- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 44
min canım inşKesinlikle negatif görmek insanı çok üzüyor bir kere test yapalım o da pozitif olsun inşallah
Canım en iyisi kan vermek işte bunlar çok kafa karıştırıyor. Bende de sonra koyulasiyor mu diye aldığım kaset testler bozuk çıkmıştı negatif gibi gösteriyordu. Kan vermeseydim üzüntüden kahrolurdum artık. Elinde test varsa yarın sabah tekrar yapıp bi kan ver benceYok canım yapmadım ilk idrarda bu kadar silik çıkan test gün ortasında hayatta çıkmaz üzer beni
Eşim test almaya gitti şimdi sabah da denicem zaten yarın Regl olmazsam en belirleyici o olucak benim için.cumartesi gece Ya da pazar sabah duruma göre kan vericemCanım en iyisi kan vermek işte bunlar çok kafa karıştırıyor. Bende de sonra koyulasiyor mu diye aldığım kaset testler bozuk çıkmıştı negatif gibi gösteriyordu. Kan vermeseydim üzüntüden kahrolurdum artık. Elinde test varsa yarın sabah tekrar yapıp bi kan ver bence
Insallah kırmızılar gelmez canım diyelim o zaman insallahhEşim test almaya gitti şimdi sabah da denicem zaten yarın Regl olmazsam en belirleyici o olucak benim için.cumartesi gece Ya da pazar sabah duruma göre kan vericem
İnşallah canım hayırlısıysa olsunInsallah kırmızılar gelmez canım diyelim o zaman insallahh
Evet canım haklısın gerçekten ilk defa bu ay ciddi olarak denedim, ovulasyon testi ile takip ettim insan umut ediyor işte olur gibi geliyordu. Nasip değilmiş demek ki. Ama önümüzdeki ay kararlıyım erkenden test yapmıcam beklerim günün geçmesiniYaaolsun kuzum varya her ay yeni bir başlngıc demek vardır hersey de bir hayır. Ve insan ne zaman düşünmeyi bırakırsa o ay oluyo gercekten cübkü stres yumurtalarımızı falan etkiliyor sanırım.
Sizdende pes etmek yokNe güzel moral vermişsin yüreğine sağlık Allah razı olsun
Canım 3 gün varken adetime hissettim daha çok kramp seklinde oradaki yumurta döllendi sanırım ultrasonda da sol tarafımdaki yumurtanın çatlamış olan kısmını gördük. Cumartesi kan değerinin artmasıyla tam belli olcak insallahAdetine kaç gün varken başlamıştı bu baylar, sormuşsanız hatırlamıyorum.
Hayırlı olsun ultrasonla netleştirmişsin, alttan oldu di mi?
Canım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaCanım emeğine yüreğine sağlık.. nekadar net ve açıklayıcı bir sekilde yazmışsın.. Rabbim İnshaAllah sevincini daim etsin sağ salim kucağına almayı nasib etsin inshaAllah....
Aşkım doktor cumartesi sabahtan kan testi için çağırdıııı cumartesi değerim yükselmiş mi ona bakcazz insalllah yükselir hayırlısıylaaaKuzum ne yaptın doktorla konuştun mu?
Yarın sabah bekliyorum canım umarım koyulaşır direk çıkar pat diyeİnşallah canım hayırlısıysa olsun
İnşallah ya bu soru işareti baya kötü çünküYarın sabah bekliyorum canım umarım koyulaşır direk çıkar pat diye
İnsallah yükselcek canım benimde bugün regl günüm beta hcg 120,53 çıktı. Cumartesi tekrar kontrol için çağırdı bakalımYaa benim gibi, OCAK ayında bende pozitif gördüm ama kimyasal oldu, bu ay var mı sende birşeyler15 Şubat'ta benim kanda 72.31 çıktı yarın testi tekralayacağım doktor gel dedi inşallah devam eder kimyasal dan korkuyorum tekrar çünkü adet günüm yarın bakalım betahcg kaç çıkacak inşallah yükselmiştir amin
Hadi inşallah yükselsin kuzum benimm hayırlısıylaAşkım doktor cumartesi sabahtan kan testi için çağırdıııı cumartesi değerim yükselmiş mi ona bakcazz insalllah yükselir hayırlısıylaaa
İnşallah ya bu soru işareti baya kötü çünkü
Ne zaman kan vericeksinBen film dizi izliyorum zaman geçsin diye
Ben yarın dedim müdürümden izin aldım hatta ama eşim bugün verelim yemekten sonra dedi heralde bugün gidicez canımNe zaman kan vericeksin
Sabah bi tur daha test yapsaydık beraberBen yarın dedim müdürümden izin aldım hatta ama eşim bugün verelim yemekten sonra dedi heralde bugün gidicez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?