Ekliyorum canım hoş geldin şubat şans getirsinMerhaba kızlar bende bu topiginize katılmak istiyorumm bat 12/(13 belki) Şubat yumurtlama dönemine göre artık belirlenir ama 12 Şubat a yazabilirsin admincim
Merhaba hoş geldin ekliyorum tabi inşallah güzel haberler alırsınMerhaba benim Bat 29 Ocak beni de ekler misiniz bu ay da umutlu değilim pek. 4 ay oldu. Cok hafif pko var bende inositol omega3 ve d vitamini alıyorum sadece
Canım hoş geldin teşekkür ederimHayırlı olsun canım topigin, ben de eklendim şubatayeni başladım reglim muhtemelen diğeri 14 Şubat olur
Şubatgillere hoşgeldin canım.. İnshaAllah sana hayırlı olurHayırlı olsun canım topigin, ben de eklendim şubatayeni başladım reglim muhtemelen diğeri 14 Şubat olur
Hoşbuldum kuzum inşallahŞubatgillere hoşgeldin canım.. İnshaAllah sana hayırlı olur
Kız bende geldim buraya hhahahahHoşbuldum kuzum inşallah
Aman hiç birbirimizi iyi yönde takip etmeyelimKız bende geldim buraya hhahahah
Alla sorma yaaa korkuyorum kızlar buraya düşer diye var bir kaç güzel haber ya bakalım inşallah gelmezlerAman hiç birbirimizi iyi yönde takip etmeyelim
Yunurtaların büyüdügünü nerden anlıosunuz ya kaynana iyiymişRegli de bittiğine göre çalışmalara tekrardan devam derken kayınvalidem alttakilere küsmüş 2 gündür bizde kalıyor ve benim yumurtalar büyümeye başladı inşallah barışıp evine geri döner
Amin insallah hepimize en saglıklısını nasip ederEkliyorum canım hoş geldin şubat şans getirsin
Merhaba hoş geldin ekliyorum tabi inşallah güzel haberler alırsın
Canım hoş geldin teşekkür ederimşubat için hepimize kocaman bir inşallah diliyorum
İnşallah kuzum yaAlla sorma yaaa korkuyorum kızlar buraya düşer diye var bir kaç güzel haber ya bakalım inşallah gelmezler
Gittiğimiz yeri costuruyoruzN Nasipolsunn burada yazışma 13 sayfa şimdi geldik ya abuuu geceden sabaha sabahtan geceye burada olur bir 500 sayfa heralde biz tur dönene kadar.bu arada sen bu ay ne yapacaksın ben düzenli plan yapacağım bu ay beslenme değiştiriyorum bakalım
regli dün bitti canım kasıklarım ufaktan ağrıyor yumurtalar gelişiyorYunurtaların büyüdügünü nerden anlıosunuz ya kaynana iyiymiş
Cnm duzensizlik yok, fakat bir yildir filan 1-2 gun once geliyor ve suresi 1 gun kisaldi. Daha once 5 gun surerdi, 4 gune dustu. Bu ay 3gun surdu diyebilirim. Fakat bunun nedeni covid gecirmem ya da asilar diyemem. Yasla ilgilidir muhtemelen. Gebelik planlayana dek bunun bir sorun olabilecegini dahi dusunmedim. Vucut kendini menapoza hazirlarken ben gebelik planliyorum. Yaman celiskiGörür görmez yazdım aslında ama nasip inşallah bu sefer hafif geçer oncekilerde düzensizlik vs yapmış miydi
Bunu okurken duygulanmamBu gruptan birileri hamile kalcak ve suan bundan habersiz :))) hayat cok garip
Ben de ateş takibi yapıorum adetin ilk günü başlıyoruZ. Sorun varsa sorabilirsin. Her şeyi bilmesem de yardımcı olurum inşallahBenim sorum olacaktı ben ilk gebelikte takip etmiştim ateşimi sonra bıraktım şimdi tekrar yapmak istiyorum bunu bilen bana tekrar anlatabilir mi nasıl yapılıyordu unuttum.. adet başlayınca mi yoksa adet bittikten sonra mı ateşimi ölçmem gerek ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?