ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Kizlar benim ilk denememdede hep ya orta ya da Iyi idi.smdi 3.denemede ve şuan transfer işlemi beklemekteyim. Dualarınızı bekliyorum.size sorum olucaktı.smdi bana 3.gün embriyosu 2 adet 1.kalite 4 hücreli. Embriyolog bana 3.gün embriyolarinda genelde istediğimiz 1.kalite olan embriyolarimiz 4 hücreli olması dedi. Ben hücre konusunda pek bilgim yok sizler bildiklerinizi paylasirmsnz rica etsem

3.gün embriyosu 8 hücreli olur diye biliyorum. Benim embriyon 2.gündü ve 4 hucreliydi. Transfer öncesi son halinin fotoğrafını görmüştüm bebişimin

Benim diğer denemelerde de hep solumda az yumurta olusurdu,doktor bu ikisi büyümez daha fazla demişti en azindan kalan 4 ilerlesin diye dua ediyorum.En gergin bekleyişler gerçekten...
İnşallah sağlıkla büyüyecekler canım. İnsan endişe etmeden duramıyor ama ne olursa olsun en hayırlısı olacaktır diye düşün. Güzel haberlerini bekliyoruz

Gördük çok şükür keseyi Allahım herkese nasip etsin ama bir aptallık yaptım haftamızı sormayı unuttum heyecandan
Ayy hadi çok sevindim hayırlı olsun İnsanın kafası yerinde olmuyor ki hele maske takınca ben her şeyi unutmaya başladım Olsun kalp atışını duymaya ne zaman çağırdı genelde yedinci hafta diye biliyorum oradan tahmin edebilirsin.

Pozitifi gören arkadaşlar transferden sonrası neler yaptınız.. ben çok yatmadım.. hatamı yaptım acaba diyorum.. bugün transfer günü nude sayarsak 8. Günüm.. ağır kaldırmadım hiç kabız olmadım ama yatakta dönerken istemsiz hep karnımı kastım.. inşallah koruyabilmisimdir miniklerimi

2 hafta sonra çağırdı kalp için ama herkes farklı zamanda duymuş çarşamba günü tüp bebek Dr randevu var artık o zaman sorarım

Daha önceki tecrübemden yola çıkarak ben yatarak geçirdim ve hata idi. Sadece stres ve sebebi bulunamayan bir bel ağrısı kaldı bana. Bir kere üst rafa uzandım diye ki zorlayan bir şey değildi kendi kendimi yemiştim şimdi bir anlamı yokmuş diyorum. Hoplama zıplama ağır kaldırma nefes nefese kalma dışında günlük hayata devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum tabii en doğrusu doktorunun tavsiyesi olacaktır.

Içim rahatladı biraz dr um herşeyi yapabileceğimi söyledi.. sadece bitki çayı içme siyah çayda çok istersen 1 2 bardak çok çok açık içebilirsin dedi.. bukadar emek var Rabbim hepimize nasip etsin en güzel şekilde

canım ben ilk günden itibaren normal hayatıma dönmüştüm sadece ağır kaldırmadım yemeğimi yaptım hafif olan ev işlerimi yaptım çamaşır ütü hepsini yaptım yani çok şükür ki tuttu

Kızlar iğne aşamasındayım ya e2 istedi doktorum bunun anlamı nedir. Daha önce ki tecrübemde de oldu ama merak etmemiştim böyle test verdiğim yer eski sonuçlarla yolluyor eskisi ile çok farklı endişe duydum.

Sizin sorununuz neydi canım. Ayrıca tedavin hayırlı olsun
Herhangi bir sorunumuz yok canım eşimin sperm değerleri morfoloji herşey güzel benimde sadece tep tüpüm var yumurta rezervin ve diğer hormonlar hepsi çok iyi şükür ama gebe kalamadım Rabbim inşallah nasip eder

Kızlar iğne aşamasındayım ya e2 istedi doktorum bunun anlamı nedir. Daha önce ki tecrübemde de oldu ama merak etmemiştim böyle test verdiğim yer eski sonuçlarla yolluyor eskisi ile çok farklı endişe duydum
E2 KADINLIK HORMONU DİYE BİLİYORUM BANA DA BAKILMIŞTI AMA SONUÇLARIM NE ÇIKMIŞTI HATIRLAMIYORUM

Çok sevindim canım çünkü bence olma ihtimali çok yüksek bu durumlarda. Rabbim güzel şekilde tamamına erdirsin.

E2 igne kullanırken surekli bakılacak düzenli olarak artması lazım,ben her gün verdim neredeyse e2 için kan.bir de progesteron istiyordu benim doktor

E2 igne kullanırken surekli bakılacak düzenli olarak artması lazım,ben her gün verdim neredeyse e2 için kan.bir de progesteron istiyordu benim doktor
İlk e2 ye merkezde bakıldı sonucu bilmiyorum. Bugün iğnelerin dördüncü günü sabah vermemi istediler bulunduğum yerde yakın bir laboratuvarda verdim bende ama düşük geldi bana Eski tedavide e2 lere de orada bakıldı yanına koymuşlar baya yüksek görünüyor üzüldüm şimdi. Hayırlısı bakalım artık. Progesteron istemedi henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…