Aynen sükür yinedeben de iki aydır alkol ve sigarayı bıraktım ama
işte eşiğine geliyorum bazen tekrar durduruyorum kendimi. eşimi eğer ikna edebilirsem gidelim barış beye de bi gözükelim. sundan bir hafta öncesine kadar varikosel nedir morfoloji nedir bilmezdim. kendi insülin direncim pcomla uğraşırdım. bunlara da şükür ne diyelim
Merhabalar. Hoşgeldiniz. İnşallah burada hayırlı müjdeli haberler veririz birbirimizeMerhabalar,
Nasip olursa biz de Şubat ayında tüp bebek tedavimize başlayacağız. Endometriosis tanım var , rahimde yer yer yapisiklik ve çift taraflı çikolata kistim var. Hatta yumurtalıklarım da kissing over , yani rahime arkadan yapışmış durumdalar. Ve endometriosise bağlı olarak amh dusuklugum var. Benim gibi tanıya sahip olup bebek sahibi olan arkadaşlarımız varsa yazarsanız çok mutlu olurumRabbim isteyen herkesi hayırlı , sağlıklı evlat sahibi yapsın inşallah
Sanki beni anlatmışsınız benimde endometriosis tanım var çift taraflı çikolata kistlerim var sol yumurtalığımı mahvetmiş ama sağdan inşallah fayda alınırsa tüp bebek yapıcaz bizde erkek faktörü de var herşeyimiz zor bakalım adet bekliyorum canım olunca gidicez inşallah Allahım hepimize bu dünyada evlat meyvesini de tattırsınMerhabalar,
Nasip olursa biz de Şubat ayında tüp bebek tedavimize başlayacağız. Endometriosis tanım var , rahimde yer yer yapisiklik ve çift taraflı çikolata kistim var. Hatta yumurtalıklarım da kissing over , yani rahime arkadan yapışmış durumdalar. Ve endometriosise bağlı olarak amh dusuklugum var. Benim gibi tanıya sahip olup bebek sahibi olan arkadaşlarımız varsa yazarsanız çok mutlu olurumRabbim isteyen herkesi hayırlı , sağlıklı evlat sahibi yapsın inşallah
Aminn inşallah, benim eşimde problem yok ama tüp bebek zaten kaliteli sperm ile olduğu için bir sorun olmadan bebeğinize kavusursunuz inşallahSanki beni anlatmışsınız benimde endometriosis tanım var çift taraflı çikolata kistlerim var sol yumurtalığımı mahvetmiş ama sağdan inşallah fayda alınırsa tüp bebek yapıcaz bizde erkek faktörü de var herşeyimiz zor bakalım adet bekliyorum canım olunca gidicez inşallah Allahım hepimize bu dünyada evlat meyvesini de tattırsın
Hem hormon sıkıntısı hemde vajina duvarı kalınlaşmıyor hep ince, o yüzden bebek tutunamıyor dendi. 2 sene önce yumurtalarım vardı şimdi üstüne yumurta sıkıntısı da yaşıyorum. Seç beğen al vallasebepsiz interfilite mi yoksa başka bi rahatsızlık var mı canım?
