Amin canim insallahİnşaAllah canım kolaylıkla olsun. Orası 12 bin Di değil mi??? bende sordum. Semra hanım la görüşmeye gidemedim oraya henüz. Orda muayne de ücretsiz diğer yerlerde ücretli
İnşaAllah canım ugurlu bebekli gelirAmin canim insallahEvet 12 bin ilaclar ve covid testleri haric.
Tavsiye ederim ongorusmede cok detayli muayene de oluyorsun, onden senden bazi tahliller istiyorlar, gorusmede onlari degerlendirerek yol haritasi ciziyorlar
Benim icime cok sindi, zaten bizim icin onemli olan laboratuvarin kalitesi oldugu icin diger merkezlerle gorusmeye gitmedim bile. İnsallah ugurlu gelir
Bu ilk goturdugun tahliller icinde degil canim. Zaten sen onden yaptirip yaninda goturuyosun on gorusmeye. Randevu alinca istedikleri tahlilleri sms atiyolar sanaİnşaAllah canım ugurlu bebekli gelirtestler fiyatın içinde mi peki? Bende bugün gideceğim inşallah Bi bakayım
İnşaAllah canım yaBu ilk goturdugun tahliller icinde degil canim. Zaten sen onden yaptirip yaninda goturuyosun on gorusmeye. Randevu alinca istedikleri tahlilleri sms atiyolar sana
Umarim iyi gecer
Siz hangi dr la calısıyosunuz hangi asamadasın
Ben orayla ön görüşme yaptım aşılama yapalım diye tutturdular eşimin değerlerini 4 doktor gördü 4 üde tüp bebek dedi kafam da soru işaretleri bıraktılar sonra Salim şehiraliyi buldum şuan ki doktorum mükemmel bir doktor onunla ilerlicez nasipse 5 şubattaSiz hangi dr la calısıyosunuz hangi asamadasınız
Canım dilerim bu denemende evladına kavuşursun. Bende adet görmeyi bekliyorum Şubat adetimde inşallah başlayacağız. Ben hsg cekildim cok korkuyordum ama anestezili olunca hiçbirşey anlamadım peki şimdi yumurta toplama ve transferde anestezili olacak mı ? Transfer de anestezi olmuyor diyorlar doğru mu çok ağrılı mı. Yani embriyo transfer edilirken anestezi olmazsa kıpırdarsak ya düzgün koyulmazsa felan ondan korkuyorumHerkese Merhaba... Bende 2 senedir bebek deniyordum ama maalesef olmadı. Aralık ayında tüp bebeğe başladık, ilk deneme negatif oldu. Şubat ayında yani 2-3 güne adet olunca tekrar ilaçlara başlayacağım. Yaşım 36 . Daha önce tüp bebek yaptırmamış olup soru sormak isterseniz, bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler ve Bol Şans
Anladım bize direkt tüp bebek dediler ben doktordan ve merkezden memnunum ilgililer smyrna ile de görüsmüstük burası daha cok icimize sindi. Hakkımızda hayırlısı olsunBen orayla ön görüşme yaptım aşılama yapalım diye tutturdular eşimin değerlerini 4 doktor gördü 4 üde tüp bebek dedi kafam da soru işaretleri bıraktılar sonra Salim şehiraliyi buldum şuan ki doktorum mükemmel bir doktor onunla ilerlicez nasipse 5 şubatta
İnşaAllah bebeğine kavuşursun canım. Nerde yapıyorsun fiyat nedir. Bende bahceci ile görüştüm olumlu gecti ama bilemiyorum yinedeHerkese Merhaba... Bende 2 senedir bebek deniyordum ama maalesef olmadı. Aralık ayında tüp bebeğe başladık, ilk deneme negatif oldu. Şubat ayında yani 2-3 güne adet olunca tekrar ilaçlara başlayacağım. Yaşım 36 . Daha önce tüp bebek yaptırmamış olup soru sormak isterseniz, bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler ve Bol Şans
Canım bende bugün orayla görüştüm iyi gecti ama kararsız kaldım. Senin orayı seçmendeki neden labaratuvar Dı değil mi... Yaşın çok küçük ya normal yolla olurdu aslında senin.... O kSanırum yanlış anladım 12 bin TL artı bu diğer yazdıklarının toplamımı yoksa tüp beve
Evet birazcık fazla ama sana güven vermiş. Belkide hissettin orda bebeğin olacagını inşaAllah canım hayırlısı ile kavuşursun sende bende tüm bekleyenlere...
Hsg yi nerde cekilfin canım. Sen. Erde işleme başlayacaksın?Canım dilerim bu denemende evladına kavuşursun. Bende adet görmeyi bekliyorum Şubat adetimde inşallah başlayacağız. Ben hsg cekildim cok korkuyordum ama anestezili olunca hiçbirşey anlamadım peki şimdi yumurta toplama ve transferde anestezili olacak mı ? Transfer de anestezi olmuyor diyorlar doğru mu çok ağrılı mı. Yani embriyo transfer edilirken anestezi olmazsa kıpırdarsak ya düzgün koyulmazsa felan ondan korkuyorum
Neresi bahceci mi canımBen orayla ön görüşme yaptım aşılama yapalım diye tutturdular eşimin değerlerini 4 doktor gördü 4 üde tüp bebek dedi kafam da soru işaretleri bıraktılar sonra Salim şehiraliyi buldum şuan ki doktorum mükemmel bir doktor onunla ilerlicez nasipse 5 şubatta
sebepsiz interfilite mi yoksa başka bi rahatsızlık var mı canım?Herkese Merhaba... Bende 2 senedir bebek deniyordum ama maalesef olmadı. Aralık ayında tüp bebeğe başladık, ilk deneme negatif oldu. Şubat ayında yani 2-3 güne adet olunca tekrar ilaçlara başlayacağım. Yaşım 36 . Daha önce tüp bebek yaptırmamış olup soru sormak isterseniz, bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler ve Bol Şans
Biz bahçeci de başlayacaz inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMDipse bizde düşünüyoruz. İnşaAllah hayırla kavuşuruz. Siz nerde düşünüyorsunuz
Aminn inşallahMerhabalar kızlar bizde Şubat ayı için nasipse başlıcaz inşallah RABBİM hepimizin sonuçları hayırlı olur pozitifi görürüz RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın
Amin inşaAllah. Biz de begendik orayı ama kısmet bakalım. Sanırum ebru hanımda oluyorsunuz. Baya giden var ebru hanıma.Biz bahçeci de başlayacaz inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım bende bugün orayla görüştüm iyi gecti ama kararsız kaldım. Senin orayı seçmendeki neden labaratuvar Dı değil mi... Yaşın çok küçük ya normal yolla olurdu aslında senin.... O k
Hsg yi nerde cekilfin canım. Sen. Erde işleme başlayacaksın? cekildim canım anestezili
Erzurumda çekildim anestezili canım erzurumda baslayacağım. Sen ?Canım bende bugün orayla görüştüm iyi gecti ama kararsız kaldım. Senin orayı seçmendeki neden labaratuvar Dı değil mi... Yaşın çok küçük ya normal yolla olurdu aslında senin.... O k
Hsg yi nerde cekilfin canım. Sen. Erde işleme başlayacaksın?
merhaba, tavmergende sperm analizi yaptrıdınız mı hiç ?İzmir tavmergen tüp bebek merkezi prof erol tavmergen e yaptırcaz nasipse
Merhaba evet yaptırdıkmerhaba, tavmergende sperm analizi yaptrıdınız mı hiç ?
peki morfolojiyle ilgili değerlerinizde ayrıntılı sonuö gelmiş miydi ? bizim 2 çıkmış fakat ayrıntılı sonuçlarız yok.Merhaba evet yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?