- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
2-3 güncük daha mı sabretsen ki6 şubat kuzucum çook erken ama yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 güncük daha mı sabretsen ki6 şubat kuzucum çook erken ama yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ben![]()
Allah Allah. Erken Gebelik testi yaptınmıEvet ovülasyonla takip ettim bu ay canım
Yarın sabah bi erken gebelik çarşamba ya da perşembe de tekrar erken gebelik yapmayı düşünüyorum2-3 güncük daha mı sabretsen ki![]()
İnşallah canm hepiniz için dua edecemYaa biliyo musun o mideden sol kasığa inen iğne gibi sancı bende de oldu 2 gün falan sürdü umut ışığı oldun bana inşallah benim de vardır bebiş duanı esirgeme bizden lütfen tatlı anne![]()
Ayy tamam işte net bebiş el sallıyor
A airy-fairy böyle oldu canım ovülasyonla takip ettim 26sından sonrası yok ama ovülasyon testlerim bitti almadım ben de tekrarYarın sabah bi erken gebelik çarşamba ya da perşembe de tekrar erken gebelik yapmayı düşünüyorumay 21 ve 22sinde yumurtlama 23ünde çatlama oldu, 26sında tekrar yumurtlama oldu. Yarın ilk yumurtlamanın 10.günü belki bişeyler görünür ya ne biliyim sabırsızlık başa belaa
![]()
Belki yumurtlamıyorsundur ama gebesindirA airy-fairy böyle oldu canım ovülasyonla takip ettim 26sından sonrası yok ama ovülasyon testlerim bitti almadım ben de tekrarerken gebelik yapmadım ama yarın yapmayı düşünüyorum bişey çıkcağını sanmıyorum ama işte
![]()
Hayırlı olsun canm evet var bnmde sabah böyleydi bekledikçe koyulasacak inşallahEki Görüntüle 2997776 Kimse varmıı
çok teşekkür ederimAyyyy ne bereketli bir aksamresmen pozitif
tebrik ederim çok
![]()
Geliyorr galibaaaYaa ikinci bebişimiz mi geldiii![]()
erken yumurtalama olmuş sanırımmAyy tamam işte net bebiş el sallıyorsenin yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ki bu baya belirgin çünkü
Sen cesaretlendirdin beni ben daha 1 hafta bekleyecekdimm, teşekkür ederimHayırlı olsun canm evet var bnmde sabah böyleydi bekledikçe koyulasacak inşallah![]()
Ne mutlu bana hayırla gelsin bebişlerimiz inşallah darısı diğer arkadaşlaraSen cesaretlendirdin beni ben daha 1 hafta bekleyecekdimm, teşekkür ederim
İşte eniştelerden beklenen sözlerhope2022
partalina_ eşimi ikna ettim yarına kolay oldu
sen yeter ki iste aşkım her gün değerlendiririz diyo canına minnetmiş meğerse hahaha
Amin canm darısı başınıza inşallahCoook sevindim tatlım rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin bizlere dua et![]()
Aklıma girdiniz bak 4 gün var ama hadi ben önce bı kocama Türk kahvesi yapayım hazır cocukda uyumusken bı calisak artıkYok kuşum ya 3 gündür boştayızburda bi arkadaş demişti bata yakın tarihlerde tutabiliyomuş diye çalışsak mı bu gece
![]()
Hayırlı olsun canım kan ver hemen yarinEki Görüntüle 2997778 Kızlar nolur bakın gebelikmi bu eşime müjdeli haberi söylemelimiyim