Çok iyi değişiklikleri algılaman canım ,ben maalesef o kadar anlayamam.. 3 kimyasal gebelik geçirdim.. regl günü filan olan tuhaflıklar dan anladım sadece.. bakalım bu ay nasıl olacak.. inşallah her şey yolunda gitsinO zaman dogrudur canim zaten testi de 14 gün sonra yapin diyorlar ama erkenden psikolojik degilde gercekten su bende degisik diye belirti hissedersen 3-4 gün önce test yapabilirsin yada kan verme sansin var. Hayirlisi olsun bekleyelim bakalim gelsin minnossöyle diyim vucudumu iyi taniyorum ben nerde nasil adet belirtim olur biliyorum 12 gün önce agrimasi gereken gögüsler 9 gün kala agrimaya basladi birde normalde tamami agrirken önce dis yanlari sonra ustu agrimaya basladi ben tabi bunöara bile psikolojik gözüyle baktim hayal kiriköigi olmasin diye.
Canım eğer 14 gün geçtiyse ilişki üzerinden kanda görünmesi gerekirdi.. bu test negatifMerhabalar sizce bu durumda gebelik yeni olabilirmi tahmini ilişki üzerinden 14 gün geçti
Eki Görüntüle 3019556
Dünkü yaptığım testte dahil bak bı şekilde görünüyor testler, catlamistir herhalde dimiO zaman dogrudur canim zaten testi de 14 gün sonra yapin diyorlar ama erkenden psikolojik degilde gercekten su bende degisik diye belirti hissedersen 3-4 gün önce test yapabilirsin yada kan verme sansin var. Hayirlisi olsun bekleyelim bakalim gelsin minnossöyle diyim vucudumu iyi taniyorum ben nerde nasil adet belirtim olur biliyorum 12 gün önce agrimasi gereken gögüsler 9 gün kala agrimaya basladi birde normalde tamami agrirken önce dis yanlari sonra ustu agrimaya basladi ben tabi bunöara bile psikolojik gözüyle baktim hayal kiriköigi olmasin diye.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTest sonucum pozitif çıktı kızlar ama daha cooook küçük minnacık 1 hafta 10 gunluk falanmis
Teşekkür ederim Allah razi olsun❤Adetime 4-5 gun kala yumurtam kendiliginden çatlamışti ve duzenli iliskiye uyduk. Adetimin 4. Gunu evde test yaptim pozitif çıktı 5. Gunu kan verdim beta hcg 54 cikti. Suan degerlerin yukselmesini bekliyorum pazartesi tekrar kan vericem bebek tutunmusmu gelisiyormu deger artmismi ona bakilacakHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbata kaç gün kala çıktı peki
Cok gecmis olsun canim insallah bu ay olur saglikta tutunurÇok iyi değişiklikleri algılaman canım ,ben maalesef o kadar anlayamam.. 3 kimyasal gebelik geçirdim.. regl günü filan olan tuhaflıklar dan anladım sadece.. bakalım bu ay nasıl olacak.. inşallah her şey yolunda gitsin
Ayin 2 sinde aksam yaptigin testte kesinlikle catlamis canim, kimi kadinlarda lh hormonu yuksek oluyormus o yuzden cizginin rengi cok acilmamis ama pikten sonraki testler daha acik buda catladigini gösteriyorDünkü yaptığım testte dahil bak bı şekilde görünüyor testler, catlamistir herhalde dimi
Yunurtanız geç çatlamış demekki öyle miTeşekkür ederim Allah razi olsun❤Adetime 4-5 gun kala yumurtam kendiliginden çatlamışti ve duzenli iliskiye uyduk. Adetimin 4. Gunu evde test yaptim pozitif çıktı 5. Gunu kan verdim beta hcg 54 cikti. Suan degerlerin yukselmesini bekliyorum pazartesi tekrar kan vericem bebek tutunmusmu gelisiyormu deger artmismi ona bakilacak
Biraz oyle oldu ama şundan kaynakli da olabilie normalde klomeni adetin 3.4 gunu baslatiyorlar ben adetin6. Gunu baslamistimYunurtanız geç çatlamış demekki öyle mi
Saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsunTest sonucum pozitif çıktı kızlar ama daha cooook küçük minnacık 1 hafta 10 gunluk falanmis
Amiin inşallah cok teşekkür ederimSaglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun
O zaman ayın 1 ini değerlendirmiştir , eğer olduysa onda denk gelmiştir , aslında pik öncesi gayet silikti testler şimdi niye böyle gidiyor onu anlamadimAyin 2 sinde aksam yaptigin testte kesinlikle catlamis canim, kimi kadinlarda lh hormonu yuksek oluyormus o yuzden cizginin rengi cok acilmamis ama pikten sonraki testler daha acik buda catladigini gösteriyor
Benimde pik öncesine göre pikten sonra daha koyuydu testler onun siliklesmesi zaman aliyor. Sonucta pikten sonra hala pik gibi kirlizi devam etseydi o zaman catlamamis diyebilirdik ama siliklesmisO zaman ayın 1 ini değerlendirmiştir , eğer olduysa onda denk gelmiştir , aslında pik öncesi gayet silikti testler şimdi niye böyle gidiyor onu anlamadim
İnşallah canım , 2 yıllık beklemem son bulur umarım , doktor reglin 21. Günü progestan ve kan sulandırıcı igne başla dedi , bugün onlara başladım bende , inşallah işe yararlarBenimde pik öncesine göre pikten sonra daha koyuydu testler onun siliklesmesi zaman aliyor. Sonucta pikten sonra hala pik gibi kirlizi devam etseydi o zaman catlamamis diyebilirdik ama siliklesmis
Hayırlı olsun, Allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Regl gününe kadar her gün test yaptınız mı?Her hamilelik farklı oluyor canım bende regl günümde öğrendim o güne kadar hep negatifti
2-3 gün arayla yaptım canım 10 gün önceden bu regl günü yaptığım ekliyorum fotiyiHayırlı olsun, Allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Regl gününe kadar her gün test yaptınız mı?
Regl gününde yaptığınız gebelik testiniz varsa gönderebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim güzellik2-3 gün arayla yaptım canım 10 gün önceden bu regl günü yaptığım ekliyorum fotiyi
Canim bebeğin göründü mü2-3 gün arayla yaptım canım 10 gün önceden bu regl günü yaptığım ekliyorum fotiyi
Rica ederimÇok teşekkür ederim güzellik