ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Yumurtalar büyüdüğü için baskı ve akıntı normal opudan sonra rahatlarsın...dolu dolu yumurtaların olsun inşallah

Yumurtalar büyüdüğü için baskı ve akıntı normal opudan sonra rahatlarsın...dolu dolu yumurtaların olsun inşallah
Benim iğnelerin üçüncü günü iğne olan ben değilim gibi iştah dışında yaprak kımıldamıyor bende inşallah etki ediyordur ilaçlar

Kızlar benim hiç bir hamilelik belirtileri yok gayet iyiyim sorun mu var acaba offf sabaha kadar kafayı yerim artık
Canım öyle belirti arama çünkü daha çok başındasın tedavi ilaçlar birbirine giriyor her şey. Rahatla endişe etsen de her şey olacağına varacak iyi düşün iyi olsun inşallah

Benim öyle olmadı hiç. Senin vücudun tepki gösteriyor demek ki. Benim tepki göstermedi ve zaten çok az yumurta toplandı. İnşallah sendin kaliteli ve iyi sayıda yumurtan olmuştur.

Benim doktorum her gün progesteron tahlili istedi igneler boyunca hafif artınca hemen cetroditi iki tane vuruyordum hep 0.50 lerde oldu
Benim de her muayenede istemişlerdi ama sanırım bu yükseliş gözden kaçmış..progesteronun yüksek çıkması rahim tabakasının bozulmasına sebep oluyormuş o yüzden beklesek daha iyi olur demişti.

Görünce yazmak istedim. Benim doktorum beşinci güne hiç beklemiyor. Ben başta benim yumurtam az elimizdeki ile bir şans deniyor diye düşünüyordum ama baktım sorun ne olursa olsun hep üçüncü gün yapılıyor. Anne rahmini daha korunaklı görüyor sanırım açıkçası hiç sormadım endişe de etmedim üç ya da beş olması konusunda. Benim ilk denemem üçüncü gündü oldu ama yaşamadı maalesef şimdi yine başladık muhtemelen inşallah olursa embriyom yine taze ve üçüncü gün olacak. Bence bunu hiç sorun etme canım.

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum biz tüp bebek için hastaneye gittiğimiz de 4 ocak doktorumuz eşime ilac verdi ve kür verdi tedaviye 3 adet sonra gel başlayalım dedi. Ve bu süre içinde stresten adet olamadım kesik kesik geldi ve tam adet olamadığım için kist oluşmuş yasmin ilacını verdi onu kullanıp olduğum adette başlayacağız ve bana hiç kan testi yapmadı. Sadece alttan muayene yani bana bi tuhaflık var gibi geliyor yasan var mı bunu araniz da

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum biz tüp bebek için hastaneye gittiğimiz de 4 ocak doktorumuz eşime ilac verdi ve kür verdi tedaviye 3 adet sonra gel başlayalım dedi. Ve bu süre içinde stresten adet olamadım kesik kesik geldi ve tam adet olamadığım için kist oluşmuş yasmin ilacını verdi onu kullanıp olduğum adette başlayacağız ve bana hiç kan testi yapmadı. Sadece alttan muayene yani bana bi tuhaflık var gibi geliyor yasan var mı bunu araniz da

Adet olunca gittiğinde bakar mutlaka. Bakmazsa da sor. Doktorlar çok yoğun oldukları için bazı şeyleri atlayabiliyorlar. Hatırlatma amaçlı sorabilirsiniz

İnşallah yarın telefonla arayacağım soracağım aklıma takılan her seyi yani insan zaten bi psikolojik sınavda böyle de olunca tuhaf oluyor her giden ilk gittigi adetinin 2. Günü hemen tedaviye başlanıyor neredeyse benim 3 ay oldu daha başlamadı ve hiçbir test yapılamadığı halde

Kalite nasıldı cnm?daha önceki denemelerin varsa 5.güne Gidiyrmuydu?asıl merk ettiğim nedr biliyormusun?5.güne gitmeyen embriyo 3.gün anne rahminde gider mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…