- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Subat 28 cekiyor canım
Yumurtlamadan sonra kac gun gectigine baglıKizlar regli 4 subat olup test yapan var mi? 6 gun once cikar mi?
Hahahah hayattaki sansimSubat 28 cekiyor canım
Gecen hafta cmt yumurtlama gordum. Pazar da catladi.Yumurtlamadan sonra kac gun gectigine baglı
Daha 7 gun olmus 10 günden önce test yapmayın varsa bile bosa üzülmüş olursunuz döllenip rahme tutunması en erken 10 gunGecen hafta cmt yumurtlama gordum. Pazar da catladi.
Erkenden yapmayın bence zaten.. azıcık sabır.. sonra kimyasal filan olur üzülürsün.. yada erkenden morelini bozarsin..Kizlar regli 4 subat olup test yapan var mi? 6 gun once cikar mi?
Çok teşekkür ederimBiz çakşır kökü otu ve keçi boynuzu pekmezi kullandik çoban çökerten otunu da çok söylediler saracoglunda hepsi var biz de oradan almıştık
Kız ben de seni daha dün eklemiştim diğer gruptan batını bulup
Allahım nasip etKızlar merhaba bişey soracaktım. Arkadaşım geçen ay kimyasal geçirdi bu ay doktoru korun dedi ama korunamadılar. Erken gebelik testi yaptı pozitif ama t çizgisi daha koyu. Test mi bozuk yoksa gebelik var mı bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2997154
Bacım valla allah sana peygamber sabrı vermiş her şeye karşı sabırlıyımdır ama bu konuda hayatta bekleyememErkenden yapmayın bence zaten.. azıcık sabır.. sonra kimyasal filan olur üzülürsün.. yada erkenden morelini bozarsin..
Canım başka bi arkadaşa daha söylemiştim, her şeyi aynı anda yapma ters tepebilir diye vücudun dengesini bozmamalısın, bir an önce olsun derdimizden hepsini yapınca olcak diye düşünüyoruz ama tersi oluyo ne yazık ki.. az ve öz faydalı beslenBu ay sabah ac karina yarim cay kasigi ari sutu, bir tatli kasigi keciboynuzu pekmezi, kahvaltida yarim avokado, omepaq10 kullandim. Sonuc 4 kucuk yumurta. Gecen ay hicbirini yapmamistim, arada avokado yemistim. Guzel boyutlu bir yumurtam vardi, sonuc negatif olsa da. Hicbisey yapmamak daha iyi herhalde. Bir de bu ay adetim biter bitmez 3.doz biontech asimi oldum. O mu etkiledi bilemiyorum.
İlk yumurtlamam ayın 14üydüKızlar bugün ovulasyon testi yaptım yine pik durumda. Perşembe de böyleydi 3 gün sürer mi yumurtlama
Sürer çatlaması için havuç yiyin birkaç taneKızlar bugün ovulasyon testi yaptım yine pik durumda. Perşembe de böyleydi 3 gün sürer mi yumurtlama
Aynı soru benden de gelsinbat 6 şubat olanlar ne zaman test yapmalıyız acaba ?
Canlar yumurtlama gününden sonra mutlaka 10 gün bekleyin gec döllenme olduysa yine negatif cıkar en iyi belirti adet gecikmesiAynı soru benden de gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?