- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
Biz çakşır kökü otu ve keçi boynuzu pekmezi kullandik çoban çökerten otunu da çok söylediler saracoglunda hepsi var biz de oradan almıştıkNeler yaptığınızı öğrenebilir miyim? Benimde eşimde varikosel var ama sınırın bi tık üstünde çıkmıştı sperm hareketliliğide ilk testinde %25 morfolojide %1 çıkmıştı. İkinci kez 3 ay sonra yaptırdığında da ileri hız %55 morfoloji 6 çıkmıştı takviye vitamin kullanmıştı çünkü sonra değerler düzelince doktor vitamini bırakabilirsin dedi. 6 ay sonra Kasım ayında aşılama yaptırırken değerlerinin tekrardan düştüğünü gördük ileri hız %10 morfoloji %1 çıktı ilkinden daha da kötü olmuştu niye böyle oldu anlamadık. Şimdi tekrardan takviyelere başladık siz neler kullanmıştınız?
NeeeeeeeeeeeyKızlar bat ocak sonu şubat başı olanlar test falan yapmıyo musunuz ben çatlıyorum kendi adıma daha bata 9 gün var test yapmamak için zor duruyorum yapın bişeylerrr
Normal beyaz okdar kontrol etmedim ki. Bence hepsi regli belirtisiHadi yaaa nasıl bu akıntıların? Ne renk kıvamı filan.. bende de devam ediyor cunki
Yooo yapmıyorum yarın regli günüm tabi 30 dünde okursam bazen 34 gün oluyor yani İlk defa geçen ay 34cu gün öldüm kilo almamdan kaynaklı sanırımKızlar bat ocak sonu şubat başı olanlar test falan yapmıyo musunuz ben çatlıyorum kendi adıma daha bata 9 gün var test yapmamak için zor duruyorum yapın bişeylerrr
Canım vallaha benim regl geçti olmadım doğru dürüst o yüzden akıntılar var hala şuanNormal beyaz okdar kontrol etmedim ki. Bence hepsi regli belirtisi
Oooo sen pazartesiden itibaren başlarsın o zaman tekrar testlereBacı bitti benim ovülasyon testim almadım da o yüzden hiç bilmiyorum şu an durum neilk yumurtlama 21inde ikincisi 26sında oldu ama onu biliyorum
Bacım biz burdayız sen nerdesin asıllKizlaaaaarr nerdesiniz naptınız bakalım varmı yenilik?
Kendimle cebellesiyorumm... Noldugunu bilmediğim için kendimle alakalı bilgi vermedimm... İşte az önce yazdım herşeyi senide etiketledim.Bacım biz burdayız sen nerdesin asıll
Gecikmeyi bekleyemem ben durumum aceleeeNeeeeeeeeeeey
Kız daha dur beaaa ne testiii.. gecikmeden test mest yapma bekle sabır canım sabır
Planım bi pazartesi erken gebelik yapmak bide çarşambaOooo sen pazartesiden itibaren başlarsın o zaman tekrar testlere
Şimdi gördüm canım, bi doktora görünsenee sendeki bu rahatlığı napcaz bilemedim valla allah korusun başka bişey olmasın bu kadar akıntı normal değilKendimle cebellesiyorumm... Noldugunu bilmediğim için kendimle alakalı bilgi vermedimm... İşte az önce yazdım herşeyi senide etiketledim.
Dedi ve yarin sabah uyanır uyanmaz teste koştuGecikmeyi bekleyemem ben durumum aceleee
Planım bi pazartesi erken gebelik yapmak bide çarşamba
Hahahah rahatım demiiiŞimdi gördüm canım, bi doktora görünsenee sendeki bu rahatlığı napcaz bilemedim valla allah korusun başka bişey olmasın bu kadar akıntı normal değil
Ahhaahahaha yok kuzum hevesimi aldım yapmam bikaç gün pazartesiyi bekliyorum yumurtlama üzerinden 10.gün olacak zaten varsa çıkma ihtimali var, sonra da duruma göre çarşamba veya perşembe yaparım diye düşünüyorum bakalımDedi ve yarin sabah uyanır uyanmaz teste koştu
Aminnnn canımHadi İnshaAllah bu liste deki herkes müjdeli haberi alsın en yakın zamanda İnshaAllah Rabbim
Saracoğlu İstanbul dadır muhtemelen biz Balıkesirde yasıyoruz online tedaviyle Murat mermerkaya ya basladık keciboynuzu kürü yapıyoruz bi tane de macun tarifi verdi onun haricinde çoban çokerten aksamları bi bardak çay olarak içiyor 5 tane de ilacı var bakalım ne olcak 3 ay bitişinde görücezÇakşır kökü otu ve keçi boynuzu pekmezi bunlarla düzeldi saraçoğluna gidin veriyor hemen kürü
İnternette de çookkk pahalı artik valla kaset test aldım 10 tane 60 liraAhhaahahaha yok kuzum hevesimi aldım yapmam bikaç gün pazartesiyi bekliyorum yumurtlama üzerinden 10.gün olacak zaten varsa çıkma ihtimali var, sonra da duruma göre çarşamba veya perşembe yaparım diye düşünüyorum bakalımAy bide erken gebelikler bir pahalııı predictor eczanede 65 tl olmuş yuhh bebe gelmeden bir sürü masrafa soktu bizi
Ben de yeni aldım 10 tane. Kargo ücretiyle 42ye falan geldi. Önce Google'dan arat alışveriş kısmından kıyasla öyle al.İnternette de çookkk pahalı artik valla kaset test aldım 10 tane 60 lirabundan bir kaç yıl önce çok daha ucuza geliyordu yapıyordum bol bol artik galiba kan vermek daha mantıklı olacak bi de acildekileri kandırabilsek
Ya minicik silik bir çizgicik görsem ben hemen acile gidicem zaten dicem çabuk kanımı alın ve beta bakınİnternette de çookkk pahalı artik valla kaset test aldım 10 tane 60 lirabundan bir kaç yıl önce çok daha ucuza geliyordu yapıyordum bol bol artik galiba kan vermek daha mantıklı olacak bi de acildekileri kandırabilsek
Hahahhaha ..Ya minicik silik bir çizgicik görsem ben hemen acile gidicem zaten dicem çabuk kanımı alın ve beta bakınbu arada kanı aç karnına mı vermek gerekiyo tok mu? Ben sıfır bilgiyle bebem olsun doğuram bakam diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?