Evet 1 gün geçince gittim ben kanda çıktı bende de silik çizgi çıkmıştı sonuç hamileyim inşallah sende öylesindir yarın sabah git kan verKızlar merhaba, benim bugün 29.günüm geçen ay 28.günümde regli olmuştum ama genelde 29. Günümde oluyorum. Erken gebelik testi yaptığımda aşırı silik çizgi çıkmıştı. 1 haftadır regli olacakmışım gibi sancı yaşıyorum ama çok şükür henüz olmadım. Hamile olan arkadaşlar siz de regli sancısı yaşadınız mı? Belirti olabilir mi? Bir de meme ucumda beyaz noktalar çıktı. Böyle sivilce gibi ama çok minik. Eğer olmazsam yarın kan testi vermeyi düşünüyorum 1 gün gecikse de kanda belli olur dimi ? Cevaplarsanız çok sevinirim
İnşallah canım çok sağolEvet 1 gün geçince gittim ben kanda çıktı bende de silik çizgi çıkmıştı sonuç hamileyim inşallah sende öylesindir yarın sabah git kan ver
Sağlık ocağı benide sinir etti perşembe verdim cuma öğleden sonra dedi ilgisizler. Hiç sevmiyorum artık 2 gün sabret sende sonucu güzel olsun inşallahKızlar kan verdim sinirlerim tepeme çıktı. Sonuç perşembe cikcakmis resmen işkence ediyorum kendime yaa bilseydik acil de verirdim sınır oldum
Yok kuzum kızımı bırakacak kimse yok onunla gittim geldim zaten dondu cocuk bakalm bekliycez artk
Dusundukce regl de gecikiyor. Hepsi birbirine bagli. Insallah gebesindirInşallah güzelim doktorada soyledim gebelik yoksa çok korkuyorum başka bisey varsa dedim bi sonucu görelim ona göre hareket ederiz dedi zaten 9 marttada kadın doğum randevum var hayırlısı insallah
Bende Pazartesi vermistim Çarşamba ogleden sonra dediler ertesi gün çıkmıştı. Bi onceki verdigimde de ertesi gun çıkmıştı. Onlar niye oyle soyluyo bilmiyom sen barkoddan bak yarin bu saatlerdeGeçen hafta perşembe gittim biraz daha bekle regl olmazsan sabah 9 gibi gel dedi bu gün 9 da randevu almıştım gittim ilk benden kan aldılar zaten sonuç ne zaman çikar dedim perşembe dedi şok oldum zaten o sinirle çıktım geldim eve uzak bide sağlık ocağı.
Aynı aynıYaşlı dedeler gibi oldum bende oturdugum yerde içim geçiyor
Barkod vermedi yavrum onu bile vermedi sen dusunBende Pazartesi vermistim Çarşamba ogleden sonra dediler ertesi gün çıkmıştı. Bi onceki verdigimde de ertesi gun çıkmıştı. Onlar niye oyle soyluyo bilmiyom sen barkoddan bak yarin bu saatlerde
e nabızdan baksanız aslında, ben barkod verseler bile oradan kontrol ediyorumBarkod vermedi yavrum onu bile vermedi sen dusun
Bakıyorum ordan gözüm sürekli orda belki çikar kuzume nabızdan baksanız aslında, ben barkod verseler bile oradan kontrol ediyorum
Hayırlı haberler alırsın inşallahBakıyorum ordan gözüm sürekli orda belki çikar kuzum
Barkod vermedi yavrum onu bile vermedi sen dusun
Kız sen burdamisin NursuKuzu test değil ben çoktan kan vermiştim anlamında dedimgeçen ayda bana böyle oldu 6 gün gecikti ben batın ertesi günü kan vermiştim negatifti. Bu kez de acaba geç döllenmemi de çıkmadı kanda dedim o bebek buraya gelecek misali
Kuzu gebelik başlıklı her yerde beni görebilirsinKız sen burdamisin Nursu
Ama onu testin baya kırmızı tekrarmı yumurtlama oluyo acabaKuzu gebelik başlıklı her yerde beni görebilirsinbugün ovü testi yaptım aşağıdaki gibi üstüne heyecanlanıp 3 test yaptım ikisi erken biri normal hepsi bembeyazdı. Ne silik ne gölge bildiğin bembeyaz
olabilir çünkü az önce beyaz akıntım da geldi bazıları da gebelikte de akıntı gelir diyor valla napcamı şaşırdımAma onu testin baya kırmızı tekrarmı yumurtlama oluyo acaba
Bence sen gebelik yapma ovü testini yap bi ayda iki kere yumurtlama olur ben geçen oldum yaniolabilir çünkü az önce beyaz akıntım da geldi bazıları da gebelikte de akıntı gelir diyor valla napcamı şaşırdım
bende öyle düşünüyorum o yüzden değerlendireyim diyorum ama bu kez de geç döllenme olur diye de korkuyorumBence sen gebelik yapma ovü testini yap bi ayda iki kere yumurtlama olur ben geçen oldum yanibence yumurtlama sanki
Değerlendirsen mi ki bu günüolabilir çünkü az önce beyaz akıntım da geldi bazıları da gebelikte de akıntı gelir diyor valla napcamı şaşırdım
öyle yapcam kuzu da geç döllenme mi olur bu kez batım 4 Mart çünküDeğerlendirsen mi ki bu günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?