Benim opudan önceki son tahlilimde progesteron değerim 9 larda çıkmıştı o yüzden transfer ertelenmiştiKizlar bir de opudan sonra progesteron baktırdım ben,değere göre iki tane gonapetly iğne yaptım sizde yapan var miydi?
Yumurtalar büyüdüğü için baskı ve akıntı normal opudan sonra rahatlarsın...dolu dolu yumurtaların olsun inşallahSaat 16:00 cetrotide
Saat 19:00 gonol f 300 ünite
Son iğnelerimi attım yarın kontrolüm var inşallah yumoşlarım istenilen boyuta ermiştirkasık ağrılarım aşırı akıntım alt karında baskı sık idrar bulantı var opu dan önce böyle mi oluyor iğnelerin etkisi dimi kızlar ya
Benim opu sonrasi 6 cikti bu iğneyi verdi düşürmek için sanırım taze transfer seviyor benim doktorBenim opudan önceki son tahlilimde progesteron değerim 9 larda çıkmıştı o yüzden transfer ertelenmişti
Benim 4. Opu olduOpu işleminizi yeni oldunuz sanırım nasıl geçti nasıl oluyor ilk denemem benimde
Benim doktorum her gün progesteron tahlili istedi igneler boyunca hafif artınca hemen cetroditi iki tane vuruyordum hep 0.50 lerde olduBenim opudan önceki son tahlilimde progesteron değerim 9 larda çıkmıştı o yüzden transfer ertelenmişti
Benim iğnelerin üçüncü günü iğne olan ben değilim gibi iştah dışında yaprak kımıldamıyor bendeYumurtalar büyüdüğü için baskı ve akıntı normal opudan sonra rahatlarsın...dolu dolu yumurtaların olsun inşallah
Aminn. sagollKaçıncı gün embriyosu hayırlı olsun inşallah pozitif olur
Canım öyle belirti arama çünkü daha çok başındasın tedavi ilaçlar birbirine giriyor her şey. Rahatla endişe etsen de her şey olacağına varacak iyi düşün iyi olsun inşallahKızlar benim hiç bir hamilelik belirtileri yok gayet iyiyim sorun mu var acaba offf sabaha kadar kafayı yerim artık
İyi kalite. İnfertilite sebebi mi anlamadımPeki senin kalitesi neydi?sebep neydi cnm?
Benim öyle olmadı hiç. Senin vücudun tepki gösteriyor demek ki. Benim tepki göstermedi ve zaten çok az yumurta toplandı. İnşallah sendin kaliteli ve iyi sayıda yumurtan olmuştur.Saat 16:00 cetrotide
Saat 19:00 gonol f 300 ünite
Son iğnelerimi attım yarın kontrolüm var inşallah yumoşlarım istenilen boyuta ermiştirkasık ağrılarım aşırı akıntım alt karında baskı sık idrar bulantı var opu dan önce böyle mi oluyor iğnelerin etkisi dimi kızlar ya
Benim de her muayenede istemişlerdi ama sanırım bu yükseliş gözden kaçmış..progesteronun yüksek çıkması rahim tabakasının bozulmasına sebep oluyormuş o yüzden beklesek daha iyi olur demişti.Benim doktorum her gün progesteron tahlili istedi igneler boyunca hafif artınca hemen cetroditi iki tane vuruyordum hep 0.50 lerde oldu
Görünce yazmak istedim. Benim doktorum beşinci güne hiç beklemiyor. Ben başta benim yumurtam az elimizdeki ile bir şans deniyor diye düşünüyordum ama baktım sorun ne olursa olsun hep üçüncü gün yapılıyor. Anne rahmini daha korunaklı görüyor sanırım açıkçası hiç sormadım endişe de etmedim üç ya da beş olması konusunda. Benim ilk denemem üçüncü gündü oldu ama yaşamadı maalesef şimdi yine başladık muhtemelen inşallah olursa embriyom yine taze ve üçüncü gün olacak. Bence bunu hiç sorun etme canım.kızlar hepinize hayırlı akşamlar....benim sizlere bi sorum olucak.benim 3.deneme başladım yarın da transfer var 3.gün embriyosu olucak ki 2.denemedede 3.gün embriyosu koyuldu tutmadı 2 güzel embryo koyuldu.ama doktor bana yumurta kalite skmtimiz var deyip ilaç kullandk 2.3 ay kadar.smdi.5.güne ilerlemio.ilk denemede gtti ama orta kalite idi tutmamıştı.smdinyine 3.gün embriyosu olucak. 5.güne gitmeyen embriyo neden 3.gün transfer edilir ki?kafam bi milyon.uzgunum .hiç transfer olasım yok cnku 3.gün tutmamıştı yine tutmayacak....
İlk denemeniz mi? Yani ekstra bi durum var mı diye sordum .Ben Progestan 50 lik iğne kalçadan , 200 luk Progestan fitil 2 tane, Progestan dex 25 lik göbekten, oksapar göbekten, coraspirin, 6 tane estrofem, multivitamin ve d vitamini kullanıyorum.
Yok ikinci denemem benim lekelenmem olunca doktorum progesteronu dayadı sanırımİlk denemeniz mi? Yani ekstra bi durum var mı diye sordum .
Adet olunca gittiğinde bakar mutlaka. Bakmazsa da sor. Doktorlar çok yoğun oldukları için bazı şeyleri atlayabiliyorlar. Hatırlatma amaçlı sorabilirsinizKızlar sizlere bir şey sormak istiyorum biz tüp bebek için hastaneye gittiğimiz de 4 ocak doktorumuz eşime ilac verdi ve kür verdi tedaviye 3 adet sonra gel başlayalım dedi. Ve bu süre içinde stresten adet olamadım kesik kesik geldi ve tam adet olamadığım için kist oluşmuş yasmin ilacını verdi onu kullanıp olduğum adette başlayacağız ve bana hiç kan testi yapmadı. Sadece alttan muayene yani bana bi tuhaflık var gibi geliyor yasan var mı bunu araniz da
Tüp bebek yaptırma sebebi demek.istedim cnm.İyi kalite. İnfertilite sebebi mi anlamadım
Kalite nasıldı cnm?daha önceki denemelerin varsa 5.güne Gidiyrmuydu?asıl merk ettiğim nedr biliyormusun?5.güne gitmeyen embriyo 3.gün anne rahminde gider mi ki?Görünce yazmak istedim. Benim doktorum beşinci güne hiç beklemiyor. Ben başta benim yumurtam az elimizdeki ile bir şans deniyor diye düşünüyordum ama baktım sorun ne olursa olsun hep üçüncü gün yapılıyor. Anne rahmini daha korunaklı görüyor sanırım açıkçası hiç sormadım endişe de etmedim üç ya da beş olması konusunda. Benim ilk denemem üçüncü gündü oldu ama yaşamadı maalesef şimdi yine başladık muhtemelen inşallah olursa embriyom yine taze ve üçüncü gün olacak. Bence bunu hiç sorun etme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?