- 6 Aralık 2021
- 112
- 64
- 13
- 25
bi denesemmi ya olmazsa İnşallah gecikir öyle denerim
Yumurtlamaya bağlı canım 8-9 gün önceden belli olanlar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamaya bağlı canım 8-9 gün önceden belli olanlar var
Ya Allah aşkına bunun başka bi yolu var mı burda plastik üretimi yasak içine işeyebileceğim hiçbişey bulamıyoruz 7 tane test getirdim yanımda daha hiçbirini yapamadım takip edemiyorum o yüzden
bir tane cam bardak feda et canım o iş içinYa Allah aşkına bunun başka bi yolu var mı burda plastik üretimi yasak içine işeyebileceğim hiçbişey bulamıyoruz 7 tane test getirdim yanımda daha hiçbirini yapamadım takip edemiyorum o yüzden
ahagahha vala benımde boyle ınstagramım bi ara ilgilenmiyorum yapıyordum o zaman cok dusmuyorArtık Instagram'da daönüneme çıkan şeyler de ya yumurtlama ya spermsizinlede paylaşayım dedim dört gün üst üste patlatırim ben
![]()
Google çok yanlış bilgi veriyor yaaa, aslında dogrune kadar çok toplansa o kadar iyiahagahha vala benımde boyle ınstagramım bi ara ilgilenmiyorum yapıyordum o zaman cok dusmuyor
heh işte bizim ürolog böyle diyor yumurtlama gunleri rahımde toplayın sayıyı diyor sayı dusuk oldugu için
Buzdolabı poşeti?Ya Allah aşkına bunun başka bi yolu var mı burda plastik üretimi yasak içine işeyebileceğim hiçbişey bulamıyoruz 7 tane test getirdim yanımda daha hiçbirini yapamadım takip edemiyorum o yüzden
Bi de sürekli bişey içiyoruz ona da dikkat edemiyorum zaten çoluk çocuk curcuna valla bi takvimden takip edebiliyorum onun dışında elimizden geleni yapıyoruz geceleribir tane cam bardak feda et canım o iş için
Kuzum deodorant falan varsa yanında kapağı feda et yapıver içineYa Allah aşkına bunun başka bi yolu var mı burda plastik üretimi yasak içine işeyebileceğim hiçbişey bulamıyoruz 7 tane test getirdim yanımda daha hiçbirini yapamadım takip edemiyorum o yüzden
Buzdolabı poşetleri bi enteresan kullan at değil yıkayıp kullanıyosun tekrar.Kimseye yapamam onu kıyamamBuzdolabı poşeti?
Roll on var bak o olabilirKuzum deodorant falan varsa yanında kapağı feda et yapıver içine![]()
Bat 24 kasımdı ben 17 kasımda erken gebelik testiyle öğrendim. Bence bekle bir kaç gün daha. İnşallah seninledirbi denesemmi ya olmazsa İnşallah gecikir öyle denerim
evet vala biraz zor ama deneyeceğiz napalımGoogle çok yanlış bilgi veriyor yaaa, aslında dogrune kadar çok toplansa o kadar iyi![]()
Evetevet vala biraz zor ama deneyeceğiz napalım
Keskeeee, beklemekte zor yaYa keşke bu yumurtanın dollenip dollenmedigini anlayabilseydikbekleme süremiz azalırdı hiç olmazsa
amiiin amiinnEvetinsallaaahhh bu ay bizim ayımız olur yaaa
Bazılarında çıkıyor kuzu bazılarında geç döllenme oluyor çıkmıyorKızlar yumurtlamadan 12 sonra felan kaset testte çıkar mı gebelik adetin geçmesi mi gerek. Ya da erken gebelik de mi çıkar kaset için erken mi olur ?