ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Transferde kıpırdaman zor,doktor ve hemşireler hepsi ekrandan kontrol ediyorlar ,yani embriyonun nereye yerleşmesi gerekiyorsa bakarak tam oraya koyuyorlar
Allahım oralara ulasmayı ve basarmayı Allahın izniyle evladımıza kavuşmayı nasip etsin canım. Bilmiyorum hergün yeni bir gebelik haberi alıyorum sevdiğim insanlardan üzülmüyorum seviniyorum ama içime bir yumru oturuyor engel olamıyorum.

Cok tesekkurler. Bugun biraz video seyrettim, kolay gorunuyor.. insan biraz hassas mi oluyor nedir bu surecte, kendi kendimw evham yaptim iste

Ben de haftasonu başlayacağım galiba. Benim de kafamı kurcalıyor bu sorular. Tecrübeli olanlar cevap yazarsa çok seviniriz
Hayirlisi ile guzel sonuclanir insallah sizin de tedaviniz. Takip edelim birbirimizi, ayni seyleri yasayan birinin olmasi iyi oluyor

Evet nedesen haklısın, insanlar için seviniyorsun ama her sevinç kendin için burukluk gibi oluyor. Hayırlısı diyebiliyoruz sadece... doğru zamanda olacak inşallah ... pozitif enerji yolluyorum sizlere

Merhaba arkadaslar, aranizda dondurulmus 4, gün embriyosu transferi olan ya da olacak olan var mi acaba? 3. ve 5.günlerde oluyor genelde ama 4. gün cok nadir oluyor o yüzden sormak istedim sizlerle, basari sansinda falan bilgisi olan var mi?

Benim 3.gün sanırım. Sanırım diyorum çünkü doktora sormak aklıma gelmedi şaka gibi.... 5. Güne kadar yaşayan embriyo en dirençli sağlıklı olan oluyor. Fakat anladığım kadarıyla kadının sorununa göre günleri belirliyorlar, yoksa herkese 5.gün konurdu . Kafana çok takılırsa bi dahaki randevuda doktora sor bence

Merhaba arkadaslar bugun cift embriyo transferi oldum. Allah hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah
Merhaba RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İlk denemeniz mi bana da nasip olursa çift emriyo koyulacak bugün adet oldum yarın doktor sonra ilaçlar sanırım RABBİM kimselerin kucağını boş bırakmasın

Amin insallah seninde emegini bosa cikartmaz Allah . 3 defa asilama denedim olmayinca tup bebege gectik ilk denemem. Iki tane embriyo konuldu. Sakin korkma ignelerde yumurta toplama isleminden falan hrpsi cok basit stres yapma hic.

Amin insallah seninde emegini bosa cikartmaz Allah . 3 defa asilama denedim olmayinca tup bebege gectik ilk denemem. Iki tane embriyo konuldu. Sakin korkma ignelerde yumurta toplama isleminden falan hrpsi cok basit stres yapma hic.
İlk ilaç yazdığında nekadar tuttu ? Benim şuan tek stresim inşallah yumurtalar kaliteli olur bizde bende sıkıntı yok eşimde varikosel var benimde ilk denemem doktorum aşılama yapmayın şansınız çok çok altında ona boşa para harcamayın diyince tüp bebeğe karar verdik 2 emriyo yapcam dedi garanti olsun diye 2 emriyo şansı daha mu yüksek ?

Bunun gelişimi diğerlerine göre daha yavaştı o yüzden tutma ihtimali de daha düşük olur dedi. Ama yine de ben denemek istiyorum Embriyonun kalitesi belirliyor günleri canım, bakıyorlar eğer devam edebilecek gibiyse bırakıyorlar 5-6. Günlere kadar

Canim hic bilmiyorum ben yurt disinda yaptiriyorum ilaclarimizi devlet karsiliyor ve islem icin cok cuzi bir miktar oduyoruz. Iki embriyoda sans daha yuksek diyorlar ama bilmiyorum ki.

Canim hic bilmiyorum ben yurt disinda yaptiriyorum ilaclarimizi devlet karsiliyor ve islem icin cok cuzi bir miktar oduyoruz. Iki embriyoda sans daha yuksek diyorlar ama bilmiyorum ki.
Anladım canım güzel haberlerini bekliyoruz burda bizlere Umut ol

Merhaba arkadaslar bugun cift embriyo transferi oldum. Allah hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah
Allahım ikisini de size evlat eylesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah böyle şeyler duymak öyle mutlu ediyor ki çok sevindim. nerde tedavi gördünüz kendiniz mi istediniz çift embriyo transferini. Birde transfer nasıl bir süreç ağrılı oluyor mu

Bisi sorucam tüp bebek fiyatları ne pki

Amin insallah Allah bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin insallah.12sinde sonuc belli olucak bakalim .Yurt disinda yaptiriyorum ama doktorum cok iyi Turk bir profesor. Kendisi karar verdi 3 tane olsaydi 3unu transfer edicekti sansimi yukseltmek icin. Surec benide cok korkutuyordu ama korkucak hic bir sey yok agrisiz sizisiz bir surec. Sadece kendinize igne vurmak korkutuyor dusununce inanin oda zor degil.

Doktorunuzu öğrenebilir miyim? Ben de dondurulmuş embriyo transferi için doktor arayışındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…