Okadar korkuyorum ki yapmaya şuan ne adet belirtisi nede hamilelleik belirtisi var normalde 4 gün varken bel bacak kasık heryerim ağrirdi bu aydan çok da umutlu değilim cunki en güzel yumurtalar tüp olmayan yerde sağ tarafta gelişmişti ama doktor belli olmaz sol tüpler sağlıklı yumurtayı salındıgı zaman kendine cekebiliyor demişti kafam karışık yani inşallah hayırlı haberler alırız bu da tutmazsa son aşılama şansım sonrası tüp bebek10-12 arasında çıkıyo demişti burda kızlar canım bence yarın ilk idrarla bi yap çıkma olasılığı yüksek
Bnde öyleydim canım çok şükür oldu seninkide olacak insallah pozitif düşün..Ağzın bal yesin kuzum ya inşallah görelim artık valla tek cizgiyide ben çift olarak görmeye başladım psikoloji sıfır sıfır sıfırrrr
Ah kuzumm öyle deme psikoloji çok etkiliyo bünyeyi olumlu mesaj gönder evrene sürekli, iyiyi çağırOkadar korkuyorum ki yapmaya şuan ne adet belirtisi nede hamilelleik belirtisi var normalde 4 gün varken bel bacak kasık heryerim ağrirdi bu aydan çok da umutlu değilim cunki en güzel yumurtalar tüp olmayan yerde sağ tarafta gelişmişti ama doktor belli olmaz sol tüpler sağlıklı yumurtayı salındıgı zaman kendine cekebiliyor demişti kafam karışık yani inşallah hayırlı haberler alırız bu da tutmazsa son aşılama şansım sonrası tüp bebek
Yarın kızımın doğum günü belkide doğum günü hediyesi şuan benimledirAh kuzumm öyle deme psikoloji çok etkiliyo bünyeyi olumlu mesaj gönder evrene sürekli, iyiyi çağırHem herkesin hamilelik belirtisi olmuyo ki 9 ay hamile olduğunu anlamayanlar bile var (tlc’de bi program vardı) moral bozmak yok rabbim en hayırlı en güzel zamanda verir müjdebi inşallah, inşallah da o en hayırlı en güzel zaman bu aydır
Hoş geldin canım şans diliyorumAranıza yeni katıldım bat 11 Şubat teşekkürler
Hoşgeldin guzumAranıza yeni katıldım bat 11 Şubat teşekkürler
Aranıza yeni katıldım bat 11 Şubat teşekkürler
Hoşbulduk Teşekkür ederim inşALLAH Aralık ayında bi kimyasal gebelik geçirdim umarım Şubat ayı uğurlu gelirHoş geldin canım şans diliyorum
Hoşbulduk teşekkürlerHoşgeldin guzum
Ayy doğum günü kutlu olsun kızının canım inşallah öyledir benim de kardeşimle aramda baya fark var küçük annesiyim bi nevi boşver belki daha iyi olur öylesiYarın kızımın doğum günü belkide doğum günü hediyesi şuan benimledirmodel onemlide işte zaman geçip yaş gittikce insan çöküyor valla çok pişmanım keşke büyükleri dinleyip arka arkaya dogursaydim kızım 11 yaşına girdi ben anca düşünmeye başladım
Ben predictorle öğrendim 24 kasım bat idi ben de 17 kasımda öğrendim hamile olduğumu. İlk hamileliğimde de adete 5 gün kala miratech marka testle öğrenmiştimKızlar kaset test daha güvenilir diyolar önereceğiniz bi marka var mı daha hassas olan? Bide predictor early veya days comfort erken gebelik nasıl kullanan oldu mu? Arada uçurum bi fiyat farkı var çünkü aynı işi görüyosa predictore o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm
evet onu banda demişti doktorum tüpler hareketli organlar diye sağdaki tüpüm tıkalı benimde mart ayında soldan takip yaptıracağım aşılamayı eş sorunlular için öneriyorlar kuzum bende bir sefer denedim tutmadıOkadar korkuyorum ki yapmaya şuan ne adet belirtisi nede hamilelleik belirtisi var normalde 4 gün varken bel bacak kasık heryerim ağrirdi bu aydan çok da umutlu değilim cunki en güzel yumurtalar tüp olmayan yerde sağ tarafta gelişmişti ama doktor belli olmaz sol tüpler sağlıklı yumurtayı salındıgı zaman kendine cekebiliyor demişti kafam karışık yani inşallah hayırlı haberler alırız bu da tutmazsa son aşılama şansım sonrası tüp bebek
İnşALLAH teşekkür ederim hoşbulduk en doğru gebelik testi ne zaman yapılmalı sizceHosgeldin canım hayrli haberlerini alırız insallah
Hmm baya hassas o zaman predictor, peki yumurtlamadan ne kadar süre geçmişti hatırlıyo musun canım? Yumurtlama baz alınmalı diye biliyorum da. Bide miratech kaset test miydi erken gebelik mi?Ben predictorle öğrendim 24 kasım bat idi ben de 17 kasımda öğrendim hamile olduğumu. İlk hamileliğimde de adete 5 gün kala miratech marka testle öğrenmiştim
İnşallahYarın kızımın doğum günü belkide doğum günü hediyesi şuan benimledirmodel onemlide işte zaman geçip yaş gittikce insan çöküyor valla çok pişmanım keşke büyükleri dinleyip arka arkaya dogursaydim kızım 11 yaşına girdi ben anca düşünmeye başladım
Kuzucum senin bat 10 şubat değil miydi? Yumurtlama ne zamandı
Canım erken gebeliklerin her zaman bir yanılma payı var kaset testler daha iyi ama erken gebelik yapacaksan bata yakın kaset testlede devam et ki garanti olsun markalara gelince ben hep predictor kullandım en hassas onun olduğunu söylüyorlar ilk defa geçen ay üst üste iki tane testte de silik yakaladım ama kasette negatifti bat günüm ve regli oldum bazen yanıltabilir böyle ama days comfortla da hamileliğini öğrenen çok oldu ben onu kullanmadım hiç oyüzden onun hassasiyeti için bişe diyemeyeceğimKızlar kaset test daha güvenilir diyolar önereceğiniz bi marka var mı daha hassas olan? Bide predictor early veya days comfort erken gebelik nasıl kullanan oldu mu? Arada uçurum bi fiyat farkı var çünkü aynı işi görüyosa predictore o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?