Prednolü hangi hastalığınız için alıyordunuz acaba çünkü bende itp hastalığım için kullanmıştım şimdi transfer sonrası banada verildi.Anladım ben başk bir rahatsızlıpım için prednol alıyordum. Prednol bağışıklık sistemini baskılar. Belki de bebeği vücut kabul etsin diyedir. Bir de bi serum varmış bazı merkezlerde transfer oncesi o serum veriliyormuş başarıyı artırmak için duyan var mı ..
İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizide haberdar edinBugün test günümdü kan verdim 1 de çıkar dediler 10 gün geçti ama bu saatler geçmiyor
Yanlış anlamazsanız probleminiz neydi acaba ve neden olmadığına dair doktorunuz birşey dedi miMerhaba. İlk transferim negatif sonuçlandı elimde emriyo da kalmadığı için sil baştan başlayacağım. Diyarbakıra gelip bahçecide başlamayı düşünüyorum. Lütfen Zeki beyden memnun kalırsanız ya da kalmazsanız deneyimlerinizi yazar mısınız ? Bir de Diyarbakır bahçecinin iletişimi nasıl ben daha önce gittiğim merkezde hemşirelerle iletişim kuramıyordum. İsmimi bile yanlış söylemişlerdi
Kan sulandırıcı ya göbekten ya koldan yapılıyor koldan eşin yapabilir canım çünkü hazır iğneler zaten birde progestan iğne var onuda sen göbekten yapabilirsin sadece suyu var tozu yokSelam kızlar bir sorum var. Ben iğne sürecinde iğnelerimi hep hemşireye vurdurttum kendim sıvıyı sonuna çekemem şırıngaya filan diye korkumdan. Şimdi transferden sınra iğne mi veriliyor ? Genelde evde yatıyoruz dinleniyoruz ya ,iğneleri gidip kliniğe vurdurmam tehlikeli mi olur? Sizler kendiniz mi vuruyorsunuz (5.gün embrypsu donmuş 1 tane transfer olacağım inş mart ayında Yaş 31 ilk denemem olacak.)
Bende senden 1 gün sonra transfer oldum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün transferimi oldum ne olur dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım sizinleKandiliniz mübarek olsun
Çok sevindimSlm kızlar 5. Gün embriyosu ve bugün 11.gün test sonucum 356 çok şükür
Ben az önce çıktım irenbeden 11 de opu oldum 4 yumurta toplamışlar adet olunca gel dediler 4 az değilmiBenimde doktorumun ayrı kliniği var İrenbede oldu operasyonlarım canım
Tebrikler darısı başımıza inşallah belirtilerniz nelerdi acabaSlm kızlar 5. Gün embriyosu ve bugün 11.gün test sonucum 356 çok şükür
Değil :)Ben az önce çıktım irenbeden 11 de opu oldum 4 yumurta toplamışlar adet olunca gel dediler 4 az değilmi
Geçmiş olsun, 5. güne ulaşsınlar inşallah güzelce büyüyerek. Kontrollerde kaç yumurtanız görünüyordu? Ben de dün opu oldum, bugün 4 tanesi döllenmiş..Ben az önce çıktım irenbeden 11 de opu oldum 4 yumurta toplamışlar adet olunca gel dediler 4 az değilmi
Ben medical parkta funda gödeye gidiyorum.18 inde transfer oldum.sonuç ne olur bilmiyorum ama çok memnunum.çok ilgili,pozitif ve risk almadan garanti olabileceğini düşindüğü şekilde ilerliyor.Mrb herkese arkadaşlar izmirde tüp bebek için doktor tavsiyesi olan varmı ben daha önce kaan beyde tedavi görmüştüm çokta memnundum şükürler olsun kızım var 2. düşünüyorduk ama olanları duymuşsunuzdur şimddi iyi bir doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var
İnş hayırlı olur heoimizeDeğil :)
benim yaş 34 amh 0,41 iken ilk opumda 4 yumurta toplandı. 3üne işlem yapılabildi 2si döllendi ve 5.güne gitti.
Önemli olan kaliteli 1 yumurta 1 sperm.
Sağda 2 solda 1 di adet olunca gel dedi nedenki beklicez o kadar acaba opusan az evvel çıktmGeçmiş olsun, 5. güne ulaşsınlar inşallah güzelce büyüyerek. Kontrollerde kaç yumurtanız görünüyordu? Ben de dün opu oldum, bugün 4 tanesi döllenmiş..
Hayırlı olsun inş pozitif sonuç alırsın me zamana çardılar seni bana adette gel dedilerGeçmiş olsun, 5. güne ulaşsınlar inşallah güzelce büyüyerek. Kontrollerde kaç yumurtanız görünüyordu? Ben de dün opu oldum, bugün 4 tanesi döllenmiş..
Ben izmirde Tavmergen tüp bebek merkezine gidiyorum amh çok düşük 0.11 bugün prp yapıldı bakalım bir iki ay sonra etkisi belli olur dedi doktorum sonra iğnelere başlıyıcazAnladım inşallah öneriler olur izmirli pek yok herhalde grupta
Amin isteyen herkese nasip etsin 3 mart kese göreceğiz İnş.Çok sevindimİnşallah hepimize nasip olur
Sadece kasık batması vardı ve bel ağrısı çoktu onun dışında olmadı Bi belirti his çok kuvvetliydı tuttu diye İnş. Sizlerin de olur zaten 6. Gün idrar da öğrenmiştimTebrikler darısı başımıza inşallah belirtilerniz nelerdi acaba
Adette gel dediklerine göre dondurulmuş transfer edecekler sana o zaman. Benim transferim de en erken Nisan’da, histeroskopi yapılacak önümüzdeki ayHayırlı olsun inş pozitif sonuç alırsın me zamana çardılar seni bana adette gel dediler
GEçmiş olsun canm benm rahim flimi histeroskopi onları doktorum önceden yaptı 1/2 ay önce sonra. Şükür sorun yok sadece polip aldılarAdette gel dediklerine göre dondurulmuş transfer edecekler sana o zaman. Benim transferim de en erken Nisan’da, histeroskopi yapılacak önümüzdeki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?