- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
Amin canım inşallahBenimki 2ci çocuk olmasina rağmen zabirsizim senin ilk daha çok normal. Allah hayırlısını nasıl etsin hepimize inşallah,
Evet öyle yapıcam da inşallah yanisaate dikkat et değerlendirirken iğneyi vuruldugun saatten önce değerlendir
Harikaaaaa ilk haberi aldıkKızlar kan değerim 108 çıktı pozitif dedi doktor çok mutluyum darısı başına olsun inşallah
Teşekkür ederim darısı başınaHarikaaaaa ilk haberi aldıktebrik ederim canım, sağlıkla ilerlesin inşallah. Sağlıkla kucağına al
Üzüldüm ya.canm bi sıkıntınız var mı sende yada eşinde mesela bnde Poko var esiminde ileri hızında sıkıntı vardıKızlar günaydın , benim catlatma ignemin 14.günü bugun Bat 1 şubat test yaptim negatif. Ben de elendim bu ay. Çok üzgünüm.
Kuzucum eşimin sonuçları iyi. Bende ostrojen dusuklugunden kaynakli rahim duvari inceligi var. Bu ay estrofem kullandim hala da devam ediyorum. Sağ tüpüm de tikali. Ancak bu ay rahmim gayet güzel kalinlasmisti neden tutmadi bilemedim. Catlatma ignesi olmustum 17 ocakta. Kizlar bu catlatma igneleri ve klomen tedavisinde sans 2.tedavide artiyor diyorlar var mi bilginiz ?Üzüldüm ya.canm bi sıkıntınız var mı sende yada eşinde mesela bnde Poko var esiminde ileri hızında sıkıntı vardı
merhaba çok üzüldüm allah hayırlısıyla en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin yavrunu.Kuzucum eşimin sonuçları iyi. Bende ostrojen dusuklugunden kaynakli rahim duvari inceligi var. Bu ay estrofem kullandim hala da devam ediyorum. Sağ tüpüm de tikali. Ancak bu ay rahmim gayet güzel kalinlasmisti neden tutmadi bilemedim. Catlatma ignesi olmustum 17 ocakta. Kizlar bu catlatma igneleri ve klomen tedavisinde sans 2.tedavide artiyor diyorlar var mi bilginiz ?
Anladım canm hakkınızda hayırlısı olsun bnde birçok yerde okudum ama femara daha kaliteli yumurta buyutuyormus doktorumda ilk femara dedi bana ilkinde de tuttu çok şükür.bide vitamin kullandın mı benim vitamin çok iyiydi doktorum bastıra bastıra söyledi bunu kullan çok faydasını göreceksin dedi çok şükür öylede oldu sanada tavsiye ederimKuzucum eşimin sonuçları iyi. Bende ostrojen dusuklugunden kaynakli rahim duvari inceligi var. Bu ay estrofem kullandim hala da devam ediyorum. Sağ tüpüm de tikali. Ancak bu ay rahmim gayet güzel kalinlasmisti neden tutmadi bilemedim. Catlatma ignesi olmustum 17 ocakta. Kizlar bu catlatma igneleri ve klomen tedavisinde sans 2.tedavide artiyor diyorlar var mi bilginiz ?
Teşekkür ederim 6 aydır deniyoruzTebrik ederim canım
Kaç aydır deniyorsun
Pardon 6 aydır çocuk için deniyoruz femarada ilk ayımTebrik ederim canım
Kaç aydır deniyorsun
21 ocakta beni yazarmisinizHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Ben sevmezdim ama şimdi mecbur yiyorumOlabilir canım çok erken çünkü. Avakadoyu ben zaten çok sever yerdim ama bunları faydası olduğunu bilmiyodum
kaset test mi yoksa erken gebelik mi yaptın bazı kaset testler gün geçmeden çıkarmayabiliyo çünküBen az önce test yaptım kızlar tek çizgi çıktı olsaydı çıkar diye düşünüyorum bugün yumurtlamanın 14.günü
Kaset canımkaset test mi yoksa erken gebelik mi yaptın bazı kaset testler gün geçmeden çıkarmayabiliyo çünkü
ayy ben dün gece sıcaktan birden bi uyandım ağzım kurumuş soğuk su içtim banamısın demedi sıcak basmasıyla uyandımMerhaba kızlar hamilelik belirtisi olarak sıcak basması yaşayan oldu mu acaba ? Bende bebek istiyorum. Bulantı ve sıcak basması var diğer aylardan değişik bir belirti olarak. Öyle bir ateş basıyor ki bir anlık oluyor bir saat sonra kadar geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?