- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- 83
Olmuş canımKızlar günaydın dün ve bugünkü yumurtlama testlerim pik olmuş mu
Daha doğru sonuç elde edersiniz en iyi saatler 12-16 20-22 arası çünküÖğlen 3 gibi sıvı almadan bir daha yapim
selamm...Teste bağlı.. bazıları adetten 6 gün önce bazıları 4 gün önce filan gösteriyor.. ama bazen çok erken olduğu için göstermiyor bile.. ama ufacık bir tavsiyem var uymk isterseniz siz bilirsiniz.. tavsiyem su.. asla.gecikmeden test yapmayın.. cunki bazen gebelikler kimyasal oluyor adetle sökülüyor.. önceden ogrneip heycanlanirsiniznsonfa hayal kırıklığı olabilir. Benc ebekleyin gününüz geçsin öyle yapın.. nacizane bir tavsiyeMerhaba kızlar; erken gebelik testini ne zaman yapıyoruz ?
Merhaba.. Allah en kısa zamanda gönlündekini sana nasib etsin..Merhaba arkadaşlar, bu mart ayında deneme süresi olarak 2 yılı geride bırakacağım, bu süreçte 6 ayda bir kadın doğum uzmanına göründüm kan, ultrason vs. fakat hiç bir sorun gözükmedi keza eşim de aynı şekilde. Yani sebepsiz gözüküyorşimdi bat 9 şubat, ben adet olma ihtimaline karşı 11 şubat için randevu aldım tekrar. Açıkcası süreç nasıl ilerleyecek doğru mu yaptım bilmiyorum. Aşılama tedavisi için adetliyken de muayene ediliyor mu? Yoksa adet bitimini bekleyecek miyim? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim bana da moral olur
Bak heleeee gordunmu ... Ya bendede boyleyseeeKız ben kendi kendime uyduruyo da olabilirim belirtileri psikolojik olarakama bazen kanda da hemen çıkmayabiliyomuş kuşum burda bi arkadaş yazmıştı kanda negatif çıkmış doktor söktürücü vermiş kız içmemiş 1-2 hafta sonra hala adet olmayınca yeniden kan vermiş bakmışlarki hamile o yüzden söktürücü verirlerse hemen içmeyin yazmıştı
Çok geçmiş olsunn...Canım omcelikle çok geçmiş olsun inşallah bı an önce bebeğine kavuşursunsen yine sanslimissin ki iğneyle düşmüş bende geçen sene Şubat ayında dış gebelik geçirdim doktor bı turlu anliyamadi.her gittiğimde bidahaki hafta yine gel dedi en sonunda başka doktora gttim dış gebelik olduğumu ve iç kanama başladığını öğrendim bebeğin kalp atışını bile duydum tüpe yapışmış kalmış sağ tüpüm ile birlikte aldılar ameliyatla öğünden beri de olmadı hiç
aynı bende öyle oldum canım sol tüpüm alındı kalp atışını bile duyduk çok zorduCanım omcelikle çok geçmiş olsun inşallah bı an önce bebeğine kavuşursunsen yine sanslimissin ki iğneyle düşmüş bende geçen sene Şubat ayında dış gebelik geçirdim doktor bı turlu anliyamadi.her gittiğimde bidahaki hafta yine gel dedi en sonunda başka doktora gttim dış gebelik olduğumu ve iç kanama başladığını öğrendim bebeğin kalp atışını bile duydum tüpe yapışmış kalmış sağ tüpüm ile birlikte aldılar ameliyatla öğünden beri de olmadı hiç
Bende sabah 9 da vuruldumm. Bakalım ben dün akşamıda değerlendim. 22 mm yumurta iğneden önce kendliğinden catlarsa diye cuma aksamınıda değerlendir dedi doktor. İnsallah birbirimize güzel haberleri veririiz
Ay canımm o senin tatlılığıınAy çok tatlısın ya
Benim de 2 erken gebelik 2 kaset test var kuzucum kıyamıyorum erken gebeliğin biri 65 olmuş eczanede yuhhValla benim yedekte var Allahtan gebelik testi2 adet ..Umarım boşa gitmez
O iğneneyi hissetmemenin imkanj yok iki kalçamdan aynı anda iki hemşire yaptı çok acı veren bi iğne ikimiz aynı anda yapaljm tek sefer acı çekmiş olursun dediler çom şükür ki tek dozla atlattım çok dua ettim 2.dozu yapmaya gerek kalmasın diye zaten çok erken farkettik en son beta 300 lerdeyken kürtaj ve iğne oldum 4. Günü beta 50 ye düşünce taburcu edildimBelli aralıklarla kan verdim 20 günde sıfırlandıAh canım ben de ağrıdan felç oldum sanmistim ortalığı ayağa kaldırmıştım ağlaya ağlaya zaten üzüntü korku yetiyor bi de hissetmicen dediler o kadar çok ağrı olunca çok kotu oldum hala aklıma gelince beynim o ağrının sinyalini gönderiyor Allah bir daha yaşarmasın
Olabilir tabi canım neden olmasın ama senin bi doktora görünmen şarttt ihmal etmeBak heleeee gordunmu ... Ya bendede boyleyseeebir sürü yorum okudum böyle
T daha koyu çünkü HCG seviyesi yüksek demekki.yukseldikce t koyulaşır günü yeni geçerken bu kadar koyu olmuyor genelde günü geçmiş belliki biraz.hayirli olsunKızlar merhaba bişey soracaktım. Arkadaşım geçen ay kimyasal geçirdi bu ay doktoru korun dedi ama korunamadılar. Erken gebelik testi yaptı pozitif ama t çizgisi daha koyu. Test mi bozuk yoksa gebelik var mı bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2997154
Yok canım en kısa zamanda gidecem zaten.. merak ettim neler dönüyor.. kötü bişi olmasında gerisi gelir Allah'ın izniyleOlabilir tabi canım neden olmasın ama senin bi doktora görünmen şarttt ihmal etme
Evet baya yuksekki t patlamış resmen ikizmiyki acabaKızlar merhaba bişey soracaktım. Arkadaşım geçen ay kimyasal geçirdi bu ay doktoru korun dedi ama korunamadılar. Erken gebelik testi yaptı pozitif ama t çizgisi daha koyu. Test mi bozuk yoksa gebelik var mı bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2997154
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?