ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Bende senden 1 gün sonra transfer oldum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Nerde oluyorsun tedavini acaba
Bende senden 1 gün sonra transfer oldum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Nerde oluyorsun tedavini acaba
İzmirde oluyorum canım sen nerde oldun kaçın gün embriyosu benim 3 gün çift embriyo oldu sabırsızlıkla bekliyorum minnoşlarımın tutunmalarını

İzmirde oluyorum canım sen nerde oldun kaçın gün embriyosu benim 3 gün çift embriyo oldu sabırsızlıkla bekliyorum minnoşlarımın tutunmalarını
Ben trabzonda oldum canım 3. Gün dondurulmuştu dondurulmuş embriyoydu çözüldükten sonra 5. Güne gitmiş.tek embriyo transfer edildi başka embriyomda yok Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım inşallah belirtin var mı olmazsa olmaz sorulardan biri

Kizlarr benim de kontrolüm vardi ignelerin 11. Günü 7 yumurta var ki cok iyi son tedavide 3 yumurta oluşmuştu,rahim kalınlığı falan cok iyi dedi.5.gun embriyosunda kararlıyız eger 4 tanesi giderse,yoksa 3.gun transfer olacak.Cuma Günü opu insallah...

Maşallah Rabbim içini dolu eylesin..iğnelerde ne kadarlık doz kullandı acaba

Güzel haberlerle 5. Güne çıkarsınız inşallah, beklemek çok zor şu 5 günü

Kizlar doktoruma ısrarla ikiz istemiyorum diye direniyorum şaşırıyor,çocuğumuz olmuyor diye ikiz istememek anormal değil sonuçta.Zaten bir çocuğum var ikiz istemek fazla bence...

Kizlar doktoruma ısrarla ikiz istemiyorum diye direniyorum şaşırıyor,çocuğumuz olmuyor diye ikiz istememek anormal değil sonuçta.Zaten bir çocuğum var ikiz istemek fazla bence...
Tabiki istemeyebilirsin ikiz bebek hamileliği de bakması da çok zor sonuçta. Doktorun buna yorum yapmamalı bence iyice eksilerini artılarını düşünüp seni hangisi mutlu edecekse ona karar ver

Ben aslında tüp bebek sürecine girince, ikiz olsa da 2. Çocuk için uğraşmadan halletsek diye düşünmüştüm bizde normal olsaydı da ikiz olasılığı vardı, benim tarafımda da eşimin tarafında da var ikiz. Ama annemin benden önceki doğumu ikiz olup erken doğum olduğundan tedirginimde, doğunca büyür bence beni korkutan hamilelik kısmı ikizde, dr’larda üzerlerine vazifr olmayan şeylere yorum yapmasalar keşke

Morfoloji bozukluğu var eşimde. Bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen doktor 5 yumurta toplayabildi foliküllerin içi boş çıkıyor dedi bunu da daha araştırmadım neden olduğunu
Bendende 4 yumurta toplanmıştı 2 si dejenere oldu dediler 2 si donduruldu biri şimdi transfer oldu diğeri ilerlemediği için imha edildi..eğer negatif olursa bende baştan başlayacağım..umarım uğraşlarımız güzel sonuçlarla bizi mutlu eder

Umarım pozitif olur ya çok içten dua ettim Haberdar edin güzel sonuçları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…