Merhaba kızlar bastan beri kenarda sessizce mesajlarinizi okuyorum. Hamile haberleri verilince o kadar seviniyorum ki illa tanimaya gerek yok bunun için. O yüzden bu platformu çok seviyorum
hamile olan arkadaşlarım Allah hayirlisi ile kucağınıza almayı, çocuk isteyen herkesede tez vakitte hamile kalmayi nasip etsin inşallah
Benim 3 buçuk yasinda bir oğlum var ilk gebeligim ikizdi gelismediler ve gebelik sonlandirildi. O yüzden oğlumun pesine hemen ikincisini yapip ikiz gibi buyutmek istedigimden sadece 6 ay korunduk ama maalesef 3 buçuk yaşında hala olmadi iki sefer kimsayasal gecirdim. 3 4 ay once doktora gittim ve hormonlarimda hicbir sorun cikmadi kimyasal gebeliklerimi soyleyince demekki kalabiliyorsun dedi
evet ama neden düşüyor diye sormadigim icin pişmanım şuan. Benim oglumdan once rahmim tersti dogumla duzelir demisti doktor gecen hafta annemle konusurken tekrar donebiliyor dedi bende bu ay dizdirsek pozisyonunu denedim yumurtlama gününden 3 4 gun sonra beyaz kremsi akinti geldi baya baya adet olmusum gibi daha sonra gelmedi bat yarin bu arada. 3 4 gun once belim ve kasiklarim acayip agrimaya basladi duramiyorum suan otururken bile rahatsiz ediyor beni goguslerimin acısı gun gectikce sanki daha cok oluyor ama ucu acıyor bilemiyorum adette olabilir zaten pek umutlanamiyorum artik yoruldum diyebilirim. Cok uzun oldu kizlar kusura bakmayin bende icimi dökmek istedim