Gördük çok şükür keseyi Allahım herkese nasip etsin ama bir aptallık yaptım haftamızı sormayı unuttum heyecandanİnşallah canım sağlıkla
İnşallah sağlıkla büyüyecekler canım. İnsan endişe etmeden duramıyor ama ne olursa olsun en hayırlısı olacaktır diye düşün. Güzel haberlerini bekliyoruzBenim diğer denemelerde de hep solumda az yumurta olusurdu,doktor bu ikisi büyümez daha fazla demişti en azindan kalan 4 ilerlesin diye dua ediyorum.En gergin bekleyişler gerçekten...
Çok şükürGördük çok şükür keseyi Allahım herkese nasip etsin ama bir aptallık yaptım haftamızı sormayı unuttum heyecandan
Ayy hadi çok sevindim hayırlı olsunGördük çok şükür keseyi Allahım herkese nasip etsin ama bir aptallık yaptım haftamızı sormayı unuttum heyecandan
2 hafta sonra çağırdı kalp için ama herkes farklı zamanda duymuş çarşamba günü tüp bebek Dr randevu var artık o zaman sorarımAyy hadi çok sevindim hayırlı olsunİnsanın kafası yerinde olmuyor ki hele maske takınca ben her şeyi unutmaya başladım Olsun kalp atışını duymaya ne zaman çağırdı genelde yedinci hafta diye biliyorum oradan tahmin edebilirsin.
Tebrikler cok sevindim2 hafta sonra çağırdı kalp için ama herkes farklı zamanda duymuş çarşamba günü tüp bebek Dr randevu var artık o zaman sorarım
Daha önceki tecrübemden yola çıkarak ben yatarak geçirdim ve hata idi. Sadece stres ve sebebi bulunamayan bir bel ağrısı kaldı bana. Bir kere üst rafa uzandım diye ki zorlayan bir şey değildi kendi kendimi yemiştim şimdi bir anlamı yokmuş diyorum. Hoplama zıplama ağır kaldırma nefes nefese kalma dışında günlük hayata devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum tabii en doğrusu doktorunun tavsiyesi olacaktır.Pozitifi gören arkadaşlar transferden sonrası neler yaptınız.. ben çok yatmadım.. hatamı yaptım acaba diyorum.. bugün transfer günü nude sayarsak 8. Günüm.. ağır kaldırmadım hiç kabız olmadım ama yatakta dönerken istemsiz hep karnımı kastım.. inşallah koruyabilmisimdir miniklerimi
Çok teşekkür ederimTebrikler cok sevindim
Içim rahatladı birazDaha önceki tecrübemden yola çıkarak ben yatarak geçirdim ve hata idi. Sadece stres ve sebebi bulunamayan bir bel ağrısı kaldı bana. Bir kere üst rafa uzandım diye ki zorlayan bir şey değildi kendi kendimi yemiştim şimdi bir anlamı yokmuş diyorum. Hoplama zıplama ağır kaldırma nefes nefese kalma dışında günlük hayata devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum tabii en doğrusu doktorunun tavsiyesi olacaktır.
canım ben ilk günden itibaren normal hayatıma dönmüştüm sadece ağır kaldırmadım yemeğimi yaptım hafif olan ev işlerimi yaptım çamaşır ütü hepsini yaptım yani çok şükür ki tuttuPozitifi gören arkadaşlar transferden sonrası neler yaptınız.. ben çok yatmadım.. hatamı yaptım acaba diyorum.. bugün transfer günü nude sayarsak 8. Günüm.. ağır kaldırmadım hiç kabız olmadım ama yatakta dönerken istemsiz hep karnımı kastım.. inşallah koruyabilmisimdir miniklerimi
Herhangi bir sorunumuz yok canım eşimin sperm değerleri morfoloji herşey güzel benimde sadece tep tüpüm var yumurta rezervin ve diğer hormonlar hepsi çok iyi şükür ama gebe kalamadım Rabbim inşallah nasip ederSizin sorununuz neydi canım. Ayrıca tedavin hayırlı olsun
E2 KADINLIK HORMONU DİYE BİLİYORUM BANA DA BAKILMIŞTI AMA SONUÇLARIM NE ÇIKMIŞTI HATIRLAMIYORUMKızlar iğne aşamasındayım ya e2 istedi doktorum bunun anlamı nedir. Daha önce ki tecrübemde de oldu ama merak etmemiştim böyle test verdiğim yer eski sonuçlarla yolluyor eskisi ile çok farklı endişe duydum
Çok sevindim canım çünkü bence olma ihtimali çok yüksek bu durumlarda. Rabbim güzel şekilde tamamına erdirsin.Herhangi bir sorunumuz yok canım eşimin sperm değerleri morfoloji herşey güzel benimde sadece tep tüpüm var yumurta rezervin ve diğer hormonlar hepsi çok iyi şükür ama gebe kalamadım Rabbim inşallah nasip eder
E2 igne kullanırken surekli bakılacak düzenli olarak artması lazım,ben her gün verdim neredeyse e2 için kan.bir de progesteron istiyordu benim doktorKızlar iğne aşamasındayım ya e2 istedi doktorum bunun anlamı nedir. Daha önce ki tecrübemde de oldu ama merak etmemiştim böyle test verdiğim yer eski sonuçlarla yolluyor eskisi ile çok farklı endişe duydum.
Hadi gözünüz aydınKese görmeye geldik Dr. İnş. Görebiliriz
İlk e2 ye merkezde bakıldı sonucu bilmiyorum. Bugün iğnelerin dördüncü günü sabah vermemi istediler bulunduğum yerde yakın bir laboratuvarda verdim bende ama düşük geldi banaE2 igne kullanırken surekli bakılacak düzenli olarak artması lazım,ben her gün verdim neredeyse e2 için kan.bir de progesteron istiyordu benim doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?