Gebeliğe Hazırlık Şubat 2022 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi değişiklikleri algılaman canım ,ben maalesef o kadar anlayamam.. 3 kimyasal gebelik geçirdim.. regl günü filan olan tuhaflıklar dan anladım sadece.. bakalım bu ay nasıl olacak.. inşallah her şey yolunda gitsin

Dünkü yaptığım testte dahil bak bı şekilde görünüyor testler, catlamistir herhalde dimi

Eklentiler

• IMG_20220305_082906.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 33
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bata kaç gün kala çıktı peki
Teşekkür ederim Allah razi olsun❤Adetime 4-5 gun kala yumurtam kendiliginden çatlamışti ve duzenli iliskiye uyduk. Adetimin 4. Gunu evde test yaptim pozitif çıktı 5. Gunu kan verdim beta hcg 54 cikti. Suan degerlerin yukselmesini bekliyorum pazartesi tekrar kan vericem bebek tutunmusmu gelisiyormu deger artmismi ona bakilacak

Cok gecmis olsun canim insallah bu ay olur saglikta tutunur

Dünkü yaptığım testte dahil bak bı şekilde görünüyor testler, catlamistir herhalde dimi
Ayin 2 sinde aksam yaptigin testte kesinlikle catlamis canim, kimi kadinlarda lh hormonu yuksek oluyormus o yuzden cizginin rengi cok acilmamis ama pikten sonraki testler daha acik buda catladigini gösteriyor

Yunurtanız geç çatlamış demekki öyle mi

Ayin 2 sinde aksam yaptigin testte kesinlikle catlamis canim, kimi kadinlarda lh hormonu yuksek oluyormus o yuzden cizginin rengi cok acilmamis ama pikten sonraki testler daha acik buda catladigini gösteriyor
O zaman ayın 1 ini değerlendirmiştir , eğer olduysa onda denk gelmiştir , aslında pik öncesi gayet silikti testler şimdi niye böyle gidiyor onu anlamadim

O zaman ayın 1 ini değerlendirmiştir , eğer olduysa onda denk gelmiştir , aslında pik öncesi gayet silikti testler şimdi niye böyle gidiyor onu anlamadim
Benimde pik öncesine göre pikten sonra daha koyuydu testler onun siliklesmesi zaman aliyor. Sonucta pikten sonra hala pik gibi kirlizi devam etseydi o zaman catlamamis diyebilirdik ama siliklesmis

Benimde pik öncesine göre pikten sonra daha koyuydu testler onun siliklesmesi zaman aliyor. Sonucta pikten sonra hala pik gibi kirlizi devam etseydi o zaman catlamamis diyebilirdik ama siliklesmis
İnşallah canım , 2 yıllık beklemem son bulur umarım , doktor reglin 21. Günü progestan ve kan sulandırıcı igne başla dedi , bugün onlara başladım bende , inşallah işe yararlar

Her hamilelik farklı oluyor canım bende regl günümde öğrendim o güne kadar hep negatifti
Hayırlı olsun, Allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Regl gününe kadar her gün test yaptınız mı?
Regl gününde yaptığınız gebelik testiniz varsa gönderebilir misiniz?

Hayırlı olsun, Allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Regl gününe kadar her gün test yaptınız mı?
Regl gününde yaptığınız gebelik testiniz varsa gönderebilir misiniz?
2-3 gün arayla yaptım canım 10 gün önceden bu regl günü yaptığım ekliyorum fotiyi

Eklentiler

• A386D97E-CBA7-4C28-A143-9100252E6F57.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 710D1BAD-AEEB-4B60-82D0-001FCB00B05A.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…