- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
Internetten bir gebenin günlüğü sayfasından al orda çok uygun. Hen başlıyorsun yumurtlama görene kadar sana bilgi veriyorlarKızlar mart ayı için ovulasyon testi almak isyorum ama hakkında hiç bilgim yok. Adetten hemen sonra başlanıyor mu kaç gün yapılıyor bana bilgi verirseniz sevinirim
Senin ilk hali benim sonraki hali gibi bisey inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim daha var bata ayın 8inde çatlama oldu işte sanırım 22 si batCnm 2 gün geçti Bat 8lk halini ve kurumuş halini atayim sana
3vet benim kurumuş halini çok belirgin ama çok feci ağrım var inşallah bebek yerlesiyordur regli ağrısı olmasın daSenin ilk hali benim sonraki hali gibi bisey inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim daha var bata ayın 8inde çatlama oldu işte sanırım 22 si bat
Canim adet döngülerin nasıl uzun mu kısa mi mesela bende pco var genelde geç yumurtluyorum bende 2 aydır yapıyorum ovulasyon testi ama bence ne olur ne olmaz adet biter bitmez baslamakKızlar mart ayı için ovulasyon testi almak isyorum ama hakkında hiç bilgim yok. Adetten hemen sonra başlanıyor mu kaç gün yapılıyor bana bilgi verirseniz sevinirim
Inşallah canım olumlu düşünelim yerleşirken de baya ağrı oluyomuş canım hatta benim kuzenim kazayla hamil e kalmış dün beraberdik tabi öyle bi beklentisi olmadığı için normal adet olcak gibi karnım ağrıdı hep ha oldum ha olcam dedim baya geçince test yaptım dedi hamileymiş yani3vet benim kurumuş halini çok belirgin ama çok feci ağrım var inşallah bebek yerlesiyordur regli ağrısı olmasın da
Tamam canım yapacağımCanım senin daha bata 5 gün varmış bence azıcık bekle 2 gün kala tekrarla bakalım tekrar testine
İnşallah canımın içi sadece test sonuç vermeyince sabaha kadar uyuyamadım sonrasında bebek varsa stresten etkilenir diye korkudan direk uyuyakaldimYaaaa insallah bebişin seninledirbat zamanı eğer gebelik testiniz yoksa ovülasyon testi deneyebilirsiniz.idrarı damlatır damlatmaz ikiçizgi belirdi ve pik oldu aynı yumurtlama günü gibi. Şimdi idrarı ilk damlattığım pembe görüntüyle son halini atıyorum
Canim sen normal kaset test mi yoksa erken gebelik mi yaptın benim normal kaset bu şekilde negatif malesef
Teşekkür ederim canım inşallah ya ama laboquick markası prospektüste 5-50 arası yaziyo yani erken gebelik değil ama sanırım algiliyo 5 üstünü benim yumurta 8inde çatladı sanırım bat 22 si oluyo yarın sabahta test yapicam sonra kan vericem insallah sağlık ocağındaBen burada 2. fotoda cizgi goruyorum defalarca baktim ilk bakista bile cizgi gordum. Hamilelik yoksa sanirim o yalanci cizgi genelde gri cikiyoe pembeye dönmez. Son attigin testlere bakilirsa bebis el salliyor bizehatta eger bu normal kaset testse eger erken gebelik degilse bebisin bence cok kucukte degil. Bat ne zaman?
Teşekkür ederim canım inşallah ya ama laboquick markası prospektüste 5-50 arası yaziyo yani erken gebelik değil ama sanırım algiliyo 5 üstünü benim yumurta 8inde çatladı sanırım bat 22 si oluyo yarın sabahta test yapicam sonra kan vericem insallah sağlık ocağında
Yaptım canım hiç bir şey çıkmadı erken gebelik yaptım üstelikte ama
Pazar günü 132 olan test 685 çıktıgında perşembe günü yaptırdım. Yok ben ilk öğrendiğimde 43 ile öğrendim. 2 gün sonra 132 gördüm.
Ayy ne güzel yaa sen kan verdin mi inşallah seninde değerin çok güzel çıkar canımBenimde 8 de catladi yumurta :) degerim kac bilmiyorum tabi ama 12 sinde yerlesme kanamasi oldu ne aceleci bir bebekmiscanim orasi hic belli olmaz ben kibristayim ilk hamilelikte kaset test yapmistim normalini seninki gibi cikmisti adetime 2 gün vardi. adet gunumde trye gitmistik kan aldirdim deger 443 dü ondan 1-2 gün sonra keseyi bile görmüstüm benim sat 27 ocak bat 25 subat. Hayirlisi olsun tebrikler Yarin kan ver guzel haberi bekliyorumm
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinPazar günü 132 olan test 685 çıktıgında perşembe günü yaptırdım. Yok ben ilk öğrendiğimde 43 ile öğrendim. 2 gün sonra 132 gördüm.
Hadi ya su an nobetteyim yarin sabah eve giderken eczanede varsa alirim yapar atarımCanım Tr olsam 1 dk beklemem de Almanya’da beklemen gerekli yapmıyorlar yoksa koşar giderim yaniAma sen erken gebelik yaparsan bugün atsana sayfaya benim clear blue dahaiyi göstermişti ama bu göstermiyor keşke kan verme imkanım olsa diyorum ama şuan yok
Ayy maşallah çok sevindim inşallah güzelce ilerler canım darısı başımızaKızlar hamileyim 314 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?