Yürüyüş yapma durumun varsa çok iyi gelir canım sıkma canını diyeceğim ama zor biliyorumBitanem yemin ederim mesele artık gebe olma meselesi deil çok fena afakanlar basiyo karnım başım kasiklarim agriyo ve ilaç içemiyorum nolcak böyle hiç bilmiyorum bi an önce adet olsam modundayim zaten inan ki aklımda gebelik fikri yok bu durumda endişeleniyorum ilk defa böyle gecikti ve sebebini bilemiyorum. Randevu martin 9 una verdiler o zamana kadar afedersin ne halt yicem ben bu durumda ya
Yaaaaaa çok şükürToplamda bir buçuk yıl sonra oldu ama o surenin tamamen bir senesi regl olamamakla ve doktorlarla gecti. Regl olamiyorum doktora gidiyorum kan veriyorum hormon bakiyo hersey iyi diyo tarlusal verip yolluyo. Diger ay yine 90 gun regl olamamisim baska doktora gidiyom hep kan ver kan bakalim tarlusal... Boyle gecti bir sene ben bilmiyodum neyim var ne yapcam. En son temmuzda gittim o dedi pko tarlusal verdi yine. Tam ogrendim ugrascaz taşınma isimiz oldu onda da yeni evde aksilikler oldu tam 3 ay annemlerde kaldik hic denk getiremedik sadece sogan kürü yaptımdogru duzgun bilinçli sekilde 3 ay denedik ocakta tuttu
İnsallah hep dualarimdasinizYaaaaaa çok şüküremeğinizin karşılığını almışsınız darısı bizimm başımıza
Saol güzelim allah razı olsun hepinizdenYürüyüş yapma durumun varsa çok iyi gelir canım sıkma canını diyeceğim ama zor biliyorum
İyi. BAri en azından kan bu duruma açıklık getirir sende biraz rahat edersin stres olldukça da reglin gelmiyor9 marta Verdiler randevuyu banada burdada pandemiden dolayı randevu bulmak çok zor sağlık ocağı hafta ici gel dedi pazartesi ilk iş gitmek olucak zaten
Çok güzel olacak anıların çopalıyor işteSonradan insana komik geliyor ama yasarken biraz stresli. Bende cok sulugözüm herseye aglarim normalde simdi haddinden fazla agliyoruminsallah saglikla tez vakitte gelsin 9 ayin sonunda gülecek birsuru ani biriktir
Ben o son kismi senin icin yazdim tatlimÇok güzel olacak anıların çopalıyor işte
Amiin Rabbim herkesin gönlüne göre versiinİnşallah canim benimgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim sende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın inşallah çok amin
MashaAllah bacım.. bebiş anne ben geliyorum diyor resmen.. Rabbim kucağına almayı da nasıb etsin inshaAllah ..Günaydın kızlar benim bata bir gün kaldı test yaptım pozitif çok şükürancak daha önce kimyasal yaşadığım için sizden dua bekliyorum hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin tüm bebislerimiz inşallah
Geçmiş olsun Allah en acilinden şifa versinKizlar covid oldum. Insallah bebegime bir dey olmaz. Nasil denk geldi ikisi birden bilmiyorum cok üzgünüm dua edin
Canim pazartesiye kadar gelmezse kan vermeye gidersin pazartesi.. onlarada silik çizgi gördüm dersin .. yoksa yapmiyorlar kan tetsi dedinKızlar günü geçip hala adet olmayan var mı benim bu gün 9. Gün ve hala adet olmadım acaip başım ağrıyo nolcak böyle yaaaa adet olsaydım bu gün son günümdü bitecekti ve yeni aya hazırlık yapıcaktım şimdi bebek var mı yok mu onuda bilmiyorum testlerde yok cikiyo ama kan yakmadılar daha ilaçta içemiyorum çok stresiyim yaaa napcam ben?
Cok tesekkurler insallah saglikla gelecek inanıyorum ❤❤❤Geçmiş olsun Allah en acilinden şifa versinBebeğine hiçbir şey olmayacak Allah’ın izniyle kötü düşünme. Bu hastalıkta psikoloji de çok önemli bağışıklığı çok etkiliyor. Sen bağışıklığını ne kadar güçlü tutmaya çalışırsan bebeğin de o kadar güçlü olacak annesi
Aynen kuzum öyle yaparım saolCanim pazartesiye kadar gelmezse kan vermeye gidersin pazartesi.. onlarada silik çizgi gördüm dersin .. yoksa yapmiyorlar kan tetsi dedin
Bende öyle tahmin ediyorum guzelimİyi. BAri en azından kan bu duruma açıklık getirir sende biraz rahat edersin stres olldukça da reglin gelmiyor
Merhaba canım öncelikle hoşgeldin..Merhaba kızlar bastan beri kenarda sessizce mesajlarinizi okuyorum. Hamile haberleri verilince o kadar seviniyorum ki illa tanimaya gerek yok bunun için. O yüzden bu platformu çok seviyorumhamile olan arkadaşlarım Allah hayirlisi ile kucağınıza almayı, çocuk isteyen herkesede tez vakitte hamile kalmayi nasip etsin inşallah Benim 3 buçuk yasinda bir oğlum var ilk gebeligim ikizdi gelismediler ve gebelik sonlandirildi. O yüzden oğlumun pesine hemen ikincisini yapip ikiz gibi buyutmek istedigimden sadece 6 ay korunduk ama maalesef 3 buçuk yaşında hala olmadi iki sefer kimsayasal gecirdim. 3 4 ay once doktora gittim ve hormonlarimda hicbir sorun cikmadi kimyasal gebeliklerimi soyleyince demekki kalabiliyorsun dedi evet ama neden düşüyor diye sormadigim icin pişmanım şuan. Benim oglumdan once rahmim tersti dogumla duzelir demisti doktor gecen hafta annemle konusurken tekrar donebiliyor dedi bende bu ay dizdirsek pozisyonunu denedim yumurtlama gününden 3 4 gun sonra beyaz kremsi akinti geldi baya baya adet olmusum gibi daha sonra gelmedi bat yarin bu arada. 3 4 gun once belim ve kasiklarim acayip agrimaya basladi duramiyorum suan otururken bile rahatsiz ediyor beni goguslerimin acısı gun gectikce sanki daha cok oluyor ama ucu acıyor bilemiyorum adette olabilir zaten pek umutlanamiyorum artik yoruldum diyebilirim. Cok uzun oldu kizlar kusura bakmayin bende icimi dökmek istedim
Aaa nekadar ilginç.. hani karın da bebek olduğunu hissetmiş sanki.. MashaAllah Rabbim sağlıklı eblat nasıb etsin inshaAllah gönlünce olurAllah‘im sana geliyorummm burada karnaval var oglani cikardim caddeye bizim dükkana ugradik beyefendi yemek yiyecekmis. Oturuyoruz bir kiz cocugu geldi sarildi bana elini karnima koyduhayatimda ilk kez görüyorum, birden bisey gelip belime dolaninca sasirdim bende bende ona sarildimm Önceligim eli ayagi tam saglikli bir cocuk olsun ama kiz istiyorum. Hep bir kizim olsun istedim eskiden beri oglum oldu cok sükür varligina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?