- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.616
- 248
- 36
Mashallah çok Sevindim canım .. Rabbim esirgesin küçük minnagimiziBugün karantinam bitti canım, bende erkenden doktora gittimşükür bebişi gördük, pıtpıtları da duyduk
Sen nasılsın napiyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mashallah çok Sevindim canım .. Rabbim esirgesin küçük minnagimiziBugün karantinam bitti canım, bende erkenden doktora gittimşükür bebişi gördük, pıtpıtları da duyduk
Sen nasılsın napiyorsun![]()
Allah razı olsun canım cifter çifter sizlere nasip olsun insallahhhMashallah çok Sevindim canım .. Rabbim esirgesin küçük minnagimizi![]()
Evet koyu koyu geliyor zor bir durumBanada Dr sormuştu rengi koyu muydu diye, bordo gibi oluyor di mi kist olduğunda adet rengi?
İnşallah canım bu ay güzel haberler alırız. Ama öyle bir his ki sürekli adet oldum olucam tedirginlik oldu iyiceİnşallah olmazsın canım bu ay bende öyle hissediyorum her an adet olacak hissim var baş ağrım kasık ve bacak ağrım var ara ara gelene kadar ümit vaar bakalım kötü düşünme
Az önce yazdım işte normalden farklı bi sarı akıntım oldu dün pedde gördüm bi de dün bugün idrar kokulu.Akıntım var ama kaşıntı kötü koku yok.Anlamadım nedir ne değildir.Sende ne var ne yok
Çatlamadan sonra 14 gün sayarsam 17 si oluyor ama normal kendi periyoduma göre 19 u bat. O yüzden emin olamadım yarın bir yapayım diyorum. Negatif çıkarsa daha da yapmam herhalde beklerim.Tamam kaç günün var navicim. Erken yap daha mantıklı olabilir
Umarım canım az kaldı şafak yaklaştıBende de adet ağrısı ve açık kahve akıntı var canım umarım bu yaşadıklarımızın hepsi miniklerden kaynaklanıyordur![]()
Benim hiç yoktu bugüne kadar akşam sancı girip çıktı sağ kasığıma girip çıkıyor bel ağrım birazcık o kadar çok ayaktaydım ondan olabilirAz önce yazdım işte normalden farklı bi sarı akıntım oldu dün pedde gördüm bi de dün bugün idrar kokulu.Akıntım var ama kaşıntı kötü koku yok.Anlamadım nedir ne değildir.Sende ne var ne yok
Tamam bakalım yarın güzel haber gelir inşallahÇatlamadan sonra 14 gün sayarsam 17 si oluyor ama normal kendi periyoduma göre 19 u bat. O yüzden emin olamadım yarın bir yapayım diyorum. Negatif çıkarsa daha da yapmam herhalde beklerim.
Kırmızılar gelene kadar umut varBende bekliyorum umutsuz![]()
İnşalllah canımTamam bakalım yarın güzel haber gelir inşallah
O yüzden demek ki sordu Dr rengini banada, anlamak için.Evet koyu koyu geliyor zor bir durum![]()
Test yaptın mı yavrum hic belirtin varmiiiii güzel haberle gel insallahhhYarın regl günüm bakalım![]()
Etiketlerim aşkımYaaa kalbim seninle bekliyorum heycanla benide etiketle mutlakaaaaaa![]()
1 tane kaset yaptım 5 gün vardı negatif çıktı bekleyeyim dedim başka yapmadımTest yaptın mı yavrum hic belirtin varmiiiii güzel haberle gel insallahhh