ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

bayanlar herkese selam,
biz de sanırım subatta başlaycağız. suan ilaç kullanıyoruz eşimle. inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım

bayanlar herkese selam,
biz de sanırım subatta başlaycağız. suan ilaç kullanıyoruz eşimle. inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım
Merhaba hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çabalarımızı boşa çıkarmasın Rabbim

peki morfolojiyle ilgili değerlerinizde ayrıntılı sonuö gelmiş miydi ? bizim 2 çıkmış fakat ayrıntılı sonuçlarız yok.
Bizimbaska bi merkezde morfoloji 2 cıkmıstı ve ayrıntılı olarak dna hasar testi falanda yapılmıstı biz o sonuclarımızla gittik doktor burdada yaptırın suanki durumu görelim demişti normal analis bakıldı sanırım ayrıntınlı bakılmadı orada

bayanlar herkese selam,
Hayırlı olsun siz nerede yaptırcaksınız ne ilacı kullanıyosunuz

Hayırlı olsun siz nerede yaptırcaksınız ne ilacı kullanıyosunuz
ben alsancakta muaynesi olan bir doktorla yola çıkıcam sanırım tavmergende analiz yaptırrdık. morf 2 bizimde . ileri hız yok ama a+b 47 çıkmş. neden morf detayına bakılmadı onu merak ediyorum. eşim ilk kez test verdi o nedenle elimizde başka veri yok.
başka bir yerde daha tekrarlamayı düşünüyorum ama o yüzden sordum size. northvital kullanıyor eşim

Tavmergende ürolog barıs bey bakmıstı esime ondan da randevu almıstık biz dna vs diğer değerler normal cıkmıstı. İsterseniz barıs beyin alsancakta muayehanesi var cok ilgileniyor bi ona gidin ayrıntılı olarak bakıyor orda biz önce onun yerine gidip sonra tavmergene gitmistik onunda orayla calıstıgı orda öğrendik.

Talatpaşa laboratuvarında yaptırttı testleri

barış beyn soyadı nedir ? siz suan ne durumdasınız aşama olarak acaba? bende de pko var , rahim filmi çekilicem önümüzdeki hafta sonra şekillenecek inşallah bişiyler

barış beyn soyadı nedir ? siz suan ne durumdasınız aşama olarak acaba? bende de pko var , rahim filmi çekilicem önümüzdeki hafta sonra şekillenecek inşallah bişiyler
Prof dr barış altay diye hatırlıyorum. Bem rahmimde perse vardı erol bey histeroskopiyle onu aldı. Suan beklemedeyiz subatta tüp bebek yaptırcaz benim baska bi problemim yok esiminde sadece morf 2 diğer sayı hız vs normal. 1 asılama 1 tüp bebek negatif olmustu onlar manisada yapıldı

Ay cok yanlıs yazmısım perde vardı

inşallah bu sefer gelir bebiş çabalarının karşılığını alırsın. peki morf normal yolla olmasına bu kadsr engel mi ben onu merak ediyorum. bizde mesela morf 2 . yani sizde olmama sebebi perde mi morfoloji mi bunla iligli bi görüşü var mı doktorların acaba ?

Şöyle söyleyeyelim biz normal sperm testimizi manisada yaptırmıştık. Herşey normal dediler gönderdiler aşılama yapmaya karar verdiğimizde özel dr a gitmiştik manisaya aşılama için sperm örneğini smyrna da verin demişti. Biz orda sperm verdik örneği alıp aşılama yaptırdık doktpr bu değerleri önceden görseydim aşılama yapmazdım hiç oyalanmayın güzel bi merkezde tüp bebek yaptırın dedi morfolojiden dolayı. Sonra biz barış beyi bulduk ona gittik morfoloji için normal yolla gebelik olması imkansız değil ama çok düşük ihtimal dedi.birkaç ilaç verdi sigarayı kesinlikle bırakmasını söyledi ve 3 ay sonra kontrole cagırdı. Karantina falan olunca kontrole gidemedik sonrada aman direkt gidelim iyi biyerde tüp bebek yaptıralım dedik en cok icimize tavmergen sindi. Ben bi problem yok baska diye biliyodum ama erol bey perde den süphelendi önceden rahim filmi de cekilmisti fakat normal demislerdi. Erol bey garantiye alalım bosuna tüp bebek yapmıs olmayalım dedi anestiziyle uyuttular ve kamerayla baktılar perde oldugunu görünce aynı zamanda perdeyi aldılar. Aralıkta oldu bu işlem doktor 2 ay korunun isterseniz bi süre kendiliğinden deneyin tüp bebek yaptırmak istediğizde gelin dedi.Barış beyin de tavmergende oldugunu duyunca biz kendimiz tekrar bi görmek istedik kontrole cağırdığında gidemediğimiz icin. Randevu alıp ona da gözüktük sperm testi istedi verdik. Hız sayı vs artmıştı fakat morf aynıydı zaten morf yükselmiyormuş sanırım barış beyde değerler tüp bebek için normal dedi 2 ay sonra tüp bebek düşünüyoruz dedik o 2 ayda kullanması için eşime toz bi takviye verdi. 2 ayımız doluyor subatta nasipse tüp bebek icin subat adetimde gidicez

cok uzun oldu yani perde de engeldi morfolojide suan perde kalmadı bakalım

anladım teşekkürler ayrıntılı cevabın için

bize de toplam sperm sayısı iyi olduğu için morf takılmıyorum dedi kadın doğumcumuz . ama ürologlar bakılmalı varkosel olabilir diyor testi tekrarlayın diyenler var. bu değerlerle normal de olabilir diyenler var. eşim sigara kullanıyo ben de içiyodum bıraktım 2 ay olucak. ama o sanmam bıraksın. ben de ondan karıştım yani net bir sonuç elde edemedik henüz. ben ters rahimliyim pko var suan bilinen işte . hoş eşeledikçe
birşeyler çıkıyor o yüzden süreç
yorucu biraz.

Varikosel icin barıs bey 1.derecede cok düsük herhangi bi tedavi gerektirmez dedi zaten morf düsüklüğü varikosel den dolayı oluyomus genelde. Bende sigarayı bıraktıramadım bi türlü delircem Kendim bırakmıstım ama yine basladım. Gercekten cok yorucu bi sürec rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Barıs altaya gitmenizi öneririm ayrıntılı bakılmasını istiyoruz falan dersiniz yardımcı olacaktır mutlaka

ben de iki aydır alkol ve sigarayı bıraktım ama
işte eşiğine geliyorum bazen tekrar durduruyorum kendimi. eşimi eğer ikna edebilirsem gidelim barış beye de bi gözükelim. sundan bir hafta öncesine kadar varikosel nedir morfoloji nedir bilmezdim. kendi insülin direncim pcomla uğraşırdım. bunlara da şükür ne diyelim

Merhabalar,
Nasip olursa biz de Şubat ayında tüp bebek tedavimize başlayacağız. Endometriosis tanım var , rahimde yer yer yapisiklik ve çift taraflı çikolata kistim var. Hatta yumurtalıklarım da kissing over , yani rahime arkadan yapışmış durumdalar. Ve endometriosise bağlı olarak amh dusuklugum var. Benim gibi tanıya sahip olup bebek sahibi olan arkadaşlarımız varsa yazarsanız çok mutlu olurum Rabbim isteyen herkesi hayırlı , sağlıklı evlat sahibi yapsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…