Ay sanmıyorum bu kadar erken çıkacağını daha bata 1 hafta var sabah dayanamayıp çıkmicağını bile bile kaset test yaptım yokBelki yumurtlamıyorsundur ama gebesindir
Ay hadi inşallah canımm çokkk sevindimm ama sana test yap bat az kaldı dedik bak iyi ki yaptınn yarın da hemmen kan ver inşallah sağlıkla ilerlesin bebişinGeliyorr galibaaa
Benim de 1 hafta var ama çalışmalara devam çıkmadık candan umut kesilmez napalımAklıma girdiniz bak 4 gün var ama hadi ben önce bı kocama Türk kahvesi yapayım hazır cocukda uyumusken bı calisak artık
Aynen öyle canım kocaların da canına minnet bu iş onlara yarıyor vallaAy sanmıyorum bu kadar erken çıkacağını daha bata 1 hafta var sabah dayanamayıp çıkmicağını bile bile kaset test yaptım yok
Ay hadi inşallah canımm çokkk sevindimm ama sana test yap bat az kaldı dedik bak iyi ki yaptınn yarın da hemmen kan ver inşallah sağlıkla ilerlesin bebişin
Benim de 1 hafta var ama çalışmalara devam çıkmadık candan umut kesilmez napalım
Test var mı ekind eovulasyon testi bir bakardık noluyor diyeKızlar bende akıntı başladı akşamüstü saatlerinde böyle şeffaf yumurta akı karışık gibi, bata 1 hafta var yumurtluyo olabilir miyim ya?
Hahaha ay bacım güldürdün benii.. İnshaAllah Rabbim sevindirsin seniKızlar cuma günü çatlatma iğnemi oldum doktor 37 saat sonra ilişki deyince bugün sabahın köründe 5 te kalkıp cocuk yaptıkdaha neler göreceğiz bu süreçte merakla bekliyorum sans dileyin bana inşallah tutar
Gözükebilir canım... Baya silikd eolsa belirgin bir çizgi var İnshaAllah kan dada güze değer çıkarEki Görüntüle 2997719
Merhaba kızlar. Sat 6 ocak. 5gün sabah akşam femara kullandım. 17 ocak çatlama iğnesi oldum. Doktor 18-20-22-24 ocak ilişki önerdi. Göğüs hassasiyetim oldu iğneden sonra ama 24 ocakdan sonra olmadı. Normalde adet olurdum sonra hassasiyet kaybolurdu. 29 ocak test yaptım ilk idrarla ilk 5dakikada böyle oldu. Ama umutlanmalımıyım diğilmiyim bilmiyorum. Yarın yine yapıcam. Hamilelik varsa bukadar erken gözükürmü? Bat 4 şubat
Ayyy cok erken, az sabret, zebil etme testleri6 şubat kuzucum çook erken ama yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ben
TebrikleeeeerKızlar kan değerim 108 çıktı pozitif dedi doktor çok mutluyum darısı başına olsun inşallah
Bence çalış..Yok kuşum ya 3 gündür boştayızburda bi arkadaş demişti bata yakın tarihlerde tutabiliyomuş diye çalışsak mı bu gece
Yok kuzum maalesef 26sında ikinci yumurtlamayı gördüm testim bitti işte ben de bu da çatlar sonra zaten bat diye önemsemedim almadımTest var mı ekind eovulasyon testi bir bakardık noluyor diye
Olsun sennn itekleme adamı.. bırak gelsinAy ben dün çalıştım bacim ne uzun sürdü bu ay çalış çalış bitmiyor valla benimki de yumurtlama haftamda tembellik yaptı maşallah simdi yanaşası tutuyor diyorum tren kaçtı dinletemiyorum
Cnm herkeste farkli olabilir. Benim gebeligimde ha bugun ha yarin regl olacagim derken 5 gun gecti ustunden. Test yaptim ve cok bariz saniyesinde cift cizgi cikti. Yani gebelik ile regl belirtilerim ayniydi.Kızlar aranızda daha önce hamile kalmis olanlar varsa yazabilir mi bu regl belirtileri ve hamilelik belirtileri nasil ayirt ediliyor ?
Yani kasıklarıma regl olcakmisim gibi sanci vurup vurup kaçıyor. Regl olmadan önce hep sol bacagim agrir yine agriyor. Yani bu belirtileri gebelige yoramiyorum maalesef.
Yok sabah erken gebelik yapcam koydum kafaya çıksa da çıkmasa da amaan aklımda kalacağınaAyyy cok erken, az sabret, zebil etme testleri
HmmmmEşinde şerbetli tatlı yesin sabahtan. Çevremde yaşı büyük kim varsa şerbetli tatlıyı bana çok söylüyorlar. Hem enerji veriyormus hemde sperme iyi geliyormus
Kuzuu senin ki hala belli değil mi kaç gün geciktiHmmmmgebe değilsem bir şekerpare yapammm ozaman
Anaammmm nedne böyle yapıyorlar yaaa.. kaç yasinda çocuk ?Komsum cocugunu hala almadi. Ignenin 60.saatine girmek uzereyim. 36.saat catladi desek 24 saat sonra 60. Saat oluyor
Oyle görünüyor cnim devam et testlereKızlar yumurtlama yakın mı ne dersiniz
Doğru söylüyorsun gecen ay ilk aşımı oldum 7 gün adetim gecikti ve ilk defa gecikme yaşadım.her zaman düzenlidir.ama arkadaşım da aynı gecikmeyi yaşadı bu ay hamile.aşı olmuştu odaNaçizane fikrim olmamanız doktorum tavaiye etmedi bana düşüğe sebep olduğu olmuş adet gününde değişiklik oluyormuş tembellesme vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?