Bugün yumurtlamanın 8. Günündeyim daha çok erken diye düşünüp tutuyorum kendimi kaset testim var bu kadar erken çıkabilir mi kiBenim de döngülerim genelde 30 31 gibi olur, çok nadir 29 28 oluyordu. Bu ay çatlamayı gördükten tam 14 gün sonra regl oldum. Normal bat tarihim 19 uydu. Ama ben bugün regl oldum. Yani 14 gün civarı olunuyor sanırım. Test yapabilirsiniz bence deneme amaçlı
Canım test yaptın mı ?
O zaman ayin 22 23 civarını bekleyeceğim tesekkur ederimYumurtlama üzerine 15.gün test yapıyoruz. Bunu ben de yeni öğrendim yumurtlama ve bat arası 14 günmüş
Cıkmaz canım en az 10 gun o da her kadında aynı duzeyde yükselmiyor en garanti 14-17 günBugün yumurtlamanın 8. Günündeyim daha çok erken diye düşünüp tutuyorum kendimi kaset testim var bu kadar erken çıkabilir mi ki
Beklicem mecbur :)Cıkmaz canım en az 10 gun o da her kadında aynı duzeyde yükselmiyor en garanti 14-17 gün
Kaldı 5 6 gün o zaman kanda versem en erken kaç güne çıkar tahmini biliyor musunuzIdrar testinde biraz gec belli oldugu icin yumurtlamadan sonraki 14. günden sonra test yaparsaniz net sonuc alirsiniz sanirim.
Gözün aydın güzelim cok sevindimmmmKizlarrrr gunaydin 5 dk icinde ciktiBen şook cebime koymuştum iyi ki bakmışım
Bekle canım 19 şubatııııı yapma hemenOvulasyonum boyle çıktı.gebelik testim bir tane yapmak istemedim simdi.bat 19 subatumut var mi?
Belirtilerin hic biri aslinda adet olana kadar yada olmayip hamile oldugumuzu ögrenene kadar belirti diyemem kesin cunku psikolojikte bir cok belirti yasiyoruz. Ben genel olarak akintidan da yumurtlama tarihimi bildigim icin ve ilk hamileligimden öncede tesadufen doktora gidip yumurtanin adetten 5-6 gün sonra büyüdünü gördügüm icin kendi adima kesin konusuyorum. 10 ocak-10 subat arasi adet olmadiniz Yanlis anlamadiysam adetin 31. gününde yumurtlama olmus. Tutunma rahime yerlesme olayi vs ortalama 6-12 gün arasi suruyor, yine genelleme 14. günde idrarda cikiyorsa o zaman 14. gün test yapin yoksada eger hic bir zaman 40 günü gecmiyorsa döngü muhtemelen 40. gun gibi adet olursunuz. Bende bas dönmesi, mide bulantisi ve asiri derecede iki büklüm eden kasik agrisi oldu acile gittim idrar yolu enfeksiyonuymus ama ben hamileyim kesin diyordum o ay. Hamilelik belirtilerim carpinti, gögüste dokunamayacak kadar asiri hassasiyet arti cok sicakti yaniyordu birde bata 3 gün kala baya koyu sildigimde peceteye gelen yarim cm buyuklugunde kati beyaz bir akinti olmustu. Bende biraz uzun yazdim :) isin özeti 40. gün civari adet olmazsaniz catlamanin 14. günü idrar testi yapin.Ya öyleyse size bi şey sormak istiyorum benim adet döngüm çok uzun 30 gün ile 40 gün arası değişiyor önceki iki ay 30 gündü mesela en son 8 ocakta leke ile başladı 10 ocakta adet oldum 10 şubatta yumurtlama oldu ben üzerine 14 gün bekleyip adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum daha çok var bu sırada da şişlik iştah artışı süt gibi akıntı falan var yumurtlamadan beri süren kasık ağrısı var. Uzun yazdım kusura bakmayın ama adet belirtilerimi de yaşıyorum test yapmak için beklemesem mi acaba normalde 25 şubatı bekleyecektim
Tamam canimmBekle canım 19 şubatııııı yapma hemen
Evet canim bakalim.o seklde deneyecegimOvulasyon testi fazla ise dedigim gibi yarin koyulasirsa eger o zaman daha cok umut var demektirHerseyden hamilelige pay cikariyoruz umarim bütün belirtiler ondan olsun. Hamilelik belirtilerine bakinca hep klasik ve genelleme seyler yazdigi icin hicbir zaman emin olamiyoruz.
Çoooook teşekkür ederim tane tane anlattınızBelirtilerin hic biri aslinda adet olana kadar yada olmayip hamile oldugumuzu ögrenene kadar belirti diyemem kesin cunku psikolojikte bir cok belirti yasiyoruz. Ben genel olarak akintidan da yumurtlama tarihimi bildigim icin ve ilk hamileligimden öncede tesadufen doktora gidip yumurtanin adetten 5-6 gün sonra büyüdünü gördügüm icin kendi adima kesin konusuyorum. 10 ocak-10 subat arasi adet olmadiniz Yanlis anlamadiysam adetin 31. gününde yumurtlama olmus. Tutunma rahime yerlesme olayi vs ortalama 6-12 gün arasi suruyor, yine genelleme 14. günde idrarda cikiyorsa o zaman 14. gün test yapin yoksada eger hic bir zaman 40 günü gecmiyorsa döngü muhtemelen 40. gun gibi adet olursunuz. Bende bas dönmesi, mide bulantisi ve asiri derecede iki büklüm eden kasik agrisi oldu acile gittim idrar yolu enfeksiyonuymus ama ben hamileyim kesin diyordum o ay. Hamilelik belirtilerim carpinti, gögüste dokunamayacak kadar asiri hassasiyet arti cok sicakti yaniyordu birde bata 3 gün kala baya koyu sildigimde peceteye gelen yarim cm buyuklugunde kati beyaz bir akinti olmustu. Bende biraz uzun yazdim :) isin özeti 40. gün civari adet olmazsaniz catlamanin 14. günü idrar testi yapin.
Yok hayır çıkmaz en az bir 12 13 gün bekleyin bence. Erken gebelik testleri bazen yanıltabiliyor. Kaset test ile şu aşamada çıkmaz benceBugün yumurtlamanın 8. Günündeyim daha çok erken diye düşünüp tutuyorum kendimi kaset testim var bu kadar erken çıkabilir mi ki
Gittin mi kan vermeye sen ?Niye yaptın diye sordu eşim kızlar var toplu test yapıyoruz birisiyle sözleştik o yüzden yaptım dedim siz çıldırmışsınız diyoEve geçince yapıcam ben şimdi bidaha eğer kırmızıysa gidicem
Ovulasyon sayfasindakiler mesela 3 gün kala 2 gün kala yapmislar ve gittikce koyulasmis yaklasik 200 kusur sayfa baktimEvet canim bakalim.o seklde deneyecegim
Çok teşekkürler yarın netleşicek bakalımGözün aydın güzelim cok sevindimmmmkaç var adete belirti neler
Yarına karar verdim canım kanda çıkmazsa üzülücem çünkü sabah tekrar test yapıcamGittin mi kan vermeye sen ?
Rica ederim ne demekÇoooook teşekkür ederim tane tane anlattınız
Ozaman saatlerimizi ayarlayalımYarına karar verdim canım kanda çıkmazsa üzülücem çünkü sabah tekrar test yapıcam
Bende de var o batma.Çok net yol ayrımı ya batıcam ya çıkıcamÇok teşekkürler yarın netleşicek bakalımsağ kasığımda batma var sadece ara ara başka hiçbişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?