sendeki sabırdan bende istiyorumRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahbenim bu gün gecikmenin 11. Gunu bat 18 şubattı yarın sağlık ocağı randevum var kan için bakalm sonuç ne olucak 3-4 gündür bulantı kusma mahfetti beni sabaha kadar bacak ağrısından duramıyorum ama testlerde hiç pozitif göremedim bakalm sonuç ne olucak
Bende 9 gün kala başladım yavrum sabir falan yok emin olsendeki sabırdan bende istiyorumben bata 1 hafta kala başladım testlere
Kuzu test değil ben çoktan kan vermiştim anlamında dedimBende 9 gün kala başladım yavrum sabir falan yok emin olkaç test yaptım hatirlamiyorum
Şimdi anladım canimKuzu test değil ben çoktan kan vermiştim anlamında dedimgeçen ayda bana böyle oldu 6 gün gecikti ben batın ertesi günü kan vermiştim negatifti. Bu kez de acaba geç döllenmemi de çıkmadı kanda dedim o bebek buraya gelecek misali
merhaba bende sanırım kımyasal gebelık yasıyorum değerim düzenli bir sekılde arttı ve sonrasında düştü şuan değerim yanı cumartesi en son 82 ye düşmüştü . Benım sormak ıstediğim ben ne zaman regli olacağımMuhtemelen kimyasal gebelik yasadiniz bana da olmustu sonra deger dusup sifirlaniyor
Amin cümlemizin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahbenim bu gün gecikmenin 11. Gunu bat 18 şubattı yarın sağlık ocağı randevum var kan için bakalm sonuç ne olucak 3-4 gündür bulantı kusma mahfetti beni sabaha kadar bacak ağrısından duramıyorum ama testlerde hiç pozitif göremedim bakalm sonuç ne olucak
çok silik dediğiniz nasıl sakıncası yoksa bakabilir miyimGeçen ay tam bugün olmuştum 2, 3 gün erken gelir normalde 26si falandı sabah yaptım yine çok silikama kanda 2 gün önce 197 çıktı şimdi yine kan verdim bakalım kaç çıkacak.
Evet engeldir onu mutlaka öğren her gitmende ölçüm iste regli ve regli sonrası farkının normal olup olmadığını kıyaslattırBen bekarlen doktora gitmistim bana rahim duvarin kalon demisti ama onemli degil demisti fakat adetkenmi gittim sonrami bilmiyorum netden bakincada gebelige engelmis
Yanımda değil ben çalışıyorum eve gidince atarım sizeçok silik dediğiniz nasıl sakıncası yoksa bakabilir miyim
3. Ayda geçiyormuş o. Bende senin gibiyim başımı kaldıramıyorum uykudanBenim gibi gözü çapaklı dolaşan var mı kızlar ölücem uyku diye insanlar 8 ay falan nasıl çalışıyor
Benimde 3 gün önce beta 212 çıktı canımBenim 26 şubat,1 gün var aramızda.. Bugün progestoron ve hcg baktırdım 371 e 29 çıktı umarım iyidir perşembeye randevu alabildim
Kizlar bugun bat gunum 2.cizgi var.cmt kontrole gitcem insallah UMARIM hersey yolundadir.o kdr merak ediyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?