Bende senden 1 gün sonra transfer oldum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNerde oluyorsun tedavini acaba
Bende senden 1 gün sonra transfer oldum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNerde oluyorsun tedavini acaba
İzmirde oluyorum canım sen nerde oldun kaçın gün embriyosu benim 3 gün çift embriyo olduBende senden 1 gün sonra transfer oldum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNerde oluyorsun tedavini acaba
Ben trabzonda oldum canım 3. Gün dondurulmuştu dondurulmuş embriyoydu çözüldükten sonra 5. Güne gitmiş.tek embriyo transfer edildi başka embriyomda yok Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinİzmirde oluyorum canım sen nerde oldun kaçın gün embriyosu benim 3 gün çift embriyo oldusabırsızlıkla bekliyorum minnoşlarımın tutunmalarını
İnşallah canımSadece kasık batması vardı ve bel ağrısı çoktu onun dışında olmadı Bi belirti his çok kuvvetliydı tuttu diye İnş. Sizlerin de olur zaten 6. Gün idrar da öğrenmiştim
Tebrik ederim, sag salim kucagina almak nasip olsunSlm kızlar 5. Gün embriyosu ve bugün 11.gün test sonucum 356 çok şükür
Amin çok teşekkürler Allahım herkese nasip etsinTebrik ederim, sag salim kucagina almak nasip olsunBir sperm bir yumurta yetiyor iste onemli olan mucizevi sekilde bir araya gelmeleri.. mucizeniz hep sizinle olsun
Amin canım inşallah belirtin var mıBen trabzonda oldum canım 3. Gün dondurulmuştu dondurulmuş embriyoydu çözüldükten sonra 5. Güne gitmiş.tek embriyo transfer edildi başka embriyomda yok Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah Rabbim içini dolu eylesin..iğnelerde ne kadarlık doz kullandı acabaKizlarr benim de kontrolüm vardi ignelerin 11. Günü 7 yumurta var ki cok iyi son tedavide 3 yumurta oluşmuştu,rahim kalınlığı falan cok iyi dedi.5.gun embriyosunda kararlıyız eger 4 tanesi giderse,yoksa 3.gun transfer olacak.Cuma Günü opu insallah...
Güzel haberlerle 5. Güne çıkarsınız inşallah, beklemek çok zor şu 5 günüKizlarr benim de kontrolüm vardi ignelerin 11. Günü 7 yumurta var ki cok iyi son tedavide 3 yumurta oluşmuştu,rahim kalınlığı falan cok iyi dedi.5.gun embriyosunda kararlıyız eger 4 tanesi giderse,yoksa 3.gun transfer olacak.Cuma Günü opu insallah...
Ben menopur 450 kullandım her günMaşallah Rabbim içini dolu eylesin..iğnelerde ne kadarlık doz kullandı acaba
Amin inşallah ben su opu geçsin istiyorum her gün kan vermekten yoruldumGüzel haberlerle 5. Güne çıkarsınız inşallah, beklemek çok zor şu 5 günü
Opu’dan sonrası da fiziksel değildr psikolojik zorlayıcıAmin inşallah ben su opu geçsin istiyorum her gün kan vermekten yoruldum
Morfoloji bozukluğu var eşimde. Bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen doktor 5 yumurta toplayabildi foliküllerin içi boş çıkıyor dedi bunu da daha araştırmadım neden olduğunuYanlış anlamazsanız probleminiz neydi acaba ve neden olmadığına dair doktorunuz birşey dedi mi
Tabiki istemeyebilirsin ikiz bebek hamileliği de bakması da çok zor sonuçta. Doktorun buna yorum yapmamalı benceKizlar doktoruma ısrarla ikiz istemiyorum diye direniyorum şaşırıyor,çocuğumuz olmuyor diye ikiz istememek anormal değil sonuçta.Zaten bir çocuğum var ikiz istemek fazla bence...
Ben aslında tüp bebek sürecine girince, ikiz olsa da 2. Çocuk için uğraşmadan halletsek diye düşünmüştümKizlar doktoruma ısrarla ikiz istemiyorum diye direniyorum şaşırıyor,çocuğumuz olmuyor diye ikiz istememek anormal değil sonuçta.Zaten bir çocuğum var ikiz istemek fazla bence...
Bende menopur kullanmıştım 75 lik her ampul diye biliyorum 225 lik için üç ampul kırıyorduk..dozu neye göre ayarlıyorlar acabaBen menopur 450 kullandım her gün
Bendende 4 yumurta toplanmıştı 2 si dejenere oldu dediler 2 si donduruldu biri şimdi transfer oldu diğeri ilerlemediği için imha edildi..eğer negatif olursa bende baştan başlayacağım..umarım uğraşlarımız güzel sonuçlarla bizi mutlu ederMorfoloji bozukluğu var eşimde. Bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen doktor 5 yumurta toplayabildi foliküllerin içi boş çıkıyor dedi bunu da daha araştırmadım neden olduğunu
Umarım pozitif olur ya çok içten dua ettimBendende 4 yumurta toplanmıştı 2 si dejenere oldu dediler 2 si donduruldu biri şimdi transfer oldu diğeri ilerlemediği için imha edildi..eğer negatif olursa bende baştan başlayacağım..umarım uğraşlarımız güzel sonuçlarla bizi mutlu eder
Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahUmarım pozitif olur ya çok içten dua ettimHaberdar edin güzel sonuçları inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?