Ben Marmariste Cüneyt Özcan a gidiyorum canım, 4 embriyom daha var Buda 2 şans daha demek. Bahçeciyi çok duydum İstanbul da sanırım. Fiyat olarak herşey dahil 20 bini geçtik şuanİnşaAllah bebeğine kavuşursun canım. Nerde yapıyorsun fiyat nedir. Bende bahceci ile görüştüm olumlu gecti ama bilemiyorum yinede
1- yumurta toplama anesteziyle oluyor. Korkacak hiiiiiiiç birşey yok 10-15 dakka max bitiyor. Sonra toplanan yumurta sayısını öğreniyorsun sonra da ne kadarının yaşadığını söyleyip, ya sonraki ay için donduruyorlar yada taze transfer yapılıyor. Benimkiler donduruldu. 2- transferde ayık oluyorsun o da 10 dakkada bitiyor gibi, önceden su içmeye başlıyorsun çünkü karnından bakıyorlar tam yerine yerleştirmek için. Acı olmuyor ama rahatsız bir his diyebilirim. Kurcuklandığını hissediyorsun biraz ... yanında bir ekran oluyor ordan embriyoyu gönderirlerken izleyebiliyorsunuz çok tatlı bir an ... bence içinizden hoş geldiiiin deyinCanım dilerim bu denemende evladına kavuşursun. Bende adet görmeyi bekliyorum Şubat adetimde inşallah başlayacağız. Ben hsg cekildim cok korkuyordum ama anestezili olunca hiçbirşey anlamadım peki şimdi yumurta toplama ve transferde anestezili olacak mı ? Transfer de anestezi olmuyor diyorlar doğru mu çok ağrılı mı. Yani embriyo transfer edilirken anestezi olmazsa kıpırdarsak ya düzgün koyulmazsa felan ondan korkuyorum
Bahçeci ile görüştük biz. 12bin tüp bebek. 2100, rahim dinlendirme (onu pek anlamadım ama) ilaçlar 3/4 bin arası. Genetiği embriyo yollarsan tane başı 320 euro....Ben Marmariste Cüneyt Özcan a gidiyorum canım, 4 embriyom daha var Buda 2 şans daha demek. Bahçeciyi çok duydum İstanbul da sanırım. Fiyat olarak herşey dahil 20 bini geçtik şuan
Merhaba embriyolarınızın kalitesi neydi acaba?İlk denemem değildi canım 3. Denemem eylülde olan. Hepsini bahçeci de yaptırdım.ilk denemem 2014 ocak da bahcecide doktor Zehra vardı onunla denedim 5. Gün embriyosu negatif sonuçlandı 2014 eylülde zeki beyle sıfır baştan başladık 3.gün embriyosu 2 tane ile ikiz gebelik oldu fakat biri 6 hafta da diğeri 8 haftada kalbi durdu o tedaviden kalan 3. Gün embriyomuda 2015 de transfer oldum çok şükür pozitifdi 5 yaşında bir kızım var. Şimdi yine zeki bey le devam ediyoruz şubatta inşallah kızım a kardeş gelir
Rahim dinlendirme nedir bilmiyorum bana denmedi, genetiğe yollayalım da demediler. Embriyo oluşunca kaçıncı gün embriyosu olduğu da şansı arttırıyor sanırım, genelde 5. Gün embriyosu koyuyorlar yani döllendikten sonra 5 gün yaşamayı başarmış embriyo ... ama 2 yada 3. Gün de konuyor , kadının durumuna göre ayarlanıyor sanırımBahçeci ile görüştük biz. 12bin tüp bebek. 2100, rahim dinlendirme (onu pek anlamadım ama) ilaçlar 3/4 bin arası. Genetiği embriyo yollarsan tane başı 320 euro....
