Benim de transfer günü dahil 5. Günüm. Ben de ilk gün yemek yapmadım. Arada bir kalktım oturdum uzandım vs. Yatağa bağımlı kalmadım. Ertesi gün kahvaltı da hazırladım, markete de gittim, yemek de yaptım. Her işimi kendim gördüm. Sonraki gün de süpürge yaptım çok zorlamadan. Çamaşır falan da serdim, ütü yaptım. Önemli olan ağır işler yapmamak. Sürekli yatmak psikolojik olarak iyi olmaz diye düşünüyorum.Pozitifi gören arkadaşlar transferden sonrası neler yaptınız.. ben çok yatmadım.. hatamı yaptım acaba diyorum.. bugün transfer günü nude sayarsak 8. Günüm.. ağır kaldırmadım hiç kabız olmadım ama yatakta dönerken istemsiz hep karnımı kastım.. inşallah koruyabilmisimdir miniklerimi
Benım 1 i 8 biri 10 hücreli. 1.kalite compact seviyede dediler.3günKizlar benim ilk denememdede hep ya orta ya da Iyi idi.smdi 3.denemede ve şuan transfer işlemi beklemekteyim. Dualarınızı bekliyorum.size sorum olucaktı.smdi bana 3.gün embriyosu 2 adet 1.kalite 4 hücreli. Embriyolog bana 3.gün embriyolarinda genelde istediğimiz 1.kalite olan embriyolarimiz 4 hücreli olması dedi. Ben hücre konusunda pek bilgim yok sizler bildiklerinizi paylasirmsnz rica etsem
Her merkez farklı kalite şekli benim Dr 3.gün 8 hücreli olması lazım dedi ama 6 hücre de olur demişti hatta resmi de var bak ekliyorum 3. Gün resmiKizlar benim ilk denememdede hep ya orta ya da Iyi idi.smdi 3.denemede ve şuan transfer işlemi beklemekteyim. Dualarınızı bekliyorum.size sorum olucaktı.smdi bana 3.gün embriyosu 2 adet 1.kalite 4 hücreli. Embriyolog bana 3.gün embriyolarinda genelde istediğimiz 1.kalite olan embriyolarimiz 4 hücreli olması dedi. Ben hücre konusunda pek bilgim yok sizler bildiklerinizi paylasirmsnz rica etsem
Maşallah canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahGördük çok şükür keseyi Allahım herkese nasip etsin ama bir aptallık yaptım haftamızı sormayı unuttum heyecandan
Çok şükürcanım ben ilk günden itibaren normal hayatıma dönmüştüm sadece ağır kaldırmadım yemeğimi yaptım hafif olan ev işlerimi yaptım çamaşır ütü hepsini yaptım yani çok şükür ki tuttu
Kız test yaptın mı ben meraktan çatlıyorumKızlar bugün 9. Günüm dün geceden beri bel ağrım vardı uyuyamadım gece..yaşayan oldu mu sizlerde
Test yapmayı düşünüyor musunnnnKızlar bugün 9. Günüm dün geceden beri bel ağrım vardı uyuyamadım gece..yaşayan oldu mu sizlerde
Cnm.ben yalnis anlamışım doktorum 8 hücreli dediHer merkez farklı kalite şekli benim Dr 3.gün 8 hücreli olması lazım dedi ama 6 hücre de olur demişti hatta resmi de var bak ekliyorum 3. Gün resmi
Tuttu mu peki cnm.?ben yalnis anlamışım 8 hucreliymis cnmBenım 1 i 8 biri 10 hücreli. 1.kalite compact seviyede dediler.3gün
Yok canım ya direk kan tahlili vereceğim kafa karışıklığı olmadan net sonucu alırımTest yapmayı düşünüyor musunnnn
Yok yapmadım evde testim de yok zaten salı günü güzel sonuçlarla gelirim inşallahKız test yaptın mı ben meraktan çatlıyorum
ben kasık ağrısından çok bel ağrısı çektim zaten ama sürekli değil 1 gün oluyorsa 1 gün olmuyorduYok yapmadım evde testim de yok zaten salı günü güzel sonuçlarla gelirim inşallahBu bel ağrısı sende de oldumu cız cız yanıyor
Evet bende de sürekli değil ama dün gece sanki daha bir fazla hissettirdi şimdi dinleniyorum..inşallah herşey yolundadırben kasık ağrısından çok bel ağrısı çektim zaten ama sürekli değil 1 gün oluyorsa 1 gün olmuyordu
inşallah 1 mart pozitif haber alacağız senden de tarih yanlış değil demiEvet bende de sürekli değil ama dün gece sanki daha bir fazla hissettirdi şimdi dinleniyorum..inşallah herşey yolundadır
2 mart canım inşallah ağzına sağlıkinşallah 1 mart pozitif haber alacağız senden de tarih yanlış değil demi
offf sende 1 mart da kan ver2 mart canım inşallah ağzına sağlık
İnşallah hepsi de toplanır ve hepside döllenir bir sürü bebişin olurKızlar merhaba kontrolden çıktım 21 tane folükülüm var en 8 tanesi 14.5 ile 16 mm arası kalanlanlardan en büyüğü 21 diğerleri 19 ile 17.5 mm arası pazartesi günü opu var 12:00 de inşallah güzel öıakr yumurta sayımeşimin sonuçları da çok güzel sperm sayısı 80 milyon toplam sayı 440 milyon ileri hareketli %60 zeki bey herşey yolunda dedi çok şükür
Rahimde 2 adet parça görmüştü ona bakacak yumurta toplama da polipse eğer transfer Nisan da olacak herhangi bir sorun olmazsada martta olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?