- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
erken gebelikte ancak çıkar kaset için 14-17 gün diyolarKızlar yumurtlamadan 12 sonra felan kaset testte çıkar mı gebelik adetin geçmesi mi gerek. Ya da erken gebelik de mi çıkar kaset için erken mi olur ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken gebelikte ancak çıkar kaset için 14-17 gün diyolarKızlar yumurtlamadan 12 sonra felan kaset testte çıkar mı gebelik adetin geçmesi mi gerek. Ya da erken gebelik de mi çıkar kaset için erken mi olur ?
Ayyy inşallah inşallahhh aminnnninşallah 28 Şubata geldiğimizde konunun tablosu hamişlerle dolu olur Rabbim bu konuya katılmıs okumus olan herkese hayırlısıyla bebişini kucagını aldırsın![]()
bende bebişime bebek arabası alıp onunla yürüyüşler yapmak için can atıyorum Rabbim kucaklarımızı doldursunAyyy inşallah inşallahhh aminnnn
Artık hamile kıyafeti almak istiyorum,bebiş magzasi gezmek![]()
Canım benim bat 13 Şubat ama dongum değişiyor ovulasyonla takip ettim 21 22 pik oldu ovulasyon. Yarın 10.gun olacak salı günü felan erken gebelik yapayım diyorum. Yoksa bata mi göre mi test yapmalıyım ya da yumurtlamaya göre mierken gebelikte ancak çıkar kaset için 14-17 gün diyolar
Canim yumurtlama 21.gun olduBazılarında çıkıyor kuzu bazılarında geç döllenme oluyor çıkmıyor
Pardon 21 ocakta olduCanim yumurtlama 21.gun oldu
eğer içiniz rahat etmeyecekse yapın ama ben sızın yerınızde olsam 17. gune kadar beklerım her ıhtımale karsı hem bata da daha cok varCanım benim bat 13 Şubat ama dongum değişiyor ovulasyonla takip ettim 21 22 pik oldu ovulasyon. Yarın 10.gun olacak salı günü felan erken gebelik yapayım diyorum. Yoksa bata mi göre mi test yapmalıyım ya da yumurtlamaya göre mi
Olabilir bak belki bizimki de o yüzden 3 gün dedibizim üroloji doktorumuzda yumurtlamada 3-4 gun ust uste dedi eşimin sperm sayısı çok düşükrahimde toplayalım sayıyı 5 gun yasayabiliyor sperm rahimde dedi
Bekleyemez oldum inan kanda da mı 17.gunde çıkıyor kuzum. Ay gerçekten umudum yok ama belki minnacık bir umuteğer içiniz rahat etmeyecekse yapın ama ben sızın yerınızde olsam 17. gune kadar beklerım her ıhtımale karsı hem bata da daha cok var
birgebeningunlugu ebru abla adetten sonra 2. gun yumurtlama gorerek hamıle kalmısKızlar adetten hemen sonra yumurtlama yaşayan oldu mu bugün 6.günüm test yaptım pik yarın gibi duruyor bir saattir yumurtlama akıntısı da var bu ay hayıt ve avakado kullanıyorum onların etkisi ile mi bu kadar erken oluyor.
İnşallah bu son olurda bu ay bebişlerimiz geliir. Rabbim daha fazla uğraştırmasın@Ruyaperisi nin dediği gibi bazı doktorlar da sperm problemi olduğunda her gün ilişki de diyebiliyor. Herkesin görüşü farklı zaten ama doktoruna güveniyorsan dediği gibi yap sen. Evet gerçekten aynı günü saymak heyecanlı oluyor. Bi türlü uslanmadık arkadaşbi de kafandan at diyorlar mümkün değil o kadar badireler atlattım hala umut aynı umut
Yumurta akı gibi diyosun kuzum, o akıntı bende pik olmadan 1 gün önce olur. Herkeste değişebilir de.. ama şunu biliyorum çatladıktan sonra şeffaf ya da koyu kıvamlı bi akıntı olmuyor. Daha beyazımsı ve akışkan oluyor.
Ben geçen yıl femarayla 2 kez hamile kaldım. Sonra ara vermeler falan. Taşınınca doktorum değişti, o klomen dedi 2 ay klomen kullandım ama bi işe yaramadı ve üstelik çok yan etkisi oldu bende. 5 ay ara verdim sonra. Bu ay gittiğimde de ısrarla yeniden Femara istedim, femarayla devam edicem yani. Çooook denedim ben anlayacağın![]()
eğer geç döllenme yoksa kanda daha erken çıkar ama yerlesmeye göre beta yukseliyorBekleyemez oldum inan kanda da mı 17.gunde çıkıyor kuzum. Ay gerçekten umudum yok ama belki minnacık bir umut![]()
Kafadan nasıl atıcaz yahu mümkün değil@Ruyaperisi nin dediği gibi bazı doktorlar da sperm problemi olduğunda her gün ilişki de diyebiliyor. Herkesin görüşü farklı zaten ama doktoruna güveniyorsan dediği gibi yap sen. Evet gerçekten aynı günü saymak heyecanlı oluyor. Bi türlü uslanmadık arkadaşbi de kafandan at diyorlar mümkün değil o kadar badireler atlattım hala umut aynı umut
Yumurta akı gibi diyosun kuzum, o akıntı bende pik olmadan 1 gün önce olur. Herkeste değişebilir de.. ama şunu biliyorum çatladıktan sonra şeffaf ya da koyu kıvamlı bi akıntı olmuyor. Daha beyazımsı ve akışkan oluyor.
Ben geçen yıl femarayla 2 kez hamile kaldım. Sonra ara vermeler falan. Taşınınca doktorum değişti, o klomen dedi 2 ay klomen kullandım ama bi işe yaramadı ve üstelik çok yan etkisi oldu bende. 5 ay ara verdim sonra. Bu ay gittiğimde de ısrarla yeniden Femara istedim, femarayla devam edicem yani. Çooook denedim ben anlayacağın![]()
Su şisesi filanda mı yok hiç onu kes kullanYa Allah aşkına bunun başka bi yolu var mı burda plastik üretimi yasak içine işeyebileceğim hiçbişey bulamıyoruz 7 tane test getirdim yanımda daha hiçbirini yapamadım takip edemiyorum o yüzden
Aminnn kuzum, aminn hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah'ımbende bebişime bebek arabası alıp onunla yürüyüşler yapmak için can atıyorum Rabbim kucaklarımızı doldursun
Dene bence erken gebelik ileCanim yumurtlama 21.gun oldu
Hadi bakalım darısı bize olsun inşallah :) teşekkür ederim :)birgebeningunlugu ebru abla adetten sonra 2. gun yumurtlama gorerek hamıle kalmıs
Evet olabiliyor öyle değerlendir muhakkak. Bi ayda ikinci kez de yumurtlayan oluyorKızlar adetten hemen sonra yumurtlama yaşayan oldu mu bugün 6.günüm test yaptım pik yarın gibi duruyor bir saattir yumurtlama akıntısı da var bu ay hayıt ve avakado kullanıyorum onların etkisi ile mi bu kadar erken oluyor.