ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Kızlar merabalar bende mart ayında tedavıye baslıcaktım bugun adet oldum. Adetim 3 gun suruyor. Pazartesı 4.gun oluyor. Devlet oldugu ıcın haftasonu gidemiyorum. Ne yapıcam. Bu 3. Denemem olcak. Kasımdan beri bekliyorum artık ertelensin istemiyorum. Adet soktorucu falanmı kullansam erken bitmese.

Bende devlete gitmiştim bu olası durumdan bahsettiğimde 4. Gün gelirsin sıkıntı olmaz demişlerdi..neticede yumurta sayımına bakıp hemen iğnelere başlaman gerekecek sorun olmaz yani..bugün arasaydın hastaneyi rahatlardın aslında

Cnm yenı oldum. Aslında aklımdaydı haftasonu olursam diye Bı gıdım dedım ama yakın yerde deıl telefonla asla ulasamıyorum. Ama benim ısde 3 gun suruyor pazartesı bıtmıs olursa sıkıntı olurmu acaba.

Bildiğim kadarıyla kaç gün sürdüğünden ziyade, kaçıncı gün olduğu önemli. Şöyle ki geç giderseniz tedavi olumsuz etkilenebilir. 2 yada 3. Gün gidilmesi lazım. Bu sadece bildiğim kadarı. Belki farklı da olabilir araştırmak lazım.
Devlet hastanesinin de buna uygun prosedürü vardır. Belki haftasonu da açıktır tüp bebek bölümü

Bi de şu var. Saat bazında hesaplayın. Mesela bugün akşam olduysanız pazartesi sabah giderseniz, regliniz kaçıncı saat olacak? Anlatabildim mi. Benim mesela görünürde 3. Gün ama saat bazında 2. Gün oluyordu.

Cnm gıttım gecen sefer kapalı haftasonu malesef.

Şimdi yeni oldum leke seklınde baslıyor leke seklınde bitiyor. aksam 7.30 oldum 3 gün suruyor genelde ama yogun sekılde.

kızlar hepinize hayırlı akşamlar....benim sizlere bi sorum olucak.benim 3.deneme başladım yarın da transfer var 3.gün embriyosu olucak ki 2.denemedede 3.gün embriyosu koyuldu tutmadı 2 güzel embryo koyuldu.ama doktor bana yumurta kalite skmtimiz var deyip ilaç kullandk 2.3 ay kadar.smdi.5.güne ilerlemio.ilk denemede gtti ama orta kalite idi tutmamıştı.smdinyine 3.gün embriyosu olucak. 5.güne gitmeyen embriyo neden 3.gün transfer edilir ki?kafam bi milyon.uzgunum .hiç transfer olasım yok cnku 3.gün tutmamıştı yine tutmayacak....

Embriyolarıniz ilerleme skntiniz varmıydı acaba?5.güne gitmediği için mi 3.embriyo transfer edildi.?kalitesi neydi?Bana braz bilgi verrmsn

Hayırlısı olsun canım. Bana da 3. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyim şuan. Kötü düşünme. İnşallah tutunur bebeğin sana. Nasip bu işler. Bide dışardaki yapay ortamda gelişmiyor belki rahimde gelişir diye düşünmüş olabilirler. Yada o kadar para vermişsiniz en azından elimizdekini transfer edelim demiş olabilirler. Stres yapmayın. 5. Gün 3. Gün farketmez dua edin Allah'a sığının her şey çok güzel olacak inşallah

Bildigim kadariyla onemli olan estrofeme kacinci gun basladigin. 2 ya da 3.gun baslaman gerekiyor. Tanidigin bir kadin dogumcu var ise 3.gun baslayip baslamayacagini sor bence. Bazi doktorlar regl olunca muayeneye bile cagirmadan 2 ya da 3.gun estrofem baslatip sonraki hafta rahim olcumune cagiriyor. Benim de haftasonuna denk geldi. Rastgele ozel bir muayenehane bulup gittim mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…