- 27 Ocak 2022
- 77
- 44
- 8
- 31
Çatlama erken olabilir diye düşünmüştür muhtemelen.Hmm hemen o günü dememiş bak.. benimki niye bıgün de olsun dedi acaba yaaa
ilk hamileliğimizde bebişler nazlı nazlı gelecek ama inşallah 2. Hamileliğimizde bakmışız adet geçikmiş hiç gün takibi yumurtlama vs düşünmeden etmeden anlık acaba mı hissihamiş olana kadar napcaz artıkk
Bu iki ay öncesini bende okudum mantıklıda geldi hepimizin beyni çöplük oldu resmenKuzum yine burda bi topicte okumuştum birine sık ilişki demiş doktor rahmi spermle dolduralım demiş çatlayınca biri denk gelsin diye, yani bir tane yetiyor sonuçta sorun olsa bile içlerinde illaki hareketli sağlam sperm olur ne kadar kalitesiz olabilir ki bomboş olmayacağına gore bir de şimdiki sperm zaten iki ay önce üretiliyor diye okumuştum beynimin ici tam bir bilgi çöplüğü ne idüğü belirsiz ne kadar bilgi varsa depoluyorum
Yumurtlamaya kadar iki günde 3 günde bir, yumurtlamada her gün yardirmak gerekiyor bence isin sırrı bu
Regl olursam ben de bi çatlatma isine kalkisicam bakalım ne önerecek doktor
Bekledikce de günler geçmez oldu artık.. Ayy İnşallah ilkden sonra vücut alıştığı için hamileliğe daha rahat kalabiliyormuşilk hamileliğimizde bebişler nazlı nazlı gelecek ama inşallah 2. Hamileliğimizde bakmışız adet geçikmiş hiç gün takibi yumurtlama vs düşünmeden etmeden anlık acaba mı hissibu yumurtlama ile adet tarihinde ki o 15 gün beni fazlasıyla psikolojik yoruyor artık
Ay ben bir tane doğurmayi becerebilsem zirvede birakicam gibi zaten yaşım olmuş 30ilk hamileliğimizde bebişler nazlı nazlı gelecek ama inşallah 2. Hamileliğimizde bakmışız adet geçikmiş hiç gün takibi yumurtlama vs düşünmeden etmeden anlık acaba mı hissibu yumurtlama ile adet tarihinde ki o 15 gün beni fazlasıyla psikolojik yoruyor artık
Ben kendi eşim için dedim hayatım yanlış anlaşılma oldu sanırım.Bizim baş anomalisi bi de hızla ilgili sorunumuz var ama 2 aydır arı sütü bal polen karışımı bi de promotil men kullanıyo düzenli.Hız sorununu çözdüğümüzü umarak her gün yapmak istiyorum şansa bırakmak istemiyorum Fransa’da koyduk çocuğu demek istiyorumEsimin degerleri normal cnm, dediklerine gore. Doktor igneden sonra 1 dolu 1 bos seklinde tarih veriyor
24 saatte bişey yapamıyolar anacım bu nedir Ya ne nazlılarbunlara 24 saat yetmiyor mu demişsin ya ahahahhaha çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün sperm sayısında sorun varsa bir dolu bir boş eğer yoksa hergün diyorlar ama benim doktor hergünü hiç önermiyo sperm sayısı iyi olsada bir gün ara diyo
Bi gelselerdi sağlıkla sıhhatle valla. Her ay sil baştan yapıp duruyoruz. İnsallah bu ay isteyen herkese nasip eder RabbimBekledikce de günler geçmez oldu artık.. Ayy İnşallah ilkden sonra vücut alıştığı için hamileliğe daha rahat kalabiliyormuş
yaa bana da demiştiler yardırdık bakalım ne oluyor bu ayKuzum yine burda bi topicte okumuştum birine sık ilişki demiş doktor rahmi spermle dolduralım demiş çatlayınca biri denk gelsin diye, yani bir tane yetiyor sonuçta sorun olsa bile içlerinde illaki hareketli sağlam sperm olur ne kadar kalitesiz olabilir ki bomboş olmayacağına gore bir de şimdiki sperm zaten iki ay önce üretiliyor diye okumuştum beynimin ici tam bir bilgi çöplüğü ne idüğü belirsiz ne kadar bilgi varsa depoluyorum
Yumurtlamaya kadar iki günde 3 günde bir, yumurtlamada her gün yardirmak gerekiyor bence isin sırrı bu
Regl olursam ben de bi çatlatma isine kalkisicam bakalım ne önerecek doktor
28 benim yaşım hamile kal doğur et derken 30 yaklasmıs olacaz zaten 2. İstiyorsak hiç mola vermeden devam etmek lazımAy ben bir tane doğurmayi becerebilsem zirvede birakicam gibi zaten yaşım olmuş 30
Hangi şehirde yaptırdınız 10 bin istiyorlar özel deMerhaba ben aşılama yaptırdım özelde 2 bin TL verdik. Aşılama işlemi ve sperm yıkama ücreti dahil bu fiyata
Yani bizim rezerv doğuştan geliyorsa onlarınki de anında uretilmiyordur heraldeBu iki ay öncesini bende okudum mantıklıda geldi hepimizin beyni çöplük oldu resmen
Ooohh emeğine sağlık kuzum hadi inşallah askerler kapmıştır yumurtayıyaa bana da demiştiler yardırdık bakalım ne oluyor bu ay
Bir kadının yumurtalıkları taa anne karnında olusurmuş. Annenin vs beslenmesine göre kalitesi orda oluşurmuş. Hamilelikte dikkat etcez hele ki bebşlrrimiz kız olursa vitamin patlaması yaparızYani bizim rezerv doğuştan geliyorsa onlarınki de anında uretilmiyordur heralde
Ayyy vallahi kafamda deli sorular
Sperm döngüsü 62 günmüş ben de anlamadım hiç.İlikleriyle ilgili bişeymişmişmiş de muş muş muşYani bizim rezerv doğuştan geliyorsa onlarınki de anında uretilmiyordur heralde
Ayyy vallahi kafamda deli sorular
Ay bi olsa kuzularimizi kus sütüyle besleriz karnımızda burnumun direği sizliyor düşündükçeBir kadının yumurtalıkları taa anne karnında olusurmuş. Annenin vs beslenmesine göre kalitesi orda oluşurmuş. Hamilelikte dikkat etcez hele ki bebşlrrimiz kız olursa vitamin patlaması yaparız
bi kaç belirtim var ama bakalım bakalımOoohh emeğine sağlık kuzum hadi inşallah askerler kapmıştır yumurtayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?