Şu nazlı sıpa gelse bi büyütmek isteyen dolu çevremdeAyyy bu iyi oldu bak içim ferahladi ama tam zamanı bu sene çok çalış kuzum cahillikle bişey anlaşılmıyor dogurmaktan buyutmekten daha çok annemler büyüttü benim kızı birlikte büyüdük gbi bişey smdi yaşımız artık olgun olunca bence anne olmak daha güzel
Ay inşallah çift çizgiyi görürsün canımmYok sabredemeyeceğim, negatif çıksa bile deneyeceğim
Ayy ben iki aşılama yaptırdım kuzu Kasım Aralık'ta, o yüzden şuan biraz hastaneden uzaklaşmak istiyorum ya.Doktora gitsene canım yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum de bi baksınlar ben ilaçlara baslamadan yumurtam 20. Günde 17 mm oluyordu hep ilaçla 2 aydır yumurta büyütüyoruz 12 gün 17-19 arası oluyır hep. Gidebiliyorsan yarın bi gitsene kaç mm olmus ne halde bi öğrenirsin
Bat 19 ocak benide araniza katınHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Ama bir de yumurta takibi deniycem iki üç ay sonraDoktora gitsene canım yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum de bi baksınlar ben ilaçlara baslamadan yumurtam 20. Günde 17 mm oluyordu hep ilaçla 2 aydır yumurta büyütüyoruz 12 gün 17-19 arası oluyır hep. Gidebiliyorsan yarın bi gitsene kaç mm olmus ne halde bi öğrenirsin
Öyle bi tedavi geçmişin varsa o ayrı takmamaya çalış strestte etkiliyor. Havuç ye bide bol bol yumurta çatlamada çok etkiliymişAyy ben iki aşılama yaptırdım kuzu Kasım Aralık'ta, o yüzden şuan biraz hastaneden uzaklaşmak istiyorum ya.
Yoksa benimde aşılamada ilaç ile 12gunde istenilen boyuta gelmişti, bakalım vardır bundada bir hayır çok sıkıldım zaten gerçekten
Evet yorgun hissediyorum kendimi, stresi de geçtim bir değişik ruh halim . Sağol kuzum yiyimÖyle bi tedavi geçmişin varsa o ayrı takmamaya çalış strestte etkiliyor. Havuç ye bide bol bol yumurta çatlamada çok etkiliymiş
Rabbim içine ferahlık versin canıım en yakın zamanda müjdeli haberi almanı nasip etsiinEvet yorgun hissediyorum kendimi, stresi de geçtim bir değişik ruh halim . Sağol kuzum yiyim
Şubatın da sevgililer günü süprizi var dahaBu ay herkesin bı acelesi var.bende doğum gününe yetiştirelim diyorum ama çıkmayan candan ümit kesilmezmis yarın başlarım.denemelere Çarşamba günü kan testi günüm zaten ak g.. kara g... Çıkar meydana
Amin kuzum Allah razı olsunRabbim içine ferahlık versin canıım en yakın zamanda müjdeli haberi almanı nasip etsiin
Aaayyy içim eridi bu mesaja Allah'im nasip etŞubatın da sevgililer günü süprizi var dahahepimiz eşlerimize sevgililer gününde pozitif testimiz, minicik corap ve emzikli bir süpriz kutu hazırlarız
Harika olurrr insallahh, bana yaş günü hediyesi olur bu ay gelsinŞubatın da sevgililer günü süprizi var dahahepimiz eşlerimize sevgililer gününde pozitif testimiz, minicik corap ve emzikli bir süpriz kutu hazırlarız
Yaaa canım benim annecigine de sana da eşine de güzel bir hediye olsun inşallah sağlıkla sıhhate birlikte büyütün bebisinizi ben inanıyorum vereceksin en kısa surede mujdeyiAnnem kanseri yeni atlattı kızlar 1 sene oldu . İstediği tek şey beni evlendirmek ve çocuğumu kucağıma aldığını görmekti sonra ölsem de gam yemem diyor hep. Kendimden daha çok annem için istiyorum . Bu hafta yanına gideceğim farklı şehirlerdeyiz. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur. Herkesin beklediği bir şey var gerçekten Allah hayırlısını versin hepimiz için
Canım sanada atayım daha önce bir kaç kişiye de söyledim Burdan ..ters rahimlilere.. ters pozisyon bank pozisyonu öneriyorlar ilişkide..
Hiç bir sorunu olmayn kadınlar bile sadece bu pozisyonu denyerek
Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsinYaaa canım benim annecigine de sana da eşine de güzel bir hediye olsun inşallah sağlıkla sıhhate birlikte büyütün bebisinizi ben inanıyorum vereceksin en kısa surede mujdeyi
Çok teşekkür ederim peki etrafınızda ters tahinli hamile kalan var. MıCanım sanada atayım daha önce bir kaç kişiye de söyledim Burdan ..ters rahimlilere.. ters pozisyon bank pozisyonu öneriyorlar ilişkide..
Hiç bir sorunu olmayn kadınlar bile sadece bu pozisyonu denyerek gebe kalmış..
Maşallah canım darısı benim babama akciğer kanseri tedavisi görüyor, inşaallah hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ımAnnem kanseri yeni atlattı kızlar 1 sene oldu . İstediği tek şey beni evlendirmek ve çocuğumu kucağıma aldığını görmekti sonra ölsem de gam yemem diyor hep. Kendimden daha çok annem için istiyorum . Bu hafta yanına gideceğim farklı şehirlerdeyiz. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur. Herkesin beklediği bir şey var gerçekten Allah hayırlısını versin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?