ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Benim öyle olmadı hiç. Senin vücudun tepki gösteriyor demek ki. Benim tepki göstermedi ve zaten çok az yumurta toplandı. İnşallah sendin kaliteli ve iyi sayıda yumurtan olmuştur.
18 tane yumurta var içimde kendim de gördüm ama hepsi dolu çıkarmı bilemem canım umarım öıakr yarın gidicem sabah 11 de kontrolüm bakalım hayırlı haberler alırız umatım senin kaçıncı günün?

Herkese merhaba.ben de bu ay zeki beyde başladım.bugun 3. günüm gonalf yapıyorum.5 yıl.once hakan coksuerde tüp bebek yaptım bı kızım var.gecen yıl gene hakan beye gittim macera aramaya gerek yok diye düşündüm.hcg 750 ye kadar çıkmıştı ama maalesef kimyasal gebelik oluştu.bu yıl son bir kez şansımı zeki beyde denemeye karar verdim.
Doktoru çok sevdim gayet açıklayıcı ayrıntılı bilgi vermesi memnun etti.ayrica diyarlife tan sonra aşırı hijyenik bı ortam umarım burda sağlıklı bir gebelik haberi alabilirim.

Merhaba sevgili anne adayları...Bana da dün25 Şubat persembe (3.gun 8 hücreli )tek donmuş embriyomu da transfer ettiler.bu 4.denememiz.yorucu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bir önceki transferimde kimyasal gebelik olmustu...Ama ilk defa HCG değerini 5ten yüksek görünce üzüntüm sevince döndü.Demekki hamile kalabiliyor musun diye.. Yaşım 40. bu nedenle artık aylarla yarış halinde yumurtalarım

Merhaba sevgili anne adayları...Bana da dün25 Şubat persembe (3.gun 8 hücreli )tek donmuş embriyomu da transfer ettiler.bu 4.denememiz.yorucu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bir önceki transferimde kimyasal gebelik olmustu...Ama ilk defa HCG değerini 5ten yüksek görünce üzüntüm sevince döndü.Demekki hamile kalabiliyor musun diye.. Yaşım 40. bu nedenle artık aylarla yarış halinde yumurtalarım

Hayırlı olsun inşallah şimdiden sende bizim kervana katıldın burada msjları okuyorum diyarbakır bahçeci diye sonr amerkeze gidince gözüm arıyor acaba o kadın mı yazdı diye bende memnunum yarın kontrolüm var 2 gün sonra sende kontrole gidersin sanırım ben yarın nasipse opu günü olucam hakan hoca ile 1 senem boşuna gitti ne güzel senin bebeğim olmuş bize tedavi uygulamadı ne zaman muayene gitsek sağlıklısınız gidip evde doğal deneyin dedi ama malesef olmadı ayrıca dediğiniz gibi hijyen konusunda bahçeci harika diyarlife gerçekten çok pis bir merkez o kadar sevmedim ki orayı keşke baştan beri bahçeciye gitseydim inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber

İnşallah pozitif sonuç alırsınız Rabbim sağlıkla ilerleyen bir hamilelik nasip etsin size

Aynen pazartesi kontrolüm.cetrodite basliycam gonalf ile beraber.guzel gelişmeleri buradan okumaya bayılıyorum.bu sefer de ben yazmak istedim.umarim hepimiz mutlu sonuçları buradan paylaşırız

Hadi inş canm bebelerimize kavuşuruz inş

Çıkar inşallah. Benim bugün transfer günü ile beraber 5. Günüm

Kalite nasıldı cnm?daha önceki denemelerin varsa 5.güne Gidiyrmuydu?asıl merk ettiğim nedr biliyormusun?5.güne gitmeyen embriyo 3.gün anne rahminde gider mi ki?
Sadece bir kere denedim onda da tek embriyo üçüncü gündü. Sormadım kalitesini. Çok kaliteli dese de kalitesiz desede değişen ne olacak ki. Kalitesiz dese de denemek isteyecektim. Bence hiç bir şey doğal ortam gibi olamaz ve hiç bir matematiksel veri olacağı ya da olmayacağı göstermez. Kaliteli diyip olamayanda çok kalitesiz denilip olanda çok. Bence doktoruna bırak hiç düşünme. Senin ya da doktorun etki edeceği bir şey değil İnan nasip hepsi

Hayırlı olsun canım inş. Pozitif sonuç alırsın

Sabah aradılar 6 yumurtadan 5 ine islem yapılmış 4 ü döllenmiş.sol tarafımda yumurta oluşmuyor benim bu döllenmeyen ikisi solumda olanlar cunku cok iyi buyumemislerdi.Ama sagdakiler cok iyiydi,bakalim 4 tane ilerlerse 5. Gun transferi ama 3 kalırsa 3. Gun heyecanlı bekleyiş başladı.

Sizin sorununuz neydi canım. Ayrıca tedavin hayırlı olsun

Çok güzel haberler inşallah gönlünce olur iyi haberlerini duyarız benimde sol yumurtalık zayıf neden acaba

Çok güzel haberler inşallah gönlünce olur iyi haberlerini duyarız benimde sol yumurtalık zayıf neden acaba
Benim diğer denemelerde de hep solumda az yumurta olusurdu,doktor bu ikisi büyümez daha fazla demişti en azindan kalan 4 ilerlesin diye dua ediyorum.En gergin bekleyişler gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…