Yok doktorum istedi benim. Progestorona bakıp düşük riskini anlıyormuş telefonda gönderdim çıkan sonucu 15 ve uzeriyse riskli değildir dedi. 15 alti düşük tehlikesi oluyormuş ilaç vs yazıyorlar sanırım o zamanBenimde 3 gün önce beta 212 çıktı canımyarın doktora gideceğim bende bakalım ne olcak progestron baktırmadım hiç kandan mı bakılıyor oda siz mi bakılmasını istediniz
Canım estrofemi regle kadar mı kullandın? Bugün çatlatma iğnesi oldum estrofemi bata kadar kullan dediinşallah hepimiz güzel haberler veririz.
evet önce adetin 3. günü bi kontrol ediyo doktor ve ilaca başlatıyor ben daha önce 2 kere daha klomen kullanmıştım onlarda yumurta gelişimi güzel olduğu için klomenle (birlikte estrofem diye bir ilaç daha alıyorum) devam etti doktor. klomen bittikten 2 gün sonra görmek istiyo yumurta oluşmuş mu kaç mm olmuş diye ordan sonra da aşılama için hesaplar yapılıyo :) çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonra aşılama yapılıyor sonra da bekleme kısmı başlıyo ki en zoru o tuttumu tutmadımı bugün kaçıncı gün var ya o 14 gün geçmek bilmiyor ya
Muhtemelen yakin tarihlerde dogarlar oglum‘da doktor once 12 mayis dedi sonra 12. haftada bir hafta buyuk cikti 13 haftalik 5 mayis artik dogum tarihi dedi cocuk 30 nisanda dogduBenim 26 şubat,1 gün var aramızda.. Bugün progestoron ve hcg baktırdım 371 e 29 çıktı umarım iyidir perşembeye randevu alabildim
Hayırlı uğurlu olsunKizlar bugun bat gunum 2.cizgi var.cmt kontrole gitcem insallah UMARIM hersey yolundadir.o kdr merak ediyorumki
Insallah hayirli bir sonuc cikar canim dualarimiz seninleBenden de dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu sabah 9 da kan vericem duanıza ihtiyacım var desteğiniz çok önemli benim icin
Ayy ne güzel doktorlar var ince ince her şeye bakan keseni gördün mü canımYok doktorum istedi benim. Progestorona bakıp düşük riskini anlıyormuş telefonda gönderdim çıkan sonucu 15 ve uzeriyse riskli değildir dedi. 15 alti düşük tehlikesi oluyormuş ilaç vs yazıyorlar sanırım o zaman
Canım Yok daha çok erken seninle aynı dönemiz daha görünmez. Şimdi bazı tahliller istedi doktor onları yaptıracağız aile hekimindeAyy ne güzel doktorlar var ince ince her şeye bakan keseni gördün mü canım
Ben yarın şansımı deneyeceğim keseyi görmeyi özele mi gidiyorsun canımCanım Yok daha çok erken seninle aynı dönemiz daha görünmez. Şimdi bazı tahliller istedi doktor onları yaptıracağız aile hekiminde
SGK anlaşmalı bir tip merkezi, tahlillerim için aile sağlığına gidiyorum sonuçlara tip merkezindeki doktor bakıyor sagolsunBen yarın şansımı deneyeceğim keseyi görmeyi özele mi gidiyorsun canım
Yok canım ben hemen hamile kalamam dedim ama oldu saglık sigortası yaptırıcaz eşim mecliste görevli onlara özel indirimler oluyormuş kalp atışını duyup yaptıralım dedik şimdilik devlete gidiyorumSGK anlaşmalı bir tip merkezi, tahlillerim için aile sağlığına gidiyorum sonuçlara tip merkezindeki doktor bakıyor sagolsunsiz ozelemi gidiyorsunuz
Hayırlısı olsun. Aslında mantıklı böyle daha çok para gidiyor özele. Bizde bakicaz bir yoluna Allah güç versin bundan sonrasi daha zorYok canım ben hemen hamile kalamam dedim ama oldu saglık sigortası yaptırıcaz eşim mecliste görevli onlara özel indirimler oluyormuş kalp atışını duyup yaptıralım dedik şimdilik devlete gidiyorum
Allah yardımcısı olsun herkesin sigorta yaptırmak daha uyguna geliyor sanırımHayırlısı olsun. Aslında mantıklı böyle daha çok para gidiyor özele. Bizde bakicaz bir yoluna Allah güç versin bundan sonrasi daha zor
Ayy deme kuzum yaa toplantıda sandalyeye koymuşum başımı sorma3. Ayda geçiyormuş o. Bende senin gibiyim başımı kaldıramıyorum uykudan
Dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruzBenden de dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu sabah 9 da kan vericem duanıza ihtiyacım var desteğiniz çok önemli benim icin
Yaşlı dedeler gibi oldum bende oturdugum yerde içim geçiyorAyy deme kuzum yaa toplantıda sandalyeye koymuşum başımı sorma
Rabbim gönlünden geçe nasip etsiinBenden de dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu sabah 9 da kan vericem duanıza ihtiyacım var desteğiniz çok önemli benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?