- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
Ayy ağzından bal damliyor keske öyle bi şey olsa vallaAy inşallah ikiz olsa o zamanyumurtlama ağrım var kuzum ama ilk seferki kadar değil ara ara geliyo gidiyo bu sefer, öncekinde akıntım da daha fazlaydı ağrım baya belli ediyodu yumurtladığımı kız kader arkadaşım ister misin sende de ikinci yumurtlama olsun çifter çifter doğuralım senle
Kesinlikle o yüzden bastan 2-3 doktor fikrini almak lazım içine sinen kimse tercihini ondan yana tutmakta fayda varkız benım bır tanıdıgım var 5 sene bebegı olmadı ıkı asılama yapmıs doktoru hsg olmadan, sonra baska bır doktora gıdıyo bı bakıyor tuplerı komple ıltıhaplı sana bes asılamada yapsam tutmaz demıs amelıyat oldu kendılıgınden hamıle kaldı 6.senesınde doktora denk gelmek cok oenmlu ya
Aynen doktor araştırmasını başladım bakalım inşallah iyi birisine denk geliriz de hayırlı sonuçlar alırız bakalım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahBence ilk önce baska bi doktora gidip nedenleri öğrenin canım hem ilac kullanmanız gereken bi durum varsa ona baslamıs olursunuz yanında da diğer takviyeleri kullanırsınız
Değerlendir değerlendir kaçırmaaAyy ağzından bal damliyor keske öyle bi şey olsa vallayumurtlamayı kaçırmışımdır diye hevesim yoktu ama bugünü bi değerlendireyim ben de madem belki bu bir işarettir
Rica ederim canım guzek haberlerini bekliyorumTamam canım öyle yapayim ben en iyisi cok tesekkur ederim
Evet ya gerçekten öyle canımKesinlikle o yüzden bastan 2-3 doktor fikrini almak lazım içine sinen kimse tercihini ondan yana tutmakta fayda var
Yaa cok tesekkur ederim inşallah hepimiz bir gün o iyi habere kavusalımRica ederim canım guzek haberlerini bekliyorum
İnsallaaahh kuzum inşallah onun hayaliyle yaşıyoruzYaa cok tesekkur ederim inşallah hepimiz bir gün o iyi habere kavusalım
Hoş geldin canım ekliyorum tabi, endişelenme bat geçenlere direkt sonuç yazmıyoruz bak hala sonucu bildirmeyenler varBeni de ekleyebilir misiniz? 2 Şubat ama düşükten(kürtaj) sonraki 2. Adet döngüsü olacak o yüzden tarihi tutturamayabilirim
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızHoş geldin canım ekliyorum tabi, endişelenme bat geçenlere direkt sonuç yazmıyoruz bak hala sonucu bildirmeyenler varinşallah güzel haberler alırsın sağlıkla ilerler
Listede adım yok ama bende dahil olmak aferinD Dilaraab-Arwen- Papatyamveben-Mavi My_Moonlight06 ve diğer arkadaşlar wp tan daha güzel arkadaşlık kuracağımız düşünüyorum sizler de baba katilirsaniz hepimiz aynı duaya oradan amin demeye devam edelim
Öyle şeyler gruplarda konuşmak bile yasak canım. Süresiz banlanıyorsun galiba. Başka hesapla da giriş yapamıyorsun bildiğim kadarıyla. Yoksa burada adam kalmazdıKızlar buradan zor oluyor madem hepimiz aynı duaya amin diyoruz ve hamile kalırsak da bir birimize yardımcı olacağız o zaman neden bı wp grubu kurmuyoruz?? :)
Canım buranın nick ile kullanılmasının sebebi kişilerin kimliğinin gizli olması, bu tarz girişimler yasak diye biliyorumD Dilaraab-Arwen- Papatyamveben-Mavi My_Moonlight06 ve diğer arkadaşlar wp tan daha güzel arkadaşlık kuracağımız düşünüyorum sizler de baba katilirsaniz hepimiz aynı duaya oradan amin demeye devam edelim
Ben de yasak diye biliyorumÖyle şeyler gruplarda konuşmak bile yasak canım. Süresiz banlanıyorsun galiba. Başka hesapla da giriş yapamıyorsun bildiğim kadarıyla. Yoksa burada adam kalmazdı
Hoş geldin canım inşallah müjdeli haber alırsınBAT 16 Şubat hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?