- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
Benim kardesimmmÇok teşekkür ederim peki etrafınızda ters tahinli hamile kalan var. Mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kardesimmmÇok teşekkür ederim peki etrafınızda ters tahinli hamile kalan var. Mı
Rahimi ters olanÇok teşekkür ederim peki etrafınızda ters tahinli hamile kalan var. Mı
Benim kardesimmm![]()
Kardeşim tera rahimliydi canım iki sene sonra oldu bebeği kızı bir yasindaÇocuğun var mı canım
Ne kadar benzer durumlarımız içim cız etti gerçekten, ben de annem için daha çok istiyorum, annem herhangi bi sağlık problemi geçirmedi ama anneannemi kaybettik annem hep tatlı telaşlar dilemiş allahtan o sırada ben evlendim şimdi yine boşluğa düşüyor bu sefer de ben diliyorum annem için tatlı telaş, ben de annemi görmeye gitcem başka şehre o yüzden müjdeyi vermek nasip olsun diye acelemAnnem kanseri yeni atlattı kızlar 1 sene oldu . İstediği tek şey beni evlendirmek ve çocuğumu kucağıma aldığını görmekti sonra ölsem de gam yemem diyor hep. Kendimden daha çok annem için istiyorum . Bu hafta yanına gideceğim farklı şehirlerdeyiz. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur. Herkesin beklediği bir şey var gerçekten Allah hayırlısını versin hepimiz için![]()
Hoş geldin canım şubat şans getirsinBat 19 ocak benide araniza katın![]()
Ay ben kap bulamadım kız yapmadım
Hayirli olsun Allahim bizlere de nasip etsinİnşallah canm hepberaber güzel sonuclar alırız bu ay![]()
Benim de deney başarısız rengi dönmediHoş geldin canım şubat şans getirsin
Ay ben kap bulamadım kız yapmadım![]()
İnsallah canım ben 14 subatida dayanamam Çarşamba ogrensem hemen patlatirim bombayıŞubatın da sevgililer günü süprizi var dahahepimiz eşlerimize sevgililer gününde pozitif testimiz, minicik corap ve emzikli bir süpriz kutu hazırlarız
![]()
Şu nazlı sıpa gelse bi büyütmek isteyen dolu çevremde![]()
AminHayirli olsun Allahim bizlere de nasip etsin![]()
Yarın bitiyor kuzum hakketten ya ne uzun sürdü geçen ay hemencik bitivermisti sanki Ocak bitmek bilmedi yeni bir ay yeni baslangicAhahhahahahshahhaah koptumm ben de perşembe falan kan testi veriyim diyodum pozitif çıkarsa tabiibu ay herkesin acelesi var da ocak hala bitmedi farkettiyseniz ocak yıldan uzun sürdü anam bitmiyo
Ille akıyor yaBen yapamıyorum bunu doğru düzgün..Altımda yastık varken zaten birleşme olmuyoBittikten sonra ben koyana kadar akan akıyo..Kalan sağlar bizimdir
![]()
İnşallah Allah gönlündekini verir de size dediğin gibi tatlı bir uğraş olur kuzum. Bu arada başınız sağolsunNe kadar benzer durumlarımız içim cız etti gerçekten, ben de annem için daha çok istiyorum, annem herhangi bi sağlık problemi geçirmedi ama anneannemi kaybettik annem hep tatlı telaşlar dilemiş allahtan o sırada ben evlendim şimdi yine boşluğa düşüyor bu sefer de ben diliyorum annem için tatlı telaş, ben de annemi görmeye gitcem başka şehre o yüzden müjdeyi vermek nasip olsun diye acelemallahım gönlümüzdekini verir inşallah canım benim sen hamilesin gibi geliyo ama bana
![]()
Amin inşallah canım. Allah babanıza acil şifalar versin inşallahMaşallah canım darısı benim babama akciğer kanseri tedavisi görüyor, inşaallah hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım![]()
Allah razı olsun canımAmin inşallah canım. Allah babanıza acil şifalar versin inşallah
Testin yaninda bi de plastik bardak stokladım benHoş geldin canım şubat şans getirsin
Ay ben kap bulamadım kız yapmadım![]()