Gebeliğe Hazırlık Şubat 2022 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay hüsran olunca bu ay azim yaptım. Umarım bu ay olur canım
Insallah canimm bekliyorum dualarim bekleyen herkesle cabucak kavusun bebislere. Ben pikten önceki gün koyulasinca degerlendirdim birde pik günü degerlendirdim ertesi gün catlamisti yumurta. Sen her ihtimale karsi test hafif pembelesmeye basladiktan sonra gün asiri degerlendir canim ama pik ve catlama gününü üst üste degerlendir hayirlisiyla olur insallah

Amin canım inşallah Allah kimseyi bu yolda bekletmesin. İsteyen herkese sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar versin inşallah

Rabbim esirgesin bir daha göstermesin İnşallah Korkma inşallah iyi düşün iyi şeyler yaşa

26 sindaki kadar tam koyu da degil ama bilemedim. Ne kadar güvenilir şüpheliyim bu testlerden ama, hayirlisi olsun hakkinda insallah
agrım oldugu için süphelendim yaptım ama bianlık olunca sıvı alımına öok dikkat etmedim belki dikkat etseydim muhtelemen daha koyu cıkabilirdi ama dediğiniz gibi be kadar güvenilir bilemem

Streslik bisey deil cnm yeni acildeyim polikistik over varmış ve muayne eder etmez kanamam oldu sonra kan aldı sonuç bekliyorum. Ağrıdan geberiyorum rsmn
Cook geçmiş olsun canım kan sonucun ne çıktımı ? Gebeliğe de baktirsaydin ne olur ne olmaz bu işler hiç belli değil..

Cook geçmiş olsun canım kan sonucun ne çıktımı ? Gebeliğe de baktirsaydin ne olur ne olmaz bu işler hiç belli değil..
Saol canım benim Sağlık ocaginin sonucu çıkmışsa bise henüz internete düşmemiş hastanedeyse muaneden sonra kan alindi o zaman beta 0.100 çıkmış

Saol canım benim Sağlık ocaginin sonucu çıkmışsa bise henüz internete düşmemiş hastanedeyse muaneden sonra kan alindi o zaman beta 0.100 çıkmış
Peki doktor ne dedi bu gecikmeyi PCOS a mi yordu yani ? Neden bu kadar ağrı yapıyor filan bunları soylemedimi?

Canım merhaba, sana bişey soracıktım, benim önceki gün ovulasyon testi pikti, dün silikleşmeye başlamıştı, dünden beri de kasık ağrım var, bugün beyaz akıntılarım olmuş, çatlama tamamlanmış mıdır sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…