İnşallah rabbim hepimize evlat meyvesini tattırsın kucaklarımızı boş bırakmasınAminn inşallah, benim eşimde problem yok ama tüp bebek zaten kaliteli sperm ile olduğu için bir sorun olmadan bebeğinize kavusursunuz inşallah
Canımmm öyle güzel tatlı anlatmışsın ki gözlerim doldu. Umarım hoş gelir umarım bende o aşamalara gelirim dua et nolur benim içinde. Transferden korkuyorum acıkcası o kurcalanma hissiyle kıpırdarsam düzgün yerleşmezse diye1- yumurta toplama anesteziyle oluyor. Korkacak hiiiiiiiç birşey yok 10-15 dakka max bitiyor. Sonra toplanan yumurta sayısını öğreniyorsun sonra da ne kadarının yaşadığını söyleyip, ya sonraki ay için donduruyorlar yada taze transfer yapılıyor. Benimkiler donduruldu. 2- transferde ayık oluyorsun o da 10 dakkada bitiyor gibi, önceden su içmeye başlıyorsun çünkü karnından bakıyorlar tam yerine yerleştirmek için. Acı olmuyor ama rahatsız bir his diyebilirim. Kurcuklandığını hissediyorsun biraz ... yanında bir ekran oluyor ordan embriyoyu gönderirlerken izleyebiliyorsunuz çok tatlı bir an ... bence içinizden hoş geldiiiin deyinHop diye bitiyor işlem, hemşire çok sıkışıksan çişini yapman için altına bişey koyuyor( adını unuttum) ben yarım saat daha tutabildim çişimi ama valla zor bence direkt yapmalı. Ortalama 1 saat seni kaldırmıyorlar öylece yatıyorsun.. sonra merkezden çıkıp gidiyorsun ve 12 gün sabırla bekliyorsun
inşallajAynen sükür yinedeGelismelerinizi bekliyorum iyi haberler alalım hep birlikte insallah
Sen ne zaman başlıyorsun canım? Hangi doktor?Rahim dinlendirme nedir bilmiyorum bana denmedi, genetiğe yollayalım da demediler. Embriyo oluşunca kaçıncı gün embriyosu olduğu da şansı arttırıyor sanırım, genelde 5. Gün embriyosu koyuyorlar yani döllendikten sonra 5 gün yaşamayı başarmış embriyo ... ama 2 yada 3. Gün de konuyor , kadının durumuna göre ayarlanıyor sanırım
İyi kalite dendi. Son transferim de 5AB ve 5BA iki embriyo transfer edildi boş gebelik olurşu. Erkek infertilitesi bizim. Şimdi mart ayında 5AB embriyomuz kalmıştı onu transfer ettireceğiz inşallahMerhaba embriyolarınızın kalitesi neydi acaba?
Ben de haftasonu başlayacağım galiba. Benim de kafamı kurcalıyor bu sorular. Tecrübeli olanlar cevap yazarsa çok sevinirizMerhaba,
Ben de haftaya ilaçlara başlayacağım, ilk tedavimiz, umarım herkeski son olur. İlk iğneyi pazar günü yapacağım ama bugün kafama takıldı nasıl yapıcam diye? Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? Karından mı, koldan mı? Direk batırıyor muyuz? İğneyle gidince hastaneler yapar mı acaba, ona da para isterler kesin...Çok acıyor mu? Yan etki yapıyor mu? Günler geçip düşündükçe sorular bitmiyor..
Hiç korkmanıza gerek yok ben karından yapıyodum sinek ısırığı gibi bişey. İlacı saldıkla yayıldığını hissediyosun o bölgede ufak bi sızı oluyo sadece. Bende yapamam korkarım diye cok telaslanıyodum ama hic bisey yokmus gözünüzde büyütmeyin nasıl yapacağınızı gösterecekler hemsireler zaten gerisi kolayMerhaba,
Ben de haftaya ilaçlara başlayacağım, ilk tedavimiz, umarım herkeski son olur. İlk iğneyi pazar günü yapacağım ama bugün kafama takıldı nasıl yapıcam diye? Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? Karından mı, koldan mı? Direk batırıyor muyuz? İğneyle gidince hastaneler yapar mı acaba, ona da para isterler kesin...Çok acıyor mu? Yan etki yapıyor mu? Günler geçip düşündükçe sorular bitmiyor..
Transferde kıpırdaman zor,doktor ve hemşireler hepsi ekrandan kontrol ediyorlar ,yani embriyonun nereye yerleşmesi gerekiyorsa bakarak tam oraya koyuyorlarCanımmm öyle güzel tatlı anlatmışsın ki gözlerim doldu. Umarım hoş gelir umarım bende o aşamalara gelirim dua et nolur benim içinde. Transferden korkuyorum acıkcası o kurcalanma hissiyle kıpırdarsam düzgün yerleşmezse diyeumarım adet görürüm ve artık beklemeden o aşamalara gelirim bende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?