Cnm benim yumurta toplama olcakBildigim kadariyla onemli olan estrofeme kacinci gun basladigin. 2 ya da 3.gun baslaman gerekiyor. Tanidigin bir kadin dogumcu var ise 3.gun baslayip baslamayacagini sor bence. Bazi doktorlar regl olunca muayeneye bile cagirmadan 2 ya da 3.gun estrofem baslatip sonraki hafta rahim olcumune cagiriyor. Benim de haftasonuna denk geldi. Rastgele ozel bir muayenehane bulup gittim mecburen
Ins canm insAy inşallah çok zor Allah cümlemize yardım etsin ya hepimizin kucağı dolsun inşallah
HASTAne yol izin kagidi vernesi lazim benum tedavimde 2 kere cumartesiye geldi hastane bana izin kagidi verdi yolda jandarmaya gösterion durdurursaKızlar merabalar bende mart ayında tedavıye baslıcaktım bugun adet oldum. Adetim 3 gun suruyor. Pazartesı 4.gun oluyor. Devlet oldugu ıcın haftasonu gidemiyorum. Ne yapıcam. Bu 3. Denemem olcak. Kasımdan beri bekliyorum artık ertelensin istemiyorum. Adet soktorucu falanmı kullansam erken bitmese.
Kaçıncı gün embriyosu hayırlı olsun inşallah pozitif olurBugün transfer 4. Gün. Bazen transferi tedaviyi vs unutuyorum. Ev işleri falan yapıyorum. Ama ilaçlar iğneler hatırlatıyor bana herşeyi
İnş. Hepsi döllenirKizlar ben opudan çıktım 6 yumurta toplandı yarin belli olacak artik kaci döllenmiş
Hiç bir belirtim yok ki hamile miyim acaba diyorumSelammm vallah hava o kadar güzelki bahçede dolanıyorum pazara gittim iş güçbenim biliyorsunuz tek donmuş embriyom var 3 gün adette gel dedi dr adetime 8 gün var ne adetler bekledik biz sen. Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik inş iyisindir
Peki senin kalitesi neydi?sebep neydi cnm?Hayırlısı olsun canım. Bana da 3. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyim şuan. Kötü düşünme. İnşallah tutunur bebeğin sana. Nasip bu işler. Bide dışardaki yapay ortamda gelişmiyor belki rahimde gelişir diye düşünmüş olabilirler. Yada o kadar para vermişsiniz en azından elimizdekini transfer edelim demiş olabilirler. Stres yapmayın. 5. Gün 3. Gün farketmez dua edin Allah'a sığınınher şey çok güzel olacak inşallah
Ne 3.gün ne de 5.gün önemi yok nasip biraz canım sen hep olumlu düşün belki sen de tutunur dışarıda 5.güne gitmiyordurkızlar hepinize hayırlı akşamlar....benim sizlere bi sorum olucak.benim 3.deneme başladım yarın da transfer var 3.gün embriyosu olucak ki 2.denemedede 3.gün embriyosu koyuldu tutmadı 2 güzel embryo koyuldu.ama doktor bana yumurta kalite skmtimiz var deyip ilaç kullandk 2.3 ay kadar.smdi.5.güne ilerlemio.ilk denemede gtti ama orta kalite idi tutmamıştı.smdinyine 3.gün embriyosu olucak. 5.güne gitmeyen embriyo neden 3.gün transfer edilir ki?kafam bi milyon.uzgunum .hiç transfer olasım yok cnku 3.gün tutmamıştı yine tutmayacak....
Cnm devlet hastanesi gitsem bile o bölüm kapalı gecen sefer hormon testı vermek ıcın gıttım acilde bile yapmadılar aglayarak cıktım sinirden hastanedenHASTAne yol izin kagidi vernesi lazim benum tedavimde 2 kere cumartesiye geldi hastane bana izin kagidi verdi yolda jandarmaya gösterion durdurursa
Özlemcim cnm bnm.tesekkur ederim bilgilerini paylaştığın için.....Umarım dediğin gibi olur kuzumNe 3.gün ne de 5.gün önemi yok nasip biraz canım sen hep olumlu düşün belki sen de tutunur dışarıda 5.güne gitmiyordur
İzmirliyim didi mi bilemem mi yaaİnş canm aminn adeti bekliyorum bende transfer günü için bakalım inş can bulur .Evet tüp bebek ne kadar dediğimizde 14 bin deniyor ama öyle olmuyor 20 bini geçiyor gerçekden belimiz büküldü valladidimi biliyormusun ben Didim de oturuyorum izmir 1:30 saat mesafe işte hep git gel yaptık sabah 6 da yola çıktık bu iğnelerde haftada 3 kere görmesi gerekiyorya dr lerin ,Allahım çabalarımızı boşa çıkarmasın inş
Böyle şeyler yazma erken daha o yüzden anlamıyorsundur Kendinş belli edeceği günlerde gelecek o zamma kızlar off bulantım kızlar off ayağım şişti off sıcak yine bize yakınacaksınKızlar benim hiç bir hamilelik belirtileri yok gayet iyiyim sorun mu var acaba offf sabaha kadar kafayı yerim artık
Opu işleminizi yeni oldunuz sanırım nasıl geçti nasıl oluyor ilk denemem benimdeKizlar bir de opudan sonra progesteron baktırdım ben,değere göre iki tane gonapetly iğne yaptım sizde yapan var miydi?
Tedirgin oluyor işte insanBöyle şeyler yazma erken daha o yüzden anlamıyorsundur Kendinş belli edeceği günlerde gelecek o zamma kızlar off bulantım kızlar off ayağım şişti off sıcak yine bize yakınacaksın
Kendini rahatlat ki bedeninde rahat olsun tedirgin olmam çok normal ama sters yaratma kendine tatlı zamanlar olsunTedirgin oluyor işte insan
bugün pek kimse yok sanırım sonuç beklemeler nasıl gidiyor yada transfer aşamasında olanlar opu ya hazırlananlar bugün pasif kaldık zamanda geçmiyor.
Slm ben d transfere hazırlanıyorum. Rahim kalınlaştırmak için ilaca başladık cylo prognova 10 gün sonra kontrole gideceğim .bugün pek kimse yok sanırım sonuç beklemeler nasıl gidiyor yada transfer aşamasında olanlar opu ya hazırlananlar bugün pasif kaldık zamanda geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?