- 24 Şubat 2021
- 13
- 20
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah çabalarınızın karşılığını alısınızEşim azospermi.. 2 yıl tedavi gördüm sperm çıkmadı tese ameliyatında.. öncül hücre denilen spermatidlerle embriyomuz oluştu.. 8 yıldır da sürekli tedavi görüyoruz ama nasip kismet
Bugün transfer 4. Gün. Bazen transferi tedaviyi vs unutuyorum. Ev işleri falan yapıyorum. Ama ilaçlar iğneler hatırlatıyor bana herşeyibugün pek kimse yok sanırım sonuç beklemeler nasıl gidiyor yada transfer aşamasında olanlar opu ya hazırlananlar bugün pasif kaldık zamanda geçmiyor.
Aynı ilaçlar devam ediyorHanımlar merak ettiğim bir konu da şu. Allah izin verirse gebelik oluşursa hangi ilaçlar ve iğneler kullanılıyor? Bide ne zamana kadar devam ediyor.
Ben Progestan 50 lik iğne kalçadan , 200 luk Progestan fitil 2 tane, Progestan dex 25 lik göbekten, oksapar göbekten, coraspirin, 6 tane estrofem, multivitamin ve d vitamini kullanıyorum.Hanımlar merak ettiğim bir konu da şu. Allah izin verirse gebelik oluşursa hangi ilaçlar ve iğneler kullanılıyor? Bide ne zamana kadar devam ediyor.
Sizin daha fazlaymış. Allah yardımcınız olsun inşallahBen Progestan 50 lik iğne kalçadan , 200 luk Progestan fitil 2 tane, Progestan dex 25 lik göbekten, oksapar göbekten, coraspirin, 6 tane estrofem, multivitamin ve d vitamini kullanıyorum.
Amin cümlemizin . Sizde Zeki beyin hastasıydınız değil mi?Sizin daha fazlaymış. Allah yardımcınız olsun inşallah
Hayırlı olsun İnşallah embriyoların çok kalitelidir ve bebeğin olur içinden biriKizlar ben opudan çıktım 6 yumurta toplandı yarin belli olacak artik kaci döllenmiş
O ne ya ben de benimkileri cok saniyodumBen Progestan 50 lik iğne kalçadan , 200 luk Progestan fitil 2 tane, Progestan dex 25 lik göbekten, oksapar göbekten, coraspirin, 6 tane estrofem, multivitamin ve d vitamini kullanıyorum.
İnş canm aminn adeti bekliyorum bende transfer günü için bakalım inş can bulur .Evet tüp bebek ne kadar dediğimizde 14 bin deniyor ama öyle olmuyor 20 bini geçiyor gerçekden belimiz büküldü valla didimi biliyormusun ben Didim de oturuyorum izmir 1:30 saat mesafe işte hep git gel yaptık sabah 6 da yola çıktık bu iğnelerde haftada 3 kere görmesi gerekiyorya dr lerin ,Allahım çabalarımızı boşa çıkarmasın inşGünaydın bende İzmirliyim şuanda orada olmanız ne güzel olur inşallah güzel haberler alırsınız bu için para biraz fazla yani 20bin i bulacak mesela Benim o yüzden yola çıkarken biriktirdiğin uçup gidiyor dediğiniz gibi ilaçlar çok pahalı ne yazılı kimse birley diyemez size gönül ister 2 3 opu yap ama Rabbim 1 tane embriyo nasip ettiyse onada rahminde can versin inşallahh canım
bugün pek kimse yok sanırım sonuç beklemeler nasıl gidiyor yada transfer aşamasında olanlar opu ya hazırlananlar bugün pasif kaldık zamanda geçmiyor.
Selammm vallah hava o kadar güzelki bahçede dolanıyorum pazara gittim iş güç benim biliyorsunuz tek donmuş embriyom var 3 gün adette gel dedi dr adetime 8 gün var ne adetler bekledik biz sen. Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik inş iyisindirbugün pek kimse yok sanırım sonuç beklemeler nasıl gidiyor yada transfer aşamasında olanlar opu ya hazırlananlar bugün pasif kaldık zamanda geçmiyor.
Hayırlı olsun taze transfer mi yapacaklarKizlar ben opudan çıktım 6 yumurta toplandı yarin belli olacak artik kaci döllenmiş
Oh oh maaşallah o kadar ilac rabbim yardimciniz olsun ins bebegini kucagina alacaksin annesiBen Progestan 50 lik iğne kalçadan , 200 luk Progestan fitil 2 tane, Progestan dex 25 lik göbekten, oksapar göbekten, coraspirin, 6 tane estrofem, multivitamin ve d vitamini kullanıyorum.
Ya benim lekelenmem olunca doktor progesteron ekledi ekledi bitiremediO ne ya ben de benimkileri cok saniyodum
Ay inşallah çok zor Allah cümlemize yardım etsin ya hepimizin kucağı dolsun inşallahOh oh maaşallah o kadar ilac rabbim yardimciniz olsun ins bebegini kucagina alacaksin annesi