- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
rica ederim inşallah güzel haberi alırsınız en yakın zamandaHadi bakalım darısı bize olsun inşallah :) teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim inşallah güzel haberi alırsınız en yakın zamandaHadi bakalım darısı bize olsun inşallah :) teşekkür ederim :)
Dene bence sabah ilk idrarla canım ne kaybedersin belki müjdeni görürsünbi denesemmi ya olmazsa İnşallah gecikir öyle denerim
Pet bardak kullanabilirsin kuzumYa Allah aşkına bunun başka bi yolu var mı burda plastik üretimi yasak içine işeyebileceğim hiçbişey bulamıyoruz 7 tane test getirdim yanımda daha hiçbirini yapamadım takip edemiyorum o yüzden
Beynimizle oynama kız gece geceSperm döngüsü 62 günmüş ben de anlamadım hiç.İlikleriyle ilgili bişeymişmişmiş de muş muş muş
Yani bugün kullandığı takviyeden 62 gün sonra faydalanıyormuşuz.Kendi yumurtlamamızı bilmemneyimizi takip ettik de bunların döngüsüne geldi sıra yeminle aklımı kaçırıcam
Yarın bir test daha yaparım bugünden kasıklarım ağrıyordu ve dün gece belim çok ağrıdı ilk kez bu kadar erken oluyor sanırım kullandığım vitamin ve hayıtın etkisiEvet olabiliyor öyle değerlendir muhakkak. Bi ayda ikinci kez de yumurtlayan oluyor
İnşallah sizde aynı şekilde :)rica ederim inşallah güzel haberi alırsınız en yakın zamanda
Evet hayıt otu yumurtlama olayında iyi geliyormus ondandır belkide. Takipte kal insallahYarın bir test daha yaparım bugünden kasıklarım ağrıyordu ve dün gece belim çok ağrıdı ilk kez bu kadar erken oluyor sanırım kullandığım vitamin ve hayıtın etkisi
Döngün kaç gün canım? Benim reglim bittikten 3-4 gün sonra iki günlük pik gördüm 3-4 gün sonra yeniden pik gördüm. Döngüm 25 gün yani kısa olduğu için adet bitiminde başlıyor benim ovülasyonKızlar adetten hemen sonra yumurtlama yaşayan oldu mu bugün 6.günüm test yaptım pik yarın gibi duruyor bir saattir yumurtlama akıntısı da var bu ay hayıt ve avakado kullanıyorum onların etkisi ile mi bu kadar erken oluyor.
Düzenli kullanıcaklar mecbur.Valla sıkıyosa aksatsın canına okurum biliyo gözümün içine baka baka içiyo o yüzden hepsini.Ben bu kadar hırpalanıyorum yapacağı bi balla vitamin onu da bi zahmet kullanıcakBeynimizle oynama kız gece gece62 gün önce nerde ne yemiştik onu düşünürüm ben şimdi takviyelerini içti mi acaba diye
![]()
Plastik yok canım heryere baktık bulamadık üretimi yasakmışPet bardak kullanabilirsin kuzum
Kız bana niye cevap vermedin kader ortağımm-Arwen- bata 8 gün kaladan bildiriyorum göğsümden damar çekiyor gibi özellikle sol tarafta, tombik tombik oldular bir de
kasik ağrısı geçti sende nedir durumlar![]()
O zaaamaaaannnn bir adet cam bardakPlastik yok canım heryere baktık bulamadık üretimi yasakmış
Benim de öyle canım 24-25-26 normalde bitince 3.gün pik olurdu bu ay ilk kez biter bitmez oluyor hayıt otu suyu içtim avakado yedim birde vitamin kullanıyorum ondan böyle oldu sanırımDöngün kaç gün canım? Benim reglim bittikten 3-4 gün sonra iki günlük pik gördüm 3-4 gün sonra yeniden pik gördüm. Döngüm 25 gün yani kısa olduğu için adet bitiminde başlıyor benim ovülasyon
İnşallah bu ay güzel haberler alırız :)Evet hayıt otu yumurtlama olayında iyi geliyormus ondandır belkide. Takipte kal insallah![]()
Yaa yavrum bi ara çok bildirim geldi takip edemedim görmemişimAy aynı şeyleri yaşıyoruz resmennn nEEgöğsümden damar çekilmiyo ama dokununca feci ağrıyolar özellikle sol, sütyensiz yürüsem inanılmaz ağrıyacak gibi durum ve dediğin gibi baya dolgunlaştı. Kasık ağrısı dün gece ağrıdan uyutmadı resmen ama bugün arada bi geliyo gidiyo
Mide yanması ve ağız kuruluğu eklendi bana şişkinlik zaten sorma
![]()
E normal canım o zaman avokado yumurtlamaya değil yumurtayı geliştirip bebiş olma ihtimalini yükseliyo diye biliyorum, genelde yumurtladığı zamanlar tüketiyomuş kadınlar ben ovülasyonda tüketmiştimBenim de öyle canım 24-25-26 normalde bitince 3.gün pik olurdu bu ay ilk kez biter bitmez oluyor hayıt otu suyu içtim avakado yedim birde vitamin kullanıyorum ondan böyle oldu sanırım
Ya çok hamileliğe yormak istemiyorum kuzum negatif olursa üzülürüm diye ama bu ay sanki bi hamileymişim gibi geliyo inşallah allahım nasip eder yaYaa yavrum bi ara çok bildirim geldi takip edemedim görmemişimay bizim her sey ayni yaa heveslenmeyeyim diyorum umutsuz vakayim diyorum ama kendimi dinlemekten vazgeçemiyorum
Göğüs ağrısı bende de var yaa ozellikle solda yatamıyorum yani o derece normal dururken de damar çekiliyor gibi daha önceki pozitiflerde benim böyle olmuştu ve cildim inanılmaz guzellesti bunları yazıyorum ki hamileysem belirti olarak bulunsun
ama değilsem de moral bozmak yok
Geçen ay ağzımda metalik bi tat vardı kimyasal gecirdiğimde gün boyu yeni uyanmış ağız tadı gibiydi ondan suphelenip test yapmıştm battan 4 gün önce pozitifti su an yok ama, bak sende de kuruluk varmış olabilir sanki bi şeylerof test yapmamak için zor tutuyorum kendimi testleri lavaboda tutmuyorum sakladim çok sıkışıp uyandigim için erişemeyeceğim yere kaldırdım
![]()
O zaman sabah bi test mi patlatsakYaa yavrum bi ara çok bildirim geldi takip edemedim görmemişimay bizim her sey ayni yaa heveslenmeyeyim diyorum umutsuz vakayim diyorum ama kendimi dinlemekten vazgeçemiyorum
Göğüs ağrısı bende de var yaa ozellikle solda yatamıyorum yani o derece normal dururken de damar çekiliyor gibi daha önceki pozitiflerde benim böyle olmuştu ve cildim inanılmaz guzellesti bunları yazıyorum ki hamileysem belirti olarak bulunsun
ama değilsem de moral bozmak yok
Geçen ay ağzımda metalik bi tat vardı kimyasal gecirdiğimde gün boyu yeni uyanmış ağız tadı gibiydi ondan suphelenip test yapmıştm battan 4 gün önce pozitifti su an yok ama, bak sende de kuruluk varmış olabilir sanki bi şeylerof test yapmamak için zor tutuyorum kendimi testleri lavaboda tutmuyorum sakladim çok sıkışıp uyandigim için erişemeyeceğim yere kaldırdım
![]()
Bu ay farklı olarak bir hayıt içiyorum vitaminler ise bildiğimiz şeyler folat çinko vs. :) ben tadına alışayım diye erken başladım ama alışılacak gibi değil zaten iki gündür yiyorum yumurtlama da erken olduE normal canım o zaman avokado yumurtlamaya değil yumurtayı geliştirip bebiş olma ihtimalini yükseliyo diye biliyorum, genelde yumurtladığı zamanlar tüketiyomuş kadınlar ben ovülasyonda tüketmiştimbide bak burda iki arkadaş yazmıştı yumurtaları gelişmemiş çok fazla şeyi karıştırma hormonal dengeni bozarsın
Kızlar ben yarın tekrar ovulasyon yapıcam artık tekrar koyu çıkarsa şüphelenmeye başlıycam ciddi ciddi.yumurtlamaysa bile 4 gün sürmez diye düşünüyorum . Ki yumurtlamaysa çatlamıştır artık yani koyu çıkmaması lazımO zaman sabah bi test mi patlatsakkaset test yapabilirim ya ucuz olduğu için ona kıyabiliyorum erken gebeliği pazartesi ve çarşamba yapcam onda hala kararlıyım
![]()