- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.124
- 83
Cnm iyi dusunmek istiyorum ama yumurtaligim bir haftadir cok agriyor ve ozellikle bazen cekistiriliyor sanki bacagimada agrisi vuruyor daha once bende ck cikti ama buyuk oldugu zaman buna benzer agrim olmustu diye hatrliyorumGüzel düşün güzel olsun canım.. dur hemen öyle deme.. yoktur İnshaAllah.. bende dedim acaba kist mi diye ama bend daha önce hiç olmadı .
Ağzın bal yesin seninGüzeeeel.. çok güzel İnshaAllah canım olumlu sonuç alırsın snei heveslendirmek için söylemek istemedim ama gerçekten umutluyum aslında senden..
Canımm benim inşallah yeni evin yeni umutlar yeni ve güzel telaşlar gelmesine vesile olurİnşallah kolaylıkla bulursun bir Dr bende ayın 2 sınde gideceğim bu ay değerlendiremedik Ovulasyon takipte edemedim ev taşımaktan 3 ay sürecek yerleşme eşyalar için 3 ay beklemek gerekiyormuş öyle diyor mağazalar.yatağımızı kurduk bugün ilk kez evimizde kalıcaz yarın benim Almanca kurs başlıyor çok şükür inşallah herşey çok güzel olur bebek aklımdan gitti tabiki bu süreçte kocayı gören kimsalonda kardeş kardeş yattık
Adete doğru oluyo diye biliyorum kuzumValla şaka Maka son 3 günü getirdimsabah akşam fitil kullanıyorum ya ilk zamanlar hemen gidiyordu smdi okadar daralmiski rahim duvarı zor koyabildim.acaba rahim duvarı normalde de adete doğru daraliyormu yoksa yeni bir belirtimi keşfettim ben
Nezmaan oldu çatışma? Kaç gün olduCnm iyi dusunmek istiyorum ama yumurtaligim bir haftadir cok agriyor ve ozellikle bazen cekistiriliyor sanki bacagimada agrisi vuruyor daha once bende ck cikti ama buyuk oldugu zaman buna benzer agrim olmustu diye hatrliyorum( ve agrim tamda yumurtam catlayacagi sirada basladi ama catlama olduysada gecmedi
Merhaba canım, benimde adetim bir hafta gecikti sonra iki gün kanama oldu. Normalde adetim 7-8 gün sürer. Ovulasyon testlerinde hep geç yumurtalarım. 20. Gün falan. 35 günde adet olurum. Neyse. İki gün sürüp bitince ve çok yoğun kanamam olmayinca şüphelendim test yaptım evde hemde üç tane üçü de koyu iki çizgi çıktı. Sonra hemen beta HCG verdim 33.5 çıktı. Doktor kimyasal olabilir iki gün sonra tekrarlayalım dedi. Yarın iki gün olcak tekrar vercem kan. Kasık ağrım var hafif. Rahminde bı baskı hissi var bel ağrım var. başka belirtim yok. Ve peceteye silince sümüksü bi şeyin içinde kılcal damarlı kanlı bir şey geliyo. Ama çok çok az. İdrardan sonra. İki gündür meraktan catliyorum o kadar istiyoruz ki Sence benimki de dış gebelik olabilir mi ? Çok korkuyorum. Kimyasal gebelik olsa şukretcemBelirtim sadece kahverengi akıntıyı kasık ağrım oluyordu ama rahatsız edici değildi doktor hep ilk haftalarda olur dedibeta çok güzel yükselmişti iki katı iki günde bir arttı benim
Kan ver baktır canım yerleşke olabilirKızlar acil bakarmisiniz. Ben dün regli gibi oldum bıçak kesiği gibi kesildi daha ne gelen var ne giden neden olmuş olabilir ki
Öyle mi çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Siz de mi yaptınız aynı sebepler miydi acabaKesinlikle keçi boynuzu kullanması lazım. Aktardan alacağın keçiboynuzunu her gün kaynatıp içir aç karna içmesi lazım bir de yanına keçi boynuzu özü de alsın tahta kaşıkla günde iki defa yemeklerden yarım saat önce yedir bir iki aya bu sonuçlar uçar. Denenmiş ve onaylanmıştır
Bazen yumurta çatladıktan iki gün öncesine veya iki gün sonrasına kadar ağrı hissedilebilinir.Cnm iyi dusunmek istiyorum ama yumurtaligim bir haftadir cok agriyor ve ozellikle bazen cekistiriliyor sanki bacagimada agrisi vuruyor daha once bende ck cikti ama buyuk oldugu zaman buna benzer agrim olmustu diye hatrliyorum( ve agrim tamda yumurtam catlayacagi sirada basladi ama catlama olduysada gecmedi
İnşallah hamilesindir de aşerdiğin için yaparsın o şekerpareyiiHmmmmgebe değilsem bir şekerpare yapammm ozaman
Olabilir canım çok erken çünkü. Avakadoyu ben zaten çok sever yerdim ama bunları faydası olduğunu bilmiyodumBenim yedinci günde oldu akıntıdan anladım test yapmaya devam edeceğim belki ikinci yumurtlama da olabilir diye düşünüyorum :) Avakado büyük bir nimetmiş yeni yeni farkettik :)
Çok erken daha yaGünaydın canım kizlar adetime 10 gün var ama meraktan catlayacagim. Test yapıp uzulmiyim bana bi yardim destek akıl lütfen nasıl bekleyeceğim.
Yok canm şuan şakır şakırKan ver baktır canım yerleşke olabilir
Hiç duymadım canm bazen psikolojikmen yaşanabiliyor.Merhaba kızlar hamilelik belirtisi olarak sıcak basması yaşayan oldu mu acaba ?
Daaha 10 gün varsa testte zaten çıkmaz canım az daha sabret kafanı başka şeylerle meskul et ki aklına getirme surekiGünaydın canım kizlar adetime 10 gün var ama meraktan catlayacagim. Test yapıp uzulmiyim bana bi yardim destek akıl lütfen nasıl bekleyeceğim.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama çok zor biseymis beklemek. Allah'ım hepimize sabır ve bebiş versin inşallahYok canm şuan şakır şakır
Hiç duymadım canm bazen psikolojikmen yaşanabiliyor.
Daaha 10 gün varsa testte zaten çıkmaz canım az daha sabret kafanı başka şeylerle meskul et ki aklına getirme sureki
Benimki 2ci çocuk olmasina rağmen zabirsizim senin ilk daha çok normal. Allah hayırlısını nasıl etsin hepimize inşallah,Öyle yapmaya çalışıyorum ama çok zor biseymis beklemek. Allah'ım hepimize sabır ve bebiş versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?