ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Prednolü hangi hastalığınız için alıyordunuz acaba çünkü bende itp hastalığım için kullanmıştım şimdi transfer sonrası banada verildi.

Yanlış anlamazsanız probleminiz neydi acaba ve neden olmadığına dair doktorunuz birşey dedi mi

Kan sulandırıcı ya göbekten ya koldan yapılıyor koldan eşin yapabilir canım çünkü hazır iğneler zaten birde progestan iğne var onuda sen göbekten yapabilirsin sadece suyu var tozu yok

Kızlar bugün transferimi oldum ne olur dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım sizinle Kandiliniz mübarek olsun
Bende senden 1 gün sonra transfer oldum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Nerde oluyorsun tedavini acaba

Ben az önce çıktım irenbeden 11 de opu oldum 4 yumurta toplamışlar adet olunca gel dediler 4 az değilmi
Değil :)

benim yaş 34 amh 0,41 iken ilk opumda 4 yumurta toplandı. 3üne işlem yapılabildi 2si döllendi ve 5.güne gitti.

Önemli olan kaliteli 1 yumurta 1 sperm.

Ben az önce çıktım irenbeden 11 de opu oldum 4 yumurta toplamışlar adet olunca gel dediler 4 az değilmi
Geçmiş olsun, 5. güne ulaşsınlar inşallah güzelce büyüyerek. Kontrollerde kaç yumurtanız görünüyordu? Ben de dün opu oldum, bugün 4 tanesi döllenmiş..

Ben medical parkta funda gödeye gidiyorum.18 inde transfer oldum.sonuç ne olur bilmiyorum ama çok memnunum.çok ilgili,pozitif ve risk almadan garanti olabileceğini düşindüğü şekilde ilerliyor.

Geçmiş olsun, 5. güne ulaşsınlar inşallah güzelce büyüyerek. Kontrollerde kaç yumurtanız görünüyordu? Ben de dün opu oldum, bugün 4 tanesi döllenmiş..
Sağda 2 solda 1 di adet olunca gel dedi nedenki beklicez o kadar acaba opusan az evvel çıktm

Hayırlı olsun inş pozitif sonuç alırsın me zamana çardılar seni bana adette gel dediler

Adette gel dediklerine göre dondurulmuş transfer edecekler sana o zaman. Benim transferim de en erken Nisan’da, histeroskopi yapılacak önümüzdeki ay
GEçmiş olsun canm benm rahim flimi histeroskopi onları doktorum önceden yaptı 1/2 ay önce sonra. Şükür sorun yok sadece polip aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…