Yaa bak benim de aklımı çeliyorsun şimdiBen yapmak planındayım. İğneyi 9 da vurulmustum yarın eşim çalısacak. Mesaiden cıkar cıkmaz cökecem9 dan önce yarın bi ilişki daha olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bak benim de aklımı çeliyorsun şimdiBen yapmak planındayım. İğneyi 9 da vurulmustum yarın eşim çalısacak. Mesaiden cıkar cıkmaz cökecem9 dan önce yarın bi ilişki daha olsun
![]()
Doktor sağlıklı beslensin dediği için ben de tatlıdan uzak tutuyorum ama yarın kesin ihtiyacı olacakEşinde şerbetli tatlı yesin sabahtan. Çevremde yaşı büyük kim varsa şerbetli tatlıyı bana çok söylüyorlar. Hem enerji veriyormus hemde sperme iyi geliyormus
Bizede hep öyle diyor da doktor ne biliyim eski nesil üzerine ceket atsa hamile kalıyordu bu ay geleneksel gittim vardır teyzelerimizin annelerimizin bir bildiği diyipDoktor sağlıklı beslensin dediği için ben de tatlıdan uzak tutuyorum ama yarın kesin ihtiyacı olacak![]()
Kuzu veriler ortadaYaa bak benim de aklımı çeliyorsun şimdigelince bi dürtiyim bakiyim nolacak
İtinayla DeğerlendirildiEveet canım bugünüde değerlendir ama boş geçme
Hadi inşallah içinde şuanda seninle olmaya çalışan bir minik oluşuyordurİtinayla Değerlendirildi![]()
Ben 2 ay üst üste denedim onu. 1 hafta her gün avokado yedim ama tırttt, bıktım artık
Ya o zaman niye hepimize gün aşırı diyor bu doktorlar yaaKuzu veriler ortadacumartesi sabahtan iğnemizi olduk. Bu aksam çatladı Allahın izniyle. 24 saat durdugunu varsayarsak bizim yarın en geç aksam 7-8 gibi bi ilişkiye daha girmemiz lazım. Riske atmayalım
![]()
İnşallah kuzum hepimizin inşallahHadi inşallah içinde şuanda seninle olmaya çalışan bir minik oluşuyordur![]()
Benimde bugun çatlama günümdü. Sabahın bes buçugunda kalktıkEveeet.. bu gün çatlayan yumurtalar günü![]()
Yaaa tabiki gebelikEki Görüntüle 2997778 Kızlar nolur bakın gebelikmi bu eşime müjdeli haberi söylemelimiyim
Çatlamış canımKızlar çatlamış gözüküyor dimiEki Görüntüle 2997773
Canım hayırlı olsun bar gebelikEki Görüntüle 2997778 Kızlar nolur bakın gebelikmi bu eşime müjdeli haberi söylemelimiyim
Bariz var gibi canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2997778 Kızlar nolur bakın gebelikmi bu eşime müjdeli haberi söylemelimiyim
Yarın ya da salı günü yumurtlamayı görebilirsin gibi duruyo yapmaya devam et canımKızlar yumurtlama yakın mı ne dersiniz