ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Benim de transfer günü dahil 5. Günüm. Ben de ilk gün yemek yapmadım. Arada bir kalktım oturdum uzandım vs. Yatağa bağımlı kalmadım. Ertesi gün kahvaltı da hazırladım, markete de gittim, yemek de yaptım. Her işimi kendim gördüm. Sonraki gün de süpürge yaptım çok zorlamadan. Çamaşır falan da serdim, ütü yaptım. Önemli olan ağır işler yapmamak. Sürekli yatmak psikolojik olarak iyi olmaz diye düşünüyorum.

Benım 1 i 8 biri 10 hücreli. 1.kalite compact seviyede dediler.3gün

Her merkez farklı kalite şekli benim Dr 3.gün 8 hücreli olması lazım dedi ama 6 hücre de olur demişti hatta resmi de var bak ekliyorum 3. Gün resmi

Eklentiler

• Screenshot_20210227-110445.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bugün 9. Günüm dün geceden beri bel ağrım vardı uyuyamadım gece..yaşayan oldu mu sizlerde

Çok şükür bundan sonraki süreçleri de en güzel şekilde geçirir bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah saglicakla

Hanımlar peki pozitif sonuç aldıktan sonra Zeki bey gebelik takibi yapiyo mu sonrasında da doğum yaptırıyor mu bilgisi olan var mı?

Kızlar merhaba kontrolden çıktım 21 tane folükülüm var en 8 tanesi 14.5 ile 16 mm arası kalanlanlardan en büyüğü 21 diğerleri 19 ile 17.5 mm arası pazartesi günü opu var 12:00 de inşallah güzel öıakr yumurta sayım eşimin sonuçları da çok güzel sperm sayısı 80 milyon toplam sayı 440 milyon ileri hareketli %60 zeki bey herşey yolunda dedi çok şükür
Rahimde 2 adet parça görmüştü ona bakacak yumurta toplama da polipse eğer transfer Nisan da olacak herhangi bir sorun olmazsada martta olacak

İnşallah hepsi de toplanır ve hepside döllenir bir sürü bebişin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…