yüzünden 5-6 ay süre kaybım var ve evet temiz hastane alakaları güzel belki de benim gittiğim kadın doğumcu iyi değil ama Eray Çalışkan hakkında da iyi demiyorlar benim arkadaşım baya pişman olmustu umarım sizler memnun kalırsınız🙏🌹

Kızlar ya bugun transferin 7.günü gidip test alıp yapayım diyorum sonra geri çekiliyorum agzımda bi metalik tat var ya midem biraz rahatsız bide gaz problemi ama adet olucam gibi bide 😂

2 gündür yapıyorum onu canım valla daha bi etkisini görmedim 😁 ama devam yemeye tabi geceden koyuyorum suya onu içip 2 kayısı yiyorum aç karnıma ama bakalım inşallah yaparım 🤣
En faydalı hali kayısı ve varsa kuru erik az şekerle komposto yapıp içindeki mevyeleri blandırdan geçirin posalarınıda içmiş olursunuz baya bi faydası var kabızlığa bence bi🥰 deneyin

Kızlar ya bugun transferin 7.günü gidip test alıp yapayım diyorum sonra geri çekiliyorum agzımda bi metalik tat var ya midem biraz rahatsız bide gaz problemi ama adet olucam gibi bide 😂
Benimde bugün 7. Günüm ve dayanamayıp kan testi verdim biraz önce bakalım ne çıkacak hayırlısı sizde isterseniz deneyebilirsiniz varsa çıkar zaten🥰

Çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🥰🙏🙏 Nelere dikkat ettiniz acaba tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı :)

Evet mantıklı ben de 11 gibi falan çıkmıştım işlemden ona göre ararlar herhalde .Lifli beslendim dün hep hatta hiç ekmek bile tüketmedim sıvı alımıma da dikkat ettim beklediğim bir durum değildi bir tek dün gece kayısı yemedim normalde akşam da yiyordum 🥲 neyse bunu da halledeceğiz aman ya bi bitseydi
Aynen ararlar aramazlarsa sen ara ben sormuştum sizde arayabilirsiniz demişlerdi ama gerek kalmadı aradılar. biter allahın izni ile her şey bebeler için daha şimdiden çok zorluyorlar bizi bakalım sonra neler gelecek başımıza:)

En faydalı hali kayısı ve varsa kuru erik az şekerle komposto yapıp içindeki mevyeleri blandırdan geçirin posalarınıda içmiş olursunuz baya bi faydası var kabızlığa bence bi deneyin
Hmmm dur bakayım kuru erikte alayım o zaman kaynatıp içeyim napıyım yani mecbur kalınca her şey yapılıyor:)) çok teşekkür ederim sağolun🥰

Benimde bugün 7. Günüm ve dayanamayıp kan testi verdim biraz önce bakalım ne çıkacak hayırlısı sizde isterseniz deneyebilirsiniz varsa çıkar zaten🥰
Ya çıkmazsa çok kötü olurum ama ya eşime süpriz yapmak için bişiler aldım ama çıkmazsa kötü olurum haber et canım bana da

Back