Ay bizim spermde sorun da var anlamadım niye 3 gün de olsun dediğini. Biraz da şans yaa işte onlar da tam olarak bilmiyor olabilirlergüzel sonuçlar alalım bu ay aynı gün çok heyecanlı dimi iletişimde kalalım
Yumurta akı gibi diyosun kuzum, o akıntı bende pik olmadan 1 gün önce olur. Herkeste değişebilir de.. ama şunu biliyorum çatladıktan sonra şeffaf ya da koyu kıvamlı bi akıntı olmuyor. Daha beyazımsı ve akışkan oluyor.Sıkıntısı yok çok şükür de işte akıntı çok kafamı karıştırdı. Sizin ilk denemeniz mi kolomen ve çatlatmayla
bizim üroloji doktorumuzda yumurtlamada 3-4 gun ust uste dedi eşimin sperm sayısı çok düşükrahimde toplayalım sayıyı 5 gun yasayabiliyor sperm rahimde dediHmm hemen o günü dememiş bak.. benimki niye bıgün de olsun dedi acaba yaaa
Kendimi picaklayasim geliyorSperm döngüsü 62 günmüş ben de anlamadım hiç.İlikleriyle ilgili bişeymişmişmiş de muş muş muş
Yani bugün kullandığı takviyeden 62 gün sonra faydalanıyormuşuz.Kendi yumurtlamamızı bilmemneyimizi takip ettik de bunların döngüsüne geldi sıra yeminle aklımı kaçırıcam
10 Şubatinşallah buradaki herkese nasip olur
Hoş geldiniz kızlarcım ekliyorum şans diliyorumBugün kürtajdan sonraki 32. Günümde regl oldum Allah’a şükürnasipse bu ay planlı olarak 2. Evlat için nasibimi bekleyeceğim inşallah sağlıkla -Arwen- beni de ekleyiver listeye bat tarihine 26 Şubat diyorum
Ay biz 1 hafta önceden test yapalım diyoruz kız nasıl dayanıyosun bu nasıl bi sabırdır bacııay 4 demişim 2 şubat 4 gün kaldı
eşim sağolsun bele yastık koyuyorKızlar ilişkiden sonra bacak kaldırma ya da popo altına yastık koyma olaylarını yapıyor musunuz. Bazıları gereksiz diyor. Bazıları tavsiye ediyor
direniyorum artık şu 4 günü zor sabrediyorumHoş geldiniz kızlarcım ekliyorum şans diliyorum
Ay biz 1 hafta önceden test yapalım diyoruz kız nasıl dayanıyosun bu nasıl bi sabırdır bacıı
60-72 gun arası canım su an gıttıgımız doktor takviyeler verdi 3 ay sonra sperm tahlili istedi diğer doktorlara nazaranKendimi picaklayasim geliyorsimdi bi de 62 gün önce ne yedi ne içti onun hesabını yaparım ben bata kadar
1 hafta önceden belli oluyormu yaHoş geldiniz kızlarcım ekliyorum şans diliyorum
Ay biz 1 hafta önceden test yapalım diyoruz kız nasıl dayanıyosun bu nasıl bi sabırdır bacıı
Valla ben bi not tutuyorum inanamazsın ne yedik ne içtik nasıl hissediyorum ne oluyo ne bitiyoKendimi picaklayasim geliyorsimdi bi de 62 gün önce ne yedi ne içti onun hesabını yaparım ben bata kadar
Ay aynı şeyleri yaşıyoruz resmennn nEE-Arwen- bata 8 gün kaladan bildiriyorum göğsümden damar çekiyor gibi özellikle sol tarafta, tombik tombik oldular bir de
kasik ağrısı geçti sende nedir durumlar
ya çok tatlısınzz İnşallah en tez vakitte Allah nasib ederrValla ben bi not tutuyorum inanamazsın ne yedik ne içtik nasıl hissediyorum ne oluyo ne bitiyoArşivim çok sağlam eşşek sıpası bi gelsin hepsini göstericem tek tek bak biz neler çektik senin uğruna diye
Ben çok denedim ya bu ay bıraktım sıkıldım sanırımKızlar ilişkiden sonra bacak kaldırma ya da popo altına yastık koyma olaylarını yapıyor musunuz. Bazıları gereksiz diyor. Bazıları tavsiye ediyor
Benim esim geçen yıl verdi sperm testi sorun yoktu tekrarlamadık biz takviyeye de ihtiyaç duyulmamisti ben istiyorum tekrar versin ama çok strese giriyor beylerin nazi bitmiyor, iki ay önce benim doktorum her ihtimale karşı omega 3 dvit b12 falan verdi bir ay kullandi inşallah güzel güzel depolamıştır o zaman60-72 gun arası canım su an gıttıgımız doktor takviyeler verdi 3 ay sonra sperm tahlili istedi diğer doktorlara nazaran
inşallah herkes güzel sonuçlarına kavuşurBenim esim geçen yıl verdi sperm testi sorun yoktu tekrarlamadık biz takviyeye de ihtiyaç duyulmamisti ben istiyorum tekrar versin ama çok strese giriyor beylerin nazi bitmiyor, iki ay önce benim doktorum her ihtimale karşı omega 3 dvit b12 falan verdi bir ay kullandi inşallah güzel güzel depolamıştır o zaman
inşallah sizin değerler de güzel çıkar
Valla bebislerin çekeceği var bizden sen maşallah isini sansa bırakmamışsın beni uykusuz geceler bekliyor baya bi düşünürüm bunuValla ben bi not tutuyorum inanamazsın ne yedik ne içtik nasıl hissediyorum ne oluyo ne bitiyoArşivim çok sağlam eşşek sıpası bi gelsin hepsini göstericem tek tek bak biz neler çektik senin uğruna diye
Yumurtlamaya bağlı canım 8-9 gün önceden belli olanlar var1 hafta önceden belli oluyormu ya
Hepimize inşallah kuşum Ya valla yıldım olacaksa olsun perileri geldi yine banaya çok tatlısınzz İnşallah en tez vakitte Allah nasib ederr
Oooo bunu beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?