Bugün bile olsa yapicaktim stresten başım ağrıdı bütün gün yapsam agrimicakti işteAl al aklımızda olacağına amaanerken gebelik kaldı bende 2 tane yarın muhtemelen bir iki kaset test alırım ben de
Ahahhahha senin yerine ben yaptım ve oturdum bacım merak etmeBugün bile olsa yapicaktim stresten başım ağrıdı bütün gün yapsam agrimicakti iştealicaktm boyumun ölçüsünü erkenden oturcaktim k. Üstüne
Ahhhh canimmm İnshaAllah İnshaAllah bebiş dirKızlar bat günüm 8 Şubat.kasığımda bi batma var sanki içerde ılık ılık birsey hafiften kanıyor gbi batıyor gbi tarif edemiyorum.bide ilk defa kilo almaya başladım.normalde sürekli midesi bulanan herşeyden tiksinen mıy mıy birseyim şimdi herseyi tıka basa yiyorum eşimde şaşırıyor kilo bile aldın 3-4 günde noluyor diyor.bide 27 sinde akşam otururken bir ağrı vurdu ay çok ağrıdı die oturamadım uzandım çok şaşırdım.psikolojik olarak yaşadığım şeylerden farklı bunlar.acaba olabilir mi yoksa yine psikolojik mi
İlk başta okurken korktum kızacaksın die vallaValla onu bilemem ama basindan beri gozuke carpiyon sn simdide dayanamadm yazdm dedm etkilemiim diye solemiordm ama icimden bir ses sn yakinda kalcn diyor ayrica batma varsa hamilelk ihtimali vr
Evet hatırladım sanki canım.. bende düşünmüyorum enfeksiyon olduğunu.. cunki korkusuz ve beya pürüzsüz.. yeşil sarı filan değil kokulu değil ya.. ondanCanım hatırlıyormusun bilmiyorum ama senle bunu konuşmuştuk idrarımda tortular olduğu gece krem gbi değişik bi akıntım oldu die.bende o akıntıyı merak ediyorum.enfeksiyon mantar flan degil eminim çünkü gecen ay doktora gittim ben
Galiba öyledir.o gece sabaha kadar uyuyamadım yine mi hamile değilim yoksa die ağla ağla sabah ettim eşimi de uyutmadım deli gbiBu akinti bende bazn oluyor idrarimi yaparken bakiorm krem gibi o da karismis idrara ama catlama falan diye tahmn ediorm
Ahhhhh kiiiiizzzz nereledesinnnnn Bea ozledimmmmmValla onu bilemem ama basindan beri gozuke carpiyon sn simdide dayanamadm yazdm dedm etkilemiim diye solemiordm ama icimden bir ses sn yakinda kalcn diyor ayrica batma varsa hamilelk ihtimali vr
Sen baya hamilelik belirtileri yaşıyorsun ay inşallah bebek olduğu içindirAhhhh canimmm İnshaAllah İnshaAllah bebiş dirİnanki şuan benimde ağrım çok bacaklarıma vuruyor resmen .. alt karnım çok gerginnnn... Çok fena vuruyor assagaya doğru
Hahah sorma beni ablukaya aldikar ceza yemistim bugun aklima geldi cezamin bittigi gireyim dedim :)))Ahhhhh kiiiiizzzz nereledesinnnnn Bea ozledimmmmm
Evet aynısı işte.bide doktora gitmemiş olsaydım enfeksiyon şüphem olabilirdi eminim yaniEvet hatırladım sanki canım.. bende düşünmüyorum enfeksiyon olduğunu.. cunki korkusuz ve beya pürüzsüz.. yeşil sarı filan değil kokulu değil ya.. ondan
Birde bende idrara karışmıyor.. ben baya silerken peeceteyle geliyor kiv amlı kıvamlı.. hani ilişkiye girersinn de sonradan sperm gelir ya sildikcr onun gibi hatta direk oraya akmış gibi ..Canım hatırlıyormusun bilmiyorum ama senle bunu konuşmuştuk idrarımda tortular olduğu gece krem gbi değişik bi akıntım oldu die.bende o akıntıyı merak ediyorum.enfeksiyon mantar flan degil eminim çünkü gecen ay doktora gittim ben
Ayyyy doğruya şimdi hatırladım .. neyse boşver hiç girmeyek oraya.. eeee neler yaptın canımHahah sorma beni ablukaya aldikar ceza yemistim bugun aklima geldi cezamin bittigi gireyim dedim :)))
Bende de peçeteye değildi lavaboya gittim vardı.sonra olmadı zaten o gün yine seninle konuşmuştuk.Birde bende idrara karışmıyor.. ben baya silerken peeceteyle geliyor kiv amlı kıvamlı.. hani ilişkiye girersinn de sonradan sperm gelir ya sildikcr onun gibi hatta direk oraya akmış gibi ..
Valla ikinci hamileligimden onceki ay adetm duzensiz gelmisti dedm halla halla hic olmaz sonraki ay hamile kaldm annemde demisti cocuk aranmasi derlermis ole duzensizliklere insallah Rabbim nasip etsin ama unut var bnce snde extradn nedense valla icimde ole his var eger hamile cikrsan kendimden korkcm :)))Evet aynısı işte.bide doktora gitmemiş olsaydım enfeksiyon şüphem olabilirdi eminim yani
İnshaAllah canimmmOlmaz tabi ya ne biliim hani az az gelmişti bişeyler bu ay tam sökülmeden ikinciye geçtiysen de işini garantiye al.. doktora bir git de hayırlısıyla öğrenicez, inşallah da bebiştir
Bndede nadir oluyor ama bnce yumrtlama catlama cnku bnmde bu ayda dha ck dikkt ettm o donemime denk geldiBende de peçeteye değildi lavaboya gittim vardı.sonra olmadı zaten o gün yine seninle konuşmuştuk.
Heee anladım.. yok canım benim geliyor .. devam ediyor.. tabi bazen yoğunlaşıyor bazen daha az ama var yani.. ilk başlarda çok seffafti akıntım hatta burda yazıp duruyordum ilk defa oluyo diye... Sonra beyaza donduBende de peçeteye değildi lavaboya gittim vardı.sonra olmadı zaten o gün yine seninle konuşmuştuk.
Aynen girmiyek cikamam sonra :))) napiim valla bnm durumum cok kotu bacagim ck agriyor ve sol yumrtaligim bir haftadr felakt agriyor kistten şüpheleniyorumAyyyy doğruya şimdi hatırladım .. neyse boşver hiç girmeyek oraya.. eeee neler yaptın canım
Seni onaylıyorum söylediğin sebep mantıklı.o günde ilişki olmadı çok sevgili eşim nöbetteydiBndede nadir oluyor ama bnce yumrtlama catlama cnku bnmde bu ayda dha ck dikkt ettm o donemime denk geldi
Anaaaa bunu annem de dedi bana.. hatta burda bı topikde okudum eski bir topik ilk başta bir tez koymuşlar.. tezi bildiğin teyid edilmiş liste kabarmışValla ikinci hamileligimden onceki ay adetm duzensiz gelmisti dedm halla halla hic olmaz sonraki ay hamile kaldm annemde demisti cocuk aranmasi derlermis ole duzensizliklere insallah Rabbim nasip etsin ama unut var bnce snde extradn nedense valla icimde ole his var eger hamile cikrsan kendimden korkcm